internette araştırdım net bir bilgiye ulaşamadım tıp 6 yılda bittikten sonra beyin cerrahı olmak için ekstra kaç yıl okumak gerekir? birde asistanlık ne kadar sürüyor bu tarz durumlarda
Cevabın nedir?
Öncelikle Tıp eğitimi alınması gerekiyor. Sonra TUS'a girmeli ve uzmanlık kazanılmalı. Cerrahi bölümlerden biri seçilmeli ve toplam eğitim süresi kadar uzmanlık eğitimi alınmalı.
Çok daha fazla bilgiyi şurada bulabilirsiniz: blog. doktorbun. com/nasil-cerrah-olunur/00 Yorumla
+1 yıl6 yıl tıp okuyosun , sonra tus'a giriyorsun kazanırsan bir 5 yılda uzmanlık için devam ediyorsun.. o 5 yıl bitince uzman beyin cerrahı oluyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ! bunun kaç yılı asistanlık ve asistanlık süresince sadece maaş mı alıyolar yoksa dönerden de bir pay biçiliyo mu?
- +1 yıl
tus'u kazanıp bir yere atanıyorsun , asistan olarak ve bu dönemde paso çalıştırıyorlar :D nöbettir şudur budur , merak etme iyi bir hastahaneye atanırsan , döneriyle felan 6-7 arası bir maaş alıyorsun, 5 sene sonunda beyin cerrahı olunca , başka bir yere tayin alıyorsun o zamanda devlette 10 civarı bir maaşın oluyor...(rakamlar aşağı yukarı değişebilir)
Soran+1 yılçok teşekkür ettim düzgün bir bilgiye ulaşamamıştım
- +1 yıl
rica ederim...
- +1 yıl
Tusu kazanamazsan ne oluyor peki
+1 yılSen de mi beyin cerrahı olmak istiyorsun , tuşa girdikten sonra 5 yıl uzmanlasiyorsun asistanlık dönemi de 3 sene genellikle
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıl5 yil ve tusta puanlari epey düsük. Fakat tip okuduktan sonra gercekten cok idealist degilsen isteyecegini hic sanmiyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılen az 15 yılını verirsin. paranı kazanırsın ama ömründen ömür gider...
10 Yorumla
+1 yılUzmanlık sureci 7 yıl. ayrica beyin cerrahisi demek tam olarak dogru degil. norosirurji yani sınır cerrahisi
00 Yorumla
+1 yıl6+4 yıl okur
10 YorumlaTıp pişmanlık 😁😁😁
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yıl sürüyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım