+1 yılAtama konusunda pek bel baglama. Is imkanida cok fazla degil ama ben yaptigim isi rahat buluyorum ve cok seviyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılAtama yoksa gereksiz bir bolum mu o zaman
- +1 yıl
Doktorlarin bel kemiginden biridir laboratuvar. Sizin su aptal zihniyetinizi hala anlayabilmis degilim. Atama yoksa gereksizdir vs vs. Gereksiz degil her onune gelen universite sosyal statu olarak prestijli oldugu icin bu bolumu actigindan mezun sayisi eksik personel sayisini haddinden fazla asiyor
Soran+1 yılBirincisi senin aptal zihniyet dediğin her açıdan bakılması gereken bisey ne bekliyorsun ki is yapamayacagin atanamayacagin bir bolume gidip acikta kalmak mi biz buna yasama sartlari diyoruz anlasilan senin haberin yok gunumuz genclerinin ilk baktigi sey bu iyi gnler
- +1 yıl
Farkinda degilsin sanirim ayni dunyada ayni ulkede ayni sartlarda yasiyoruz. Evet senin is onceligin oldugu icin tercih etmeyecegin bir bolum olabilir saygi duyuyorum ama bu senin cat diye gereksiz damgasi vurmani gerektirmiyor.
Soran+1 yılNeden atama olmuyorsa okuyup vakit kaybedilsin ki o açıdan dedim yoksa tabiki ulkeye gerekli bir meslek
- +1 yıl
Herkes atanabilip 3 bin lira maaş almak isterdi ama maalesef durumlar ortada. Eskiden memura kiz verilmezdi son yillarda ulke gelistigi icin memurlar deger kazandi ama para yinede ozel sektorde geziyor. Bu senin ne kadar azimli oldugunla alakali birsey. Ha sen diyorsan ki her turlu is bulmak istiyorum o zaman halkla iliskiler satis ticaret ya da hemsirelik okuyacaksin. Atanmam gereken bir is lazim diyorsan onun icin su an tek secenek paramedik ona da puanin yeter mi bilmiyorum. Hadi diyelim yetti. Sen mezun olana kadar ya kadrolar tamamlanirsa? Bugun harika gorulen bu meslege o gun geldiginde gereksiz diyebilecek misin? Mesele burada yatiyor. Gunun ve gelecegin ihtiyaclarini iyi degerlendirip ona gore adim atmalisin
Soran+1 yılSen takmıssin ama su gereksiz meselesine. Arkadasim. ben anlatamiyorum galiba. Simdiden atama konusunda sikinti varsa okumak icin gereksiz dedim yoksa gayet gerekli bir meslek. Tercih zamanlari ve meslekleri arastiriyorum haliyle kafa karisik
Soran+1 yıl2 yil okuyup bosta kalinca gerekli bir meslek mi demeliydim pardon
- +1 yıl
Şu an icin paramedik revacta. Puanin yetiyorsa onu yaz. Samimi bir sekilde soyluyorum bunu
- +1 yıl
Illaki calisacak biryer bulursun yeteri kadar puan alirsan atanirsin ama tek hedefin devlet ise bosver bu meslegi
Soran+1 yılPeki tsekurler
- +1 yıl
Yine de kirici olduysam ozur dilerim
Soran+1 yılYok önemli değil yanlış anladınız beni paramediğe bakıcam en azından sayenizde diyim :) iyi gnler
- +1 yıl
:)) iyi gunler tekrar gorusmek uzere
+1 yılŞu an okuyorum. Kpssden 85 uzeri alirim dersen cok rahst
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki kpss'den 85 ve üzeri almak zor mu?
- +1 yıl
Zor
Soran+1 yılTsekurler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer