2 yıllık makine bölümü okuyacağı sizce nasıl iş imkanı maaşı?
Cevabın nedir?
Şimdi kardeşim eğer ortada bişey yoksa ve birdaha üniv sınavına girmek istemiyosan git ama yaşın 18-24 diyo böyleyse ben 1 sene otur çalış derim çünkü ilerde pişmalık çekebilirsin lan yaşım gençken keşke 1 sene çalışsaydım diye yaşın daha geçnken 2 yıllıklarla tüketme he tamam güzel 2 yıllık bölümler var ama makine 2 yıllık çok yüksek bir maaş aldığını sanmıyorum ya en azından otur çalış1 sene ya da hem 2 yıllığına git hemde ünive hazırln senden daha büyük insnalar giriyo sınava düşün yani.
22 Yorumla
Soran+1 yılşu an lise 4 e geçtim yaz kursuna falan gidiyorum faydalı olur inş.
+1 yılbölüm güzel yapabılırsen biraz daha zorla kendini 4 e tamamla su anki teknıker maası gırdıgın ıs yerıne gore degısır kımı yer agi verir kimisi biraz üstü ama 3 bını göremez sin..
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten mekatronik müh. veya makine müh. olmak istiyorum mtok dan da yaranlanabiliyorum ama derslerim fazla iyi değil işte
- +1 yıl
inan 2 arkadasım var biri maden muh. bırı tarıh ög. ögretmen olan kpss yıde gectı ama atama yok ya. madencı olanda 5 yıldır ıssız yanı bu ulkede tanıdıgın tasaklı adam varsa okumasanda sef mudur olursun yoksa okusanda dıplamalı hıyarcı mısalı haksızlık cok sansın bol olsun kardesım..
Soran+1 yılDoğru diyorsun, amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılhiç olmamasından iyidir :) başarılı
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya makine veya mekatronik mühendisi olmak istiyorum da en olmadı bu işte
Soran+1 yılmeslek liseliyim mtok dan yararlanabiliyorum ama derslerim iyi değil lsy mf 4 dem maxs. 25 anca yaparaım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım