Sizce hangi bölüm daha zor
ve hangisini seçmeleiyim
ve hangisini seçmeleiyim
Mimarlık
Mühendislik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mimarlık okuyan bir arkadaşımla görüştürsem seni ve sen ona ben mimarlık okumak istiyorum artıları eksileri ne diye sorsan aynen şununla karşılaşırsın: Elli satır eksi 2 satır artı. Hem fiziksel hem zihinsel anlamda yorucu, maddi olarak da biraz zorlayıcı br bölüm. Gerçekten severek yapacaksan çok iyi ama bir süre sonra bırakanları da olmuş, başka bölüme geçenleri de. Ki arkadaşım birinci sınıfı yeni bitirdi. Mühendislikte de iyi bir üniversitede iyi bir mühendislik okuman lazım. Aklındaki üniversiteler ve bölümler hangileri mesela?
İş imkanı olarak bakarsak mimarlık alanı daha dar ve çalıştığının keyfini çıkaramazsın gibi. Mühendislikte tabi zor ama mühendislik derdim ben. İyi referansın olup da atılgan olursan iş de bulursun.
Mimarlık ölüm ölüm. Mimarlık okuyorum.
Sabahla sabahla dur. Çiz çiz çiz çiz çiz.
Masraflarını saymıyorum bile...
Bir kalem al 10 lira.
Bir kağıt al 5*10-15 lira.
Maket olayına girersek zaten 150 aşşa kurtamıyor.
Ee çizim yapırsun çıktı alıyorsun boyna resimler falan 3-5 öyle böyle.
Adamın iflağı kesiliyor... Mühendislikte al hesap makineni sayısallara çalış. Bu
👍🏽👍🏽👍🏽
Bu masrafları karşılamaya hazırım yaaa hayalim mimarlık Ama korkuyorum yanlış seçim yapmaktan 😕
Bunları kaldırabilirim diyosan oku ama mimarlık kazanıp okuyamayıp bırakan cok insan var
sen bu meslekleri okuyanlara sor.
Mimarlık mı mühdislik mi değil mi. Mevzu bekara karı boşamak kolay :)
Mimarlık iyidir. Tabiii ya.
Çizmeye aşık olacaksın olmadı mı olmaz
diyosan dersime ineklerim geçerim mühendis ol yok ben biraz yaratıcılık kullanmak istiyorum elim yatkındır aklım cindir diyosan mimarlık mühendislik şuana kadar liseden farksızdı bana kağıt kalem ders haaa bide hesap makinesi
yorumları okurken görüp hatırladım mimarlık gerçekten ödevleriyle pahalı bir böüm gücün yetmeyecekse ve zaman ayırmayacaksan çok uğrama
Cevap
13Cevap
Hangi mühendislik ama? SU mühedisliğide var uzay mühedisliği de
Inşaat mühendisliği
Mimarlık hakkında yazılanları okudum herkes kağıt parası çıktı parası kalem parası demiş. Açlıktan ölmüyorsan ki o durumdaysan devlet burs veriyor bunlar çok da sorun değil arkadaşım (burs alanlardanım bu arada linçe gerek yok). Gerçekten severek geliyorsan bölümü tadından yenmez o proje zamanı sabahlamalar bile eğlenceli geçiyor. Bir de çalışkan olursan hiç zorluk çekmezsin. Bu karar verirken kalem kağıt parasıyla karar verilecek bir şey değil. Mezuniyet sonrası için endişelenebilirsin ama.
Ne mühendisliği olduğuna bağlı elektrik makina bilgisayar makina falansa mühendislik ama öbür türlü uzay tekstil gıda vs gibi şeylerse mimarlık
Mimarlık da mühendislik. Ama anladım demek istediğini, ilgini çeken neyse onu oku.
ne muhendisligi vs. ama kızsan mimar ol
Inşaat mühendisliği
Hmm Ama kiz Erkek olarak bir farki var mı ki?
Diyorsun şimdi mimarlık deyince kız meseleği falan gibi geliyor ama inşaat ile ilgili bir bölüm istiyorum kararsızım
Yok ben Yutdışında yaşıyorum burada biraz farklı masraf yönünden
mimarlık amele olmak istemiyorsan şantiyelerde
Mühendislik daha iyidir
Mimarlık zor ve masraflı bir bölüm, iyi düşün.
mimarlık tercihimdir çünkü mimarlık okucam :D
Mimarlik zor ya aklin varsa kac bence 😁
Tabiki mimarlik daha guzel
Beni sectin? Almanyada mi okuyorsun?
Mühendislik daha zor.
Çevren yoksa mikarlık zor
inşaat okuyup üstüne mimarlık yüksek yap
B dedim
Yani daha mı zor b şıkkı
Tabi ki daha zor :D
Teşekkürler yorumun için 😊
Rica :D :d