+1 yılBen yaşlı bakım teknikeri 2. Sınıf öğrencisiyim gayet de güzel ve kolay geçiş yapılabiliyor bazı bilgisizler kıyaslanamaz falan demiş ama maaşın huzurevlerinde 4.500 dan başlıyor okuması da öyle çok çok kolay bir bölüm değil. Diğer sağlık teknikerlerinin gördüğü her dersi sende görüyorsun ve basite alınacak bişe değil herşeyi bilmek zorunda kalıyosun tüm hastalıkları öyle radyoloji teknikeri gibi iki makina bilmekle ya da labaratuvarcı gibi iki mikrop adıyla incelemesiyle bitmiyor. Hemşirelerin çoğu hastanede de bakım yapmak zorunda o yüzden geçiş için kolay ve en mantıklı bölüm yaşlı bakım bölümüdür.
112 Yorumla- +1 yıl
huzurevinde ben asgari ucrete calisiyom nerde 4500 veriyolar
- +1 yıl
@İlaydaailaydaa bana bi yazar mısın bir şey sorucam
Yerinde olsam anestezi ya da tıbbi görüntüleme okurdum onlardan da geçiliyor hemşireliğe laboratuvar da dahil
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gidip yerinde inceleme yaparak ne olup olmadığını öğrenerek karar versen daha iyi bilip bilmeyen her kesin dürtüsü ile bölüm seçme.
10 Yorumla
+1 yılokunur.. sıkıntı yok..
ama matematik ve türkçeye iyi çalış dgs ye aban.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlı bakımı okumaktansa hiç okuma daha iyi. Senin kıyasın bile o kadar saçma ki. Hemşirelik ile o kıyaslanmaz.
Sınava bir yıl daha hazırlan, öyle yaşlı bakımı gibi bölümlere sene harcama.28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen anlatamıyosun. Kötü bir bölümden iyi bir bölüme geçmenin neyi mantıksız? Sen sorunu ifade edemedin.
Bu düşünce ile yaşlı bakımına gitmenin mantığını soruyorsan bence mantıksız. Seneni öyle bir bölüme harcayacağına sınava hazırlan yüksek bir puanla çok daha iyi bir bölüm al.- +1 yıl
niye celallendin ki?
tamam özür dilerim anlatamadım sorumu şöyle d
zenliyim ozaman.
-Benim puanım hemşireliğe yetmiyor. Yaşlı Bakıma yetiyor ve Yaşlı bakımdanda DGS ile hemşireliğe geçiş yapabilirsin. Bende 2 senelik yaşlı bakım okuyup bitince hemşireliğe geçsem nasıl olur? Geçememe riski var mı? bu
+1 yıl6 sene okumayı göze alıyorsan hemşirelik için oku.
15 Yorumla- +1 yıl
Çünkü DGS kazansan bile büyük ihtimalle hemşireliğe birinci sınıftan başlarsın. Ama eğer ki diyorsan DGS ile özel üniversiteye gidip 2 yıl daha okuyacaksam üstüne o zaman bir şey diyemem.
İlk önce hepinize merhabalar şimdi ben hasta yaşlı bölümündeyim ama hemşirelik istiyorum hasta yaşlı bölümünden hemşerileğe geçiş var mı¿
01 Yorumla- +1 yıl
Var
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkunur
11 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne