Maliye bölümü okumak akıl işi mi? Çok istiyorum sıralamalarım da tutuyor ama internetteki yazıların çoğunda pişmanlık olduğu yazılmış ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMaliyecilerin çoğu icra yetkilisi oluyorr belki bu konuda zorlanrsn. Birde sayısal ders hiç yok hepsi sözell ea dan grmiş olablirsn ama sayısal seviyorsundur belki
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır değil..
- +1 yıl
İstiyorsan yeternce araştrdysann yaz bence tercihlerine..
- 1 yıl
sırf şu aptal yazına cevap vermek için hesap oluşturdum maliyede derslerin yarısı sayısal yarısı hukuktur maliye poltikası makro mikro maliye politikasi 2 matematik 1 istatistik matematik 2 gibi gayet zor matematik derslerine sahiptir. iktisat kadar zor degildir ama iktisattan sonra en zorudur sözel diyip gecistirenin anasını si. istatistik bile maliye politikasından kolaydı.
En İyi Cevaplar
Bence her bölümde kendini geliştirirsen önün açık diye düşünüyorum bazı arkadaşlar iktisat, işletme, maliye gibi bölümlerin mezunları fazla iş olanakları yok diye düşünebilir ama sonuçta bunlar ekonominin bir dalı ekonominin 'de iş konusundaki yelpazesi çok geniş kesinlikle seviyorsan ve pişmanlık duymayacaksan seç kendini geliştirmek şartıyla.
10 Yorumla
+1 yılSana söyliyim bende eşit ağırlığım işletme iktisat... iibf lerin tamamında aynı şeyi diyorlar. Biz tm ler sıralamamız hukuk pdr psikolojiye yetmiyorsa çok şansızıs.
22 Yorumla- +1 yıl
doğrudur ama işte işletmeden filan çok daha yorucu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
1 yıl2 senedir bu bölümün içindeyim keza babamda maliye bakanlığında çalışıyor bu bölüme severek gelmeyecekseniz gelmeyin bakın çok net diyorum severek calismassanız bir b*k yapamazsınız. ayrıca matematikte isteyen bir bölüm o istemeyen diyen canım ne yaşıyor bilmiyorum iktisattan sonra en zor bölümdür ama iktisattan daha zoruna gidip ben sayısalciyim arkadas diyosanız ekonometriyi secin istemediginiz kadar sayısal var orada her ders nerdeyse sayisal maliyede de rahat 5 6 dersiniz sayisal sayisal bilmeyen kalır net
00 Yorumla
+1 yılBen olsam işletme okurum. Ama amacın ne mezun olduktan sonra? Bir de hangi okulun Maliye Bölümü senin kastettiğin?
02 Yorumla- 1 yıl
işletme iyi üniversitede okunmadıkça aşırı çöp bir bölüm devlete girmesi için kurslara baya para bayılması gerekiyor çünkü dersleri sadece şirketler üzerine ve kötü ünideysende sana nah teklif gelir
Diger alternatifleriniz ne?
15 Yorumla- 1 yıl
ama harbiden hukuk okunmaz o kadar calıs calıs 10 bin maas adil mi
+1 yılHangi üniversite de okuduğuna baglı.
25 Yorumla- +1 yıl
KTÜ hepsinden iyidir.
Bak bu tarz bölümlerde bence not ortalamanı yüksek tutup üni de kalmaya bak yoksa dışarda iş bulman zor. Milyonlarca işletme iktisat mezunu nasıl varsa maliyede öyle - +1 yıl
Hımm ktü daha isim yapmış bir üni ya ondan dedm.
Hayırlısı olsun.. Hangi bölüm olursa olsun severek okuman önemli o ya da bu dedi diye yzma sakın.
İnan eziyet oluyor sonra hem sana hem ailene. Okulun uzama riski bile oluyo
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıklı tabi.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem