- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılpsikoloji okuyorum ve yüksek lisans neredeyse şart gibi bir şey ben kendi kliniğimi açmak istediğim için klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmam lazım mesela psikiyatri ise tamamen farklı o bildiğin doktorluk önce tıp okuyorsun sonra tıp uzmanlık sınavına girip psikiyatri okuyorsun öyle oluyorsun
46 Yorumla- +1 yıl
birde şu yazıya bir göz at
www.kizlarsoruyor.com/.../a69575-psikoloji-zengin-bolumudur
Soran+1 yılbu yazıyı okudum teşekkür ederim ama ben özel değil devlet için soruyorum atanması zor mu falan vs.. yüksek lisans yapmak istemiyorum...
- +1 yıl
yüksek lisans düşünmüyorsan bence okuma çok zor yüksek lisans olmadan iş bulmak devlet için pek bilgim yok kpss gerekiyor ben devlette çalışmayı düşünmediğimden pek araştırmadım özel sektöre yönelik araştırmıştım ve hedefimi o yönde belirledim
Soran+1 yılpeki teşekkürler...
- +1 yıl
merhaba beni özel de psikoloji okumak konusunda bilgilendirir misin?
- +1 yıl
@eylülkaraa takip ettim mesaj atabilirsin
+1 yılGerekli KPSS puanı alırsanız çeşitli devlet kademelerinde gorevlendirilebilirsiniz. Ama psikolog olarak çalışmak istiyorsanız klinik psikolojide yüksek lisans yapmak zorundasınız. Özel üniversitede okuyup devlet üniversitesinde yüksek lisans yapabilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılgerekli kpss puanı derken kaç mesela? Kolay atanabilir mi herhangi bir devlet kurumuna acaba?
+1 yılSon 3 yildir vakif universiteleri o kadar psikoloji alimi yapti ki mezun olanlarin vay haline durumu olucak. Yuksek lisansla doktor bilmem neyi falan aliyorum diye dusunme iyi hir universiteden yuksek bir ortalamayla mezun olamadiktan sonra ortada kalirsin.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTEST EGITIMLERI YUKSEK LISANS BUNLAR BU BOLUMDE OLMAZSA OLMAD IDIR, DAHA FAZLA BILGIM YOK, TEST EGITIMLERI VE Y. LISANS VB BUNLAR MASRAFLI, KENDINI GELISTIRIRSEN COK IYI AMA GELISTIREMEZSEN 0 SIN BOYLE BOLUM. BIZIM ARKADAS PS MEZUNU
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. bununla ilgili benceler var.
bu bölümü okumakla değil , kendini geliştirmekle alakalı.
asla ve asla bölüm yeterli olmaz.
ve kaynaklarınınd açok pahalı olduğu gerçeği var.
bölüm biraz para işi. araştır dediğim o benceyi40 Yorumla
+1 yılHazır psikoloji okuyan briini bulmuşken, ot gibi yaşıyorum sebebi nedir?
41 Yorumla
Soran+1 yılhenüz okumuyorum ama hepimiz öyle yaşıyoruz zaten kendine sıkıntı etme yani...
Gelecek zamanda psikolojinin değerlenecegini düşünüyorum, bazi ulkelerde her ailenin bir psikologu olma yasasi çikmiş. Her alanda çalışabilen bir meslek dalı pek cok alani var ayrica şu avantaji var pdr okuyaninda isini yapabilir halkla ilişkiler mezununun girdigi şirkete de girebilir devlet dusunmeyene ozel sektor ve kurumlar cogunlukla işsiz kalacagini düşünmüyorum ben acikcasi
00 Yorumlaçoğu mezunu boşta geziyor gördüğüm kadarıyla. PDR ile karıştırmayın
60 Yorumla
+1 yılSanmam çünkü psikolojik ve ruh hastalıklarının gitgide arttığı bir dönemde yaşıyoruz hatta fazla rağbet görür diye düşünüyorum...
70 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılSon zamanlarda evet. Devlette atama zorlaştı. Devlette yüksek lisans kadrosu az zaten oraya genellikle kendi öğrencilerini seçiyorlar. Kendini geliştirmen gerek tabiki iyi paran olması lazım
00 Yorumla Psikolojiyi bilmeyenler işsiz kalan bölüm der. Halbuki psikolojiyi bilseniz en karlı , en yararlı , bitmeyecek bir meslek olduğunu da bilirler.
121 Yorumla
+1 yılTıp hariç hiç bir bölümün iş garantisi yoktur zaten bu tamamen senin kendine ne katıp ne kadar geliştirdiğine bağlı bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yıldevlet istiyorum özel için sormuyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikiyatri doktoruyum. Özel bir hastanede çalışıyorum seninle ilgili bir durum o. Ben hastalarımla çok yakından ilgileniyorum evlerine ziyarete bile gittiğim oluyor çocukların ve bu durumdan çok memnunum.
710 Yorumla- +1 yıl
At yalanı seveyim inananı.
Cevap sahibi+1 yıl@Adam-Gibi-- Hahhaah seni mi inandırıcam, kendine gel ya işsiz..
- +1 yıl
İşsiz derken? Bizim arkadaş ortamında bir laf vardır o geldi aklıma... Bu tür durumlarda şey deriz, '' yalancıyı sevmiyorlar ya '' :)
- +1 yıl
Vay be evlere gidiyor musunuz gercekten
- +1 yıl
Yalanı çıkınca gizlendi :)
Cevap sahibi+1 yıl@Adam-Gibi-- seni engelledim ismim aysencakmak :(
Cevap sahibi+1 yıl@Çok_sıkıldım evet çocuklar için geçerli
- +1 yıl
ismini napiyim? umrumda değil engelleyebilirsin yalanı ve yalancıyı sevmem.
- +1 yıl
Psikiyatr doktoruyla psikolog cok farkli bilmem farkindamisi? Psikiyatr tip okuduktan sonra tus ile girilen bir bolum psikolog oylemi ? :)))
- +1 yıl
@LilithTohumu zaten yalan söylüyor bir kere yaş aralığı tutmuyor o yüzden hemen gizlendi.
+1 yılŞu an tıp ve sağlık alanları hariç hemen her alanda iş sorunu var. Bence okumayı sevebileceğin bir bölüm ve yapmayı sevebileceğin mesleği seç, başarılı olur ve tutunursun.
70 Yorumla
+1 yılBende psikoloji yazsam ama kafam karışık valla issiZ mi kalirim diye
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de yazmayı düşünüyorum bir yerlerden bişeyler araştırmaya çalışıyorum işte
- +1 yıl
Pdr düşündün mü peki herkes bir şey diyor iyice karıştı kafam
Soran+1 yılpdr düşünmedim çünkü psikologlar da pdrci olarak çalışabiliyormuş o yüzden
- +1 yıl
Atamalari daha kolay diyorlar pdr için formasyon alarak psikoloji öğretmeni olabiliyormis
Soran+1 yılformasyonu özelde isteyebiliyorlarmış devlette istemiyolar diye biliyorum ama emin değilim
Ben o kadar çok para harcıyorum ki
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar mesela? bir kitabı kaç lira?
İşsiz kalan bölüm olsa o sıralamayla alır mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılUzmanlık lazım diyolar
ben psikoloji veya hukuk okucaktım
61 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle deme alınırım
50 Yorumla
+1 yılBenimde tutan yari burs var yazsam mi kararsızım
10 Yorumlaşu aralar en gözde bölüm
70 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzmanlık yapmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılHyrrr
50 Yorumla
+1 yılAtan
40 Yorumlaevet
40 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası