Harita mühendisliği istiyorum. Hacettepe daha mezun vermedi bu bölümden yıldız daha köklü gibi duruyor. Fakat davutpaşa kampüsünü çok iyi bulmadıklarını söyledi tanıdıklarım. Ve Ankara'nın harita müh. açısından daha otoriter olduğunu eğitim dilinin %100 ing olduğunu bana daha çok fayda sağladığını düşündüklerini söylediler. Yıldız %30 sanıyorsam. Fakat tüm bunlara rağmen ytü istiyor gibiyim siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ytü inşaat mezunuyum yıldız kampüsünü görüpte davutpaşada okuyacağın gerçeği insanı bunalıma sokar ki ben bunalıma girmiştim bir süre sonradan okulu bitirip üniversiteden defolmak isteği daha ağır bastığı için atlatıyor insan davutpaşa berbattır yani berbattı bizim zamanımızda şimdi birazdaha iyi olabilir ama sosyal olanaklar kısıtlıdır spor salonuna bile öğrenciler gelmesin diye 1500 tl mi ne yapmışlar change. or ta imza topluyorlardı protesto için birde 3. sınıfın 2. dönemine kadar üniversite öğrencisi olup olmadığımı bile anlamamıştım yönetimle ilişkiler kopuk hocalarla falan son dönemle projeler başlayınca biraz düzelmişti bu durum. yurt var ama kontenjanı çok düşük davutpaşadaki 24 kişi sadece kız taa birde maslakta var 250 kişilik berbat bir yurt psikolojin bozulur git gel de zor saatler alır, sonra pek bir artısı yok yani sadece insanlar arasında köklü bir üniversite olduğu algısı var ama o kökünün hakkınıın çok uzağında bir üniversite
00 Yorumla
Yıldız Tekniğin eğitimi iyi değil Elektrik okuyupta çok işsiz kalan arkadaşlarım var eğitim kadrosunuda bir araştırayım demiştim zamanında çok yetersiz. Ha ktü ha yıldız ne farkı var. Harita okuyacaksan eğer YTÜ tercih edilir diğer mühendisliklerde fıs. Diğer mühendisliklerde kazanabiliyorsan ODTÜ İTÜ BİLKENT KOÇ BOĞAZİÇİ bunlar hariç diğerleri vasıfsız. Ama harita için yıldız okunulabilir.
00 Yorumla
Yıldız Teknik bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılyabancı dilde egitime karsıyım. anadilde egitim her zaman iyidir. bu demek degildir ki ingilizce öğrenmiyeceksin. ingilizceyi öğreneceksin ama egitimin anadille olmalı. o yüzden nispeten yıldız ı tercih edebilirsin.
00 YorumlaBak MÜHENDİSLİK DİYORSUN.! Mühendislik okuyacaksan teknik üniversitesinde okuman gerekiyor.! yoksa boş bunu hiç sormamış bile ol tabikide yıldız teknik üniversitesi tartışmasız hemde hiç düşünme bile bu konu üzerinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendim de Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektrik Mühendisliği okuyorum. Her türlü Yıldız diyorum. Yıldız Teknik mezunu havada kapılır. Hele harita ise. Merak ettiğin her şeyi sorabilirsin Davutpaşa vs hakkındaki.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇift anadal programları nasıl? Erasmus falan? birde bölüm %30 ingilizce biraz saçma değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl%30 olayına takılma yıllardır süregelen bir şey. Çift Anadal Programları var ama pek kafanı yorma buna derim çünkü yapması zor gerçekten. Erasmus konusunda ise Türkiyedeki en iyi okul belki de herkes gidiyor resmen.
Soran+1 yılDuyduğuma göre hazırlık gerçekten zor ve % 30 ingilizce için 1 senemi vermek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok hayır öyle bir şey ingilizce düzeyine bağlı her şey. İngilizcen iyi ise gayet iyi şekilde halledebilirsin hazırlığı atlayarak. Bu arada nickini yazar mısın?
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılEe benim okuluma geleceksin bir anlamda yardımcı olmak için hem tanımış olurum seni öncesinde
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 797 cevap paylaştı. Yıldız teknik tabiki
00 YorumlaYildiz teknik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası