en gereksiz ünilerden biri bir bina var baska bişey yok gitme derim zaten arel gelisim beykent aydın ünileri gereksiz düşünme bunları tabi okudum demek için okuosan bişey diyemem
17 Yorumla- +1 yıl
Ee ne önerirsin? Diğerleri 50 milyar, veremem ki o kadar.
- +1 yıl
Kadir Has'ta yok bölüm.
Özele gideceksem evet İstanbul . - +1 yıl
Yok yüksek lisans. İndirim yapılmazsa Bağımlılık Psikolojisi yapılırsa Klinik Psikoloji.
- +1 yıl
Yok yetmiyor 😅
YL da istediğin bölüm varsa üniversitenin pek anlamı kalmıyor. Hocalarına falan bak. Eğitiminin okul ücretini karşıladığını düşünüyorsan hayırlı olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Akademik kadro çıkmıyor... Tüm enstitünün kadrosu açılıyor onu da tek tek araştırmak lazım hangisi benim bölümüme ait diye... Bilemiyorum değer mi ya :/
- +1 yıl
Seneyenin garantisi yok işte... Elimde puan var ve yukselmeyecek bu, aynı puanla tekrar başvuru yapacağım sonuçlar da aynı gelecek muhtemelen.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Tipik vakıf üniversitesi diye biliyorum. Para tuzağı olanlardan ama şahsen bir yıl beklemektense oraya kayıt yaptırırdım. En son sinirbilim'den vazgeçmemiş miydin 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Haha😅 yok ondan bir oncekinde vazgeçmiştim. Sonra adliye başvurdum alinmadim, psikolojiye başvurdum ona da alınmadim. Sanki son çarem bu gibi
- +1 yıl
Ben istemiyordum ama yine de almadılar :( ben mecburen kliniğe yönelenlerdenim😅
Gerçi klinik 35bin. Ona giremem muhtemelen, bağımlılık psikolojisi düşündüm. - +1 yıl
Aynen, seneye kesinligi olsa beklerim sorun değil. Ama puanım yükselmeyecek ortalamam belli... yapacak başka bir şey yok sanırım.
bence git. Olanı en iyi şekilde değerlendirip öyle önünü açması gerekiyor insanın
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende para çok, burs verelim deseler de almazsin biliyoruz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha😅 ama ayıp değil mi herkese indirim bize yok :(
+1 yılsen bir daha mı okuycan? valla kafayı yemişsin kardeşim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yüksek lisans yapacağım ya hani?
- +1 yıl
kaç sene o yüksek lisans?
- +1 yıl
2.=
- +1 yıl
maşallah.. oku kardeşim oku çıtayı Allahu ekber dağlarına çıkar :D
Bağımlılık psikolojisinden yeni bir alan olduğu için yolun çok açık olur 😊olsun da zaten tatlim😊
10 Yorumla
+1 yılUydurma üniversite sitcom
114 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir yerde açılmamış bölüm var, o da ilgimi çeken bir alan aslında o yüzden istiyorum, ama bilemedim.
- +1 yıl
Hiç güvenme sal gitsin, 4 yıl sonra çok pişman olursun gerek yok riske atmaya
- +1 yıl
Yüksek lisans için bu.
- +1 yıl
Allah aşkına ingilizceni geliştir daha iyi üniversiteye başvur gelişimde yüksek lisans yaparsan 2 yılın çöp olucak araştır biraz bilgili büyüğüne sor yazık edersin söyleyim sana
- +1 yıl
Ingilizce ile alakası yok ki, lisans ortalamam düşük diye devletler almıyor geride kalıyor hep ortalamam. Gelişim dışındaki ozeller 50 bin, o da benim sakız param değil ne yazık ki.
- +1 yıl
O zaman gerek yok sana birşey katmıcak emin ol, özelde çalışan üst seviye olan dolu tanıdığım var cvlerdeki kaliteyi çok önemsiyorlar emin ol
- +1 yıl
Belki akademik kariyer düşünüyorsan dene derim ben
- +1 yıl
Ee napayim evde koca bekleyeyim o zaman? 😅 başka şansım yok çünkü.
+Bizim bölüm okulla alakalı değil daha çok kendini gelistirme ile alakalı. Onu da ekleyeyim. - +1 yıl
Hangi bölüm
- +1 yıl
Psikoloji. Yani yüksek lisans için bakıyorum ya klinik psikoloji ya bağımlılık psikolojisi.
- +1 yıl
Klinik tercih ederim ben.(Farkını bilmiyorum da daha kafama yatkın geldi :D) Bağımlılığı yan dal da yapabilirdin bence 2. sınıftayken falan ama aynen kendini olabildiğince geliştir tek tavsiyem hatta son hız olsun daha iyilerde psikoloji okuyanları bir şekilde sollayacak bir yanın olması lazım
- +1 yıl
2. Sınıf dediğin? Tez dönemi mi? 😅 Yüksek lisans 2 sene zaten yahu :/
Klinik 35 bin teeelee. O kadar veremem :/ - +1 yıl
Lisans 2. sınıf dönemi diyodum ama sadece yüksek lisansta veriliyosa bişey diyemem artık sen bilcen orasını
- +1 yıl
Lisans bitirdim ben zaten, psikoloji mezunuyum su an. Yüksek lisans araştırıyorum, başvurduğum devletler için geri kalıyor ortalamam. Ozeller de çok pahalı. Uçuk pahalı hani niyeyse.
+1 yılherkes ozelden okuyo, iş ımkanı cok kısıtlı
14 Yorumla- +1 yıl
Yüksek lisans için bu ya, fark edeceğini sanmıyorum.
- +1 yıl
ben ozelden okumazdım hele de seckın bı unı degılse
- +1 yıl
Devletler de almadığına göre başka şansım yok canısı.
- +1 yıl
o zaman hayırlısı olsun
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 para etmez özellerın %95 i
12 Yorumla- +1 yıl
Devlet 3-5 tane okul var. Herkes o 3-5'e giremiyor ne yazık ki.
- +1 yıl
ozellerın de ıyısı var ama tabı daha pahalıdır
+1 yılIstenirse okunsun tabi.
10 Yorumla
+1 yılSen okursan bizde anlıycaz, okurmu okunmaz mı? 😂
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım okuyor memnun
10 Yorumla okunur
10 YorumlaOkunur knj
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne