Arkadaşlar bu bölümleri okuyan bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Yardıma ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Şehir ve Bölge Planlama ile harita mühendisliği arasında oldukça fazla ilişki olmasına rağmen harita mühendisliği, mimarlık ve mühendislik gibi birçok disiplini barındıran şehir ve bölge planlama üst ölçek interdisipliner bir alandır. konu ile ilgili detaylı bilgiler için sbpturkiye.com/sehir-bolge-planlama-nedir.html yazısını okumanı öneririm.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 525 cevap paylaştı. HARİTA OKUYORUM İŞİN İÇİNDEYİM TAVSİTE EDERİM
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehir ve Bölge planlama okuyorum ve kesinlikle tavsiye edebilirim.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an yurtdışınds okuyorum ama bir zamanlar mimar sinanda okuyordum. Evet çok gezi oluyor ama onu okul karşılıyor.
Cevap sahibi+1 yılPlanlama veya mimarlık ofislerinde çalışabilirsin. Belediyedede çalışma imkanın var.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Yolun açık olsun :)
Cevap sahibi+1 yılOnunla ilgili bilgim yok. Dedigim gibi artık yurtdışında devam okuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılValla bölge planlanması okuda kurtar bizi şu s*kik bölge planlamalarından evler çapraz bakıyor bildigin
12 Yorumla- +1 yıl
Vebalini almak istemem :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılbirazcık biliyorum nasıl yardımcı olayım :)
14 Yorumla- +1 yıl
şehir ve bölge planlamanın daha fazla çalışma alanı var haritaya göre :)
- +1 yıl
aslında kendi içlerinde ölçek olarak ayrılıyorlar :) kentsel tasarım büroları, üst ölçek planlara karar veren (çevre ve şehircilik, kalkınma vb) bakanlıklarda ve belediyelerde görev alanlar, gayrimenkul alanında çalışanlar diye :)
+1 yılkızsan şehir planlama daha iyi
17 Yorumla- +1 yıl
haritanın daha iyi
- +1 yıl
genel olarak şantiyelerde özel harita bürolarında inşaat şirketlerinde bazı yazılım şirketlerinde tapu işiyle uğraşan kurumlarda vs. iş bulabilirsin
- +1 yıl
evet haritayı önerirdim. şehir planlama iş anlamında daha sıkıntılı hem de okuması daha eziyetli genel olarak :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir bölge
14 Yorumla- +1 yıl
Potensiel olarak dedim. Haritada bir cacık yok
- +1 yıl
Hayır, yüksek lisans programlarım arasında harita vardı araştırmıştım. Meymeretsiz bişey
+1 yılHarita
11 Yorumla
+1 yılBak buna yorumum yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem