ben sağlık meslek lisesini bitirdim üniversitesimide e suanda 4 yıllık okuyorum aılem hep hemşire olmamı ıstedı hemşirelik yorucu bır meslek nobetlerı çok ağır ılerde yapacağım işten pişman olurum dıye korkuyorum eczacılık rahat dıye dusunuyorum tekrar hazırlık yapsam eczacılık okusam ıyı bırseymı yapmış olurum yoksa pişmanlık duyarmıyım sonradan korkuyorum? bazıları dıyıyo ıyı hemşire oku bıtır bazıları dıyo hayır hemşirelik okuma çok pişman olursun bazıları eczacı ol dıyo bazıları psikoloji oku dıye çok kafam karıştı artık sağlığı onerenler çok fazla cunku iş imkanları çok fazla bende hangısını okusam dıye dusunuyorum
Cevabın nedir?
Türkiye de sağlık sektörün de personel ihtiyacı fazla ve şartları ağır oluyor. Evet dediğin gibi hemşirelik yorucu ve ağır meslek fakat eczanelerde çalışanlardan daha yüksek fiyatta çalışıyorlar. ve iş bulmaları onlara oranla daha iyi. Çevrende yakın eczane falan varsa eğer gidip iki dk fikir al. işverenlik kısmı kötü. tavsiye etmiyorum. Ezcaneler iyi para kazanmıyorlar ve yüklüce sermaye gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılEczacılık tabiki saati belli koşuşturma yok oturdugun yerden ilaç vericeksin ay sonunda bir fatura işi vardı kalkdımı bilmem onuda oturdugun yerde pcye girceksin 1de ayda 1gün nöbet okadar saatleride belli eczacılık gibisi var mı
20 Yorumla
Şayet kıyaslama istiyorsan eczacılık mı tıp mı demeliydin. Soruna gelirsek, tabiki de eczacılık.
20 Yorumla
Ben eczacılığı kazanrm ons bu sene 75 bindeyom giriym soylerim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
+1 yılŞahsi görüşüm: sayısal bölümlerin eğitimi acı meyvesi tatlıdır. Tıp, diş hekimliği, hemşirelik gibi bölümler okumak için çok çaba ve çok para gerektiriyor. Tıp bölümünün bir kitabı sadece en az 200-300 tl civarı, dış hekimliğinde sadece 1 yarıyıl giden parayla klinik açarsın😀. Ama sonuca bakarsak meyveside tatlı oluyor. Çok iyi para kaldırıyorlar. İmkanın varsa diş hekimliği okumani tavsiye ederim. 15-20 bin sermayen olursa mezun olduktan sonra ac kliniğini aylık en az 10 bin banko dediğim gibi imkanın yoksa sayısal okuma. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama acı gerçek. Dış hekimliği 3. Sınıf terkim
10 Yorumla
+1 yılEczacılık tabi ki
bir b. ka benzemiyen doktorların tribini çekecegine..
Not:hemsireyim
Sevgiler111 Yorumla- +1 yıl
@sakligol hasta yine hasta hadi:(
- +1 yıl
@sakligol ben okuyorum hala
- +1 yıl
@sakligol sen öyle san😀sagol
- +1 yıl
@sakligol öyle diyolar dogrudur:)
- +1 yıl
@sakligol buradab cok ozel bilgi vermiyorum afbuyur
+1 yılTabiki eczacilik 2 kutu veriyon tamam , oyle hergun hergunde hemsirelik gibi nobet olmaz ayda bir falan ancak gelir nobet.
00 Yorumla
+1 yılEczacı ol doktor hizmetçisi olmaktan iyidir ben sağlıkçıyım hemşirelik iğrenç hastane ortamındayım , sosyal hizmet uzmanıyım
00 YorumlaErkek arkadaşımın annesi eczacı, iyi para var. Eczacı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleczacılığın geleceği yok ama hemşirelik garanti meslek yaz git bu sene hem de seneye çalışma kaygın olmaz
00 YorumlaBırak başkalarının ne dediğine önemli olan senin ne istediğin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yazacağım fakat h ve be araçlarıyla ara başlıkları işaretle diyor nasıl olacak bu
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılhemşireyim bak uzak dur diyorum o kadar 😂
00 Yorumla Eczacilik bence. Hemşire daha yorucu ya
00 Yorumlayapabiliyorsan Eczacılık tabiki.
00 Yorumla
+1 yılKesiklille eczacilik.
00 Yorumla
+1 yılTabi Eczacılık kesinlikle
00 YorumlaEczacı ol
00 Yorumla
+1 yıldoktorculuk
00 Yorumla
+1 yılEczacılık
00 Yorumla
+1 yılHemsire
00 YorumlaEczacı ol