Diş Hekimliği ve Tıp istediklerim bu ikisi sadece bu seneki puanım 250 puandı 2 gram çalışmadım çalışsam yapabilirim diye düşünüyorum Ağustos'un 1'inden itibaren çok çok sıkı bir çalışmayla tam burslu olarak tıp ya da diş hekimliği kazanmam mümkün mü? Çalışamazsın edemezsin yapacak adam bugun yapar tarzı yorumlar istemiyorum bunları yaptıgım takdirde başarılı olabilir miyim onu bilmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılKazabilirsin bence ben bu yıl sadece simetri fem ve palmenin ygs lys kaynaklarını bitirdim yani öyle günde 800 soru felan çözmedim ama konu eksiğim hiç yoktu teknofemden dinledim hepsini ygs 20 bin lys normalde 16 bin ama okul puanı sağolsun düşük olduğundan 18 e attı diş hekimliği tutuyor şu an. yine de benim lafımı dinleyip yola çıkma tabi ben sadece kendi yaptıklarımı söyledim belki sen daha az çalışır yaparsın belki çok daha fazla çalışarak yapman gerekir
00 Yorumla
+1 yılben de mezuna kaldım sırlamayı 62000 den 26000 e çektim ben de tıp istiyordum ama tıp kazanmak çok zor haberin olsun
10 Yorumla
Kazanabilirsin. Kimse kazanamazsın diyemez. İstikrarlı ve disiplinli olmak zorundasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
16Cevap
+1 yılGri koç takip ediyor musun bilmiyorum ama bir videosunda mezuna kalmış ve sonra tip kazanmış birini ağırlamıştı o da ilk girdiğinde hiç çalışmamış ve düşük yapmıştı ama kazanmıştı yani önemli olan kişinin kendinin istemesi ve bu doğrultu da çaba harcaması eğer elinden geleni yaparsan niye kazanamayasın?
10 Yorumla250 puanın binlik sıralamasını tahmin edebiliyorum ve hiç umut veren bir sıralama değil :/ Maalesef bu sınav soru çözme ile değil alt yapı ile alakalı bir sınav. 1 yıl çalışma ile tam burslu hiç bir bölümü kazanamazsın. Belki çok kasarsan özel üniversitelerin burssuz bölümlerine girme imkanın olabilir.
10 Yorumla
+1 yılbende üniversiteye ikinci senemde gittim başta insan çok gaza geliyor çok sıkı çalışırım ilk 5 bine girerim falan diyorda o iş biraz havada kalıyor. sen 250 puan aldıysan baya bir eksiğin var demektir ikinci senende tıp kazanman için en az 480-490 almak zorundasın ki duruma bu yönden bakınca biraz gerçekçi olmak gerekiyor kazanamazsın demek istemiyorum ama bence çok zor ihtimal
10 Yorumla
+1 yılYani tek basina zor 250 puanla acikcasi ama soyle cok iyi bir egitim alir gece gunduz calisirsan dis hekimligi harika bir yer olmasa da belki gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEylülde bile başlasan günde 6 saat verimli çalışsan kapasiten de varsa yaparsın kimsenin olumsuz yorumunu takma onlar kendinden pay biçerek ya da haset duygularla hareket ediyor ben de mezuna kaldım eylüle kadar enerji toplayıp iyice derslere yüklenicem hayırlısıyla
10 Yorumla
+1 yıl250den yukseltmez zor tip icin 2. yila kalip tip kazanan tanidiklarim max 30 bin siralamadan 4 5 binlere cekiyor onu sen kac bindeydin onu bir yazsana
10 Yorumla
+1 yılOlmaz diyenlere aldiris etme. Koyun guden adam o ortamda calisip tıp kazaniyor senin boyle br durumunda yok istersen yaparsin.
10 Yorumla
+1 yılsadece tıp veya diş için kalmayı düşünüyorsan kalma bir senede 200 puan arttırmak biraz uçuk bir hayal ama yinede sen bilirsin
20 Yorumla
+1 yılvalla deli gibi çalısırsan yaparsın ama genelde 30-40 puan artıyo en fazla.
10 YorumlaOnu bilmiyorum ama 250 ile mecburi mezuna kalıcaksın iyi bir bölüm üniversite istiyorsan
10 Yorumla
+1 yılKendine güven o zaman her şey istediğin gibi olur zaten
10 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım ilk senesinde ilk bine girdi ama istediği okul ilk 100 ile alıyordu mezuna kaldı ve sonuç istediği okula girdi. Tip yani çok isteyip çalışırsam neden olmasın
00 Yorumla250 mi İMKANSIZ şaka mısın ben 67 binden dişe kaldım bu yıl 29 bin oldum anca özel oluyır dişte onu yazdım
10 Yorumla
+1 yılumarım kazanırsın kazanamazsan da denediğini bilirsin
10 Yorumla
+1 yılKazanamazsin 250 ise zor fakat deli gibi calisirsan belki
10 Yorumla
+1 yıldizi yok gezme tozma yok arkadaş yok vs yok dershane dersi iyi dinleme tekrar etme çabalama olursa olur. yoksa olmaz.
10 Yorumla
+1 yılMezundan iyi bir üniversitenin tıp bölümünü kazanan olmamıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikide kazanabilirsin ama temelin yoksa it gibi calisman lazim
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. en az 200 puan falan yükseltmen lazım bir senede zor açıkcası
10 Yorumla
+1 yılKöyden gelip 0 bilgi ile 1 senede tıp kazananlar var
10 YorumlaYani istedikten sonra basarabilirsin bence. Yapan sonucta calisarak kazaniyor.
00 YorumlaÇalış sen tıp olmadı daha iyi başka bir bölüm olur.
10 Yorumla
+1 yılhttps://yout u. be/yNm SRtPDLao bunu izle 4 part 1milyon 250 bininci olan meslek lisesinde okuyan kızın başarı hikayesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız burada bir soru soruyorsanız istediğiniz gibi yorum alacaksınız diye bir şey yok. Madem farklı görüşlere kapalısın o zaman burada soru sorma.
00 Yorumla
+1 yıl250 puan cok az basindan hic kalkmadan calisirsan belki olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmadem kendine güveniyorsun yap o zaman biz olur desek ne olmasak desek ne dimi
10 Yorumla
+1 yılbir arkadasım ilk sene 280 almıştı ikinci sene Ankara tıp kazandı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkan 5. ayda çalışmayı bırakıyon zaten kasma fazla
10 Yorumla
+1 yılÇalışırsan yaparsın tabiki
10 Yorumlasen yeterki iste olmaz diye bir şey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk yil sifir cektim ikinci yil ilk 100 e girdim
32 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasıl başardınız tebrik ederim bu arada
+1 yıldetay o kadar açıklayıcı ki.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çalışırsan ve inanırsan olursun.
10 Yorumla
+1 yılçalışırsan olur sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışırsan başarabilirsin
10 Yorumlahırs yaparsan her şeyi başarırsın
10 Yorumlaİnşallah gelir benim geldi
10 Yorumla
+1 yılYAPARSAN olursun bnce
00 Yorumla
+1 yılAzmin önüne hiçbirşey geçemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın ya ben mat 0 bilgıyle hukuk kastım
10 Yorumla
+1 yılTabikide kazanabilirsin ama işi hemen sıkı tut
10 YorumlaHayırlısı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışırsan kazanırsın.
10 Yorumlao puanla çok zor
10 Yorumla
+1 yılKazanırrsınnnnn
00 Yorumla
+1 yılçalışırsan yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazanırsın tabiki
10 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mezuna kalıyorum, bu sene çok yüklenirsem Tıp gibi bir bölüm kazanabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat