Hiç kapalı beden eğitimi öğretmeni gördünüz mü? Kılık kıyafet yönetmeliği değiştiği için sorun olmaz diyorlar, bende çok istiyorum ancak emin olamıyorum. Sizce kapalı beden eğitimi öğretmeni olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılMantiken bakildiginda hayir sorun olmamali, dinen bakildiginda ise bir beden egitimi ogretmeni olarak ogrencilerine vermen gereken egitimde bedensel olarak surekli aktif olma gerekliligini ve gorsel olarak aktaracagin bedensel hareketlerin hepsinin , tesetturlu hanimlarimiz icin olan esofmanlarla dahi gostersen vucut hatlarini belli edecegini dusundugumde o sinifta kiz erkek karma bir egitim olacagi , cunku bildigim kadariyla (yanlis biliyorsam lutfen uyarin) , Imam hatip okullarinda beden egitimi dersi olmadigi ve yalnizca kiz ogrencilere yonelik egitim veremeyeceginden etik ve uygun dusmez. Ama dedigim gibi ozgurlukse mevzu, istegine herkes saygi duymak zorunda bence cunku ozgur bir ulkede yasiyoruz. Nasil ki spor sutyenleri ve taytlar ile egitim verilebiliyorsa (ozel okullarda) senin kiyafetlerin ile de verilebilmeli.
20 Yorumla
+1 yılOlur bence. Bizim ülkede beden egitimi dersi ; bikaç ısınma hareketi , iki tur koş , serbestsiniz.
En azından işini seven birileri yapsın da belki yararı görülür.51 Yorumla
Soran+1 yılevet, ülkemizde beden eğitimi derlerinde tam olarak eğitim verildiğini görmedim. İnşalllah öğretmen olursam aktif beden eğitimi dersleri yapmak istiyorum.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılEşofman giyiceksin. Eşofman da sıkar vücudu. E ne anlamı kaldı tesettürün? Ya öyle bişey ki tesettür günümüzde sadece evde göbek yapıp oturan kadında normal duruyo. Diğerlerinde bir yerden fire veriyo. Tesettür geçmişte kaldı. 1400 sene öncelerde.
00 Yorumla
+1 yılKapalı beden eğitimi hocası ne kadar yapabilir? Esneme hareketlerinin çoğu bir kadına ters? İstediğin kadar bol eşofman giy kalça kısmı oturacaktır. Etekle beden eğitimi veremiceğine göre. Kadınların yapması doğru değil bence. Erkek hoca iyidir.
28 Yorumla
Soran+1 yılülkemizdeki beden eğitimi esneme hareketleri yaptırmıyor ki, bizim hocalarımız her hafta seçtiği bir öğrenciden yaptırmasını istiyordu ve sadece voleybol, basketbol dersleri verdiğinde başımızda oluyordu. Voleybol ve basketbol için de saçma hareketler yapmamıza gerek kalmaz, sanmıyorum :)
- +1 yıl
Beden Eğitimi nedir bir bakın! O hocalar yapmıyor diye sizde mi yapmıyacaksanız boşa hoca olmayın. Veya küçük çoçukları eğitin. Bahane çok saçma. Ben vatan haini olursam sende kendine vatan haini olmak için bahane mi ararsın?
Soran+1 yılo hocalar sadece örnek gösterdiğim hocalardı, ben öğrencilerime esneme hareketlerini yaptırmak zorunda mıyım? oramı buramı açmadan eğitim veremiiyor muyum? Beden eğitiminin ne olduğunu da çok iyi araştırdım içiini ferah tut sen :) Küçük çocukları eğitmek için elimden geleni yapacağım ama o yaştaki çocuklar için çok da sert hareketler yapmama gerek olmadığını biliyorsundur umarım :)
- +1 yıl
Bizde sana git çoçuklara gögüs çalıştır. Git bacak çalıştır demiyoruz. Sen diyorsun ki o hocalar yaptırmıyor bence yaptırmasam ne olur başkasına yaptırsam ne olur. Öğrenci yapacaksa hocaya ne gerek var. Esnetme nedir? Ne işe yarar faydası nedir bir bak. Sonra çoçuklar sakatlanınca benden olmadı ayaklarına yatmada. Hayatınızda başarılar. Umarım gelmiş geçmiş en iyi beden eğitimi hocası olursunz
Soran+1 yılÖğrenci biliyorsa hocaya ne mi gerek var? öğrenci bir şey bilir iki şey bilir üçüncüde yardıma ihtiyacı olur. İşte o esnada biz devreye gireriz bilmediklerini öğretmek, yanlış bildiklerini düzeltmek için. Çocukları esnetmeden spor yaptıracağımı da nereden çıkardın? benim anlatmak istediğim kapalı oluşumun o küçük çocuklara yaptıracağım küçük haretlere mani olmayışıydı. Yine de istediğin şekilde anlayabilirsin :)
- +1 yıl
Tamam bende kapalı olman mani olur demiyorum. Sadece spor kıyafet giymen gerekecek. Kalkıp uzun etek giyip bunu yaptırma diyorum. Küçük çoçuklar eğlenmeye bakacaktır. O yaşta işi budur.
Soran+1 yılbize özel eşorfmanlar var, gayet iyi ve normaller yani :) ben daha çok uzun kapüşonlu giyiyorum, onlar da oldukça uygun :)
- +1 yıl
Tamam başka sorum kalmadı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
+1 yılKendşni o zaman sadece başı kapalı olarakgörüyorsun sen ama bize Allahın emrettigi tesettür vardır ve bu tesettür sadece başı kapatmak degil aynı zamanda bedeni bol ve koyu oacak kıyafetlerle kapatmaktır namahremin oldugu ortamda durmamaktır dikkat çekmeyecek şeyler giyilmemesi gerekir öyle bagırarak yüksek sesle konuşulmamalı gülünmemelidir ama ben malesef beden egitimi ögretmenligini gerçekten tesettürlü olmak isteyen birine yakışıramam tesettüre uymaz zaten görüşlerde esneme hareketi yaptıeam zorunlumu gibi bir şeyker söylemişsin her okulun hocalardan istdigi farklı şeyler var bunları göz önünde bulundur ve öyle ol bence olacaksan tabi
00 Yorumlaneden olmasın başörtüsü neye engel hiçbirşeye bu sorun yapılıcak bir konu bile değil bence
32 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünüldüğünü görmek beni mutlu etti :)
+1 yılBeden eğitimi öğretmenliğini kazanabilecekmisin kii
17 Yorumla
Soran+1 yılkazanmam sorun değil, garanti yani.
- +1 yıl
Bende istiyorum türkiye şampiyonluğum var 140 puan üniversiteler
Soran+1 yılbenim voleybol ve basketbol lisansım ve bir kaç madalyam var. Parkur sınavlarında gördüğüm herşeyi yapabiliyorum. Konu derslere gelirse zaten deli gibi ders çalışıyorum bir yandan. Kazanırım herhalde.
- +1 yıl
Derslerin iyise girme benimde iyi annemler diyo yapma olum etme ama sporsuz yaşıyamıyorum her gün idman yapıyorum şu an bilişim okuyorum hayatta ofiste çalışamam kravat falan boğuyo beni 😂
Soran+1 yılbana da tıp oku diyorlar da çok korkunç geliyor. Sürekli aynı yerde durmak. Oysa ki ömür boyu spor yapabilirim. Sevmeyerek bir işi yapmak istemiyorum. Spor candır :)
- +1 yıl
Aynen banada öyle tıp falan diyolar Allah korusun giricem besyoya torpilimde var atanma problemi yaşamayacağım
Soran+1 yılaynen, sonsuz spor, oh mis
Bence yapabilirsin ve gururda duyarim gordugumde cunku soyutlanacak insanlar degilsiniz hic bir sekilde heryerde gormek istiyoruz sizleri
11 Yorumla
Soran+1 yıldesteğin için teşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz çünkü jimlastik yapabilmeli yüzme yapabilmeli plates yapabilmeli esneme hareketleri vs tenis falan
11 Yorumla
Soran+1 yıljimnastik ve esneme hareketlerine engel birşey yok ki, bize özel uzun spor eşorfmanlarımız var.. Yüzme konusuna gelirsek haşemalar yeterli olmaz mı?
Yine de görüşün için teşekkür ederim bu konuyu tekrar düşüneceğim.
Beden eğitimi öğretmenlerinden nefret ederim hep hiç olma
00 Yorumlabilemiyorum. Okullarda yasak değil herhalde başı kapatmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılyönetmelik değiştiği için yasak değil :)
lisede cezayir asilli beden ogretmenimiz kapaliydi biz sorun yasamadik ama turkiyede bilmem..
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşamam inşallah. Sonuçta, en fazla ne olabilir ki?
Beden eğitimi öğretmeni çocuklara spor yaptırır. Başörtüsü hiçbir sporda engel değil varsa söyle?
16 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın :)
Soran+1 yılöyle davranmaya çalışıyorum ancak biliyorsun ki toplumumuz biraz ön yargılı ve bazı kapananları görünce bazen ben bile onlara hak veriyorum, yanlış tanıtıldık ve ön yargı oluştu
Soran+1 yılhaklısın, desteğin için teşekkürler
+1 yılNe istersen onu uap özgür bir ülkedesin.. Ama kapalı olduğun için sen özgür değilsin... (Bunu ben demedim özgürler söylüyor)
00 YorumlaBen kapalı bir beden eğitimi öğretmeniyim insanların aaa kapalı beden eğitimci sözleri şaşırmaları dışında hiçbir sorun yaşamıyorum biraz uzun sweetshirtler giyiyorum bir skıntı olmuyor
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman yaa bosver ne beden egitimi hocasi olacaksin. Takla falan atarken bir yerlerin görünür
00 Yorumlahiç görmedim de duymadım da ne bilim değişik :D
110 Yorumla
Soran+1 yıldimi aynen, biraz değişik. :D
Soran+1 yılfarkımız tarzımız :D
Soran+1 yılbize göre uzun spor eşorfmanlar var ve başımı da deve hörgücü gibi saçma sapan kapatmadığım için o aklındaki korkunç görüntüyü sil kardeş :D
Soran+1 yılyav ne laf anlamaz adamsın :D aklındaki o görüntü var ya tamamen kurmaca. Bak şimdi ne kadar güzel uzun kapüşonlar var. Bayılıyorum onlara. Bir de desensiz bir şal (geçen bir tanesi kuş tüylü şal takmıştı :D) altına TOPUKSUZ bir spor ayakkabı oh mis. Neyin kafası bu :D Korkunç şeyler düşünmekten vaz geç :D
Soran+1 yılŞaka olduğunu bilsem de kötü oluyorum yapmayın şöyle şakalar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim ne derse umursama bence özellikle burdaki ateistelerrden gelecek cevapları deist ateist kaynıyor site ne yapmak istiyorsan yapabilirsin bence bunu hak ediyor tüm kapalı kadınlar
00 Yorumlakapalıdan kaymakam oluyoda o nye olmasın.
10 Yorumla
+1 yılHic bir sikinti olmaz bu saatten sonra rahat ol
10 YorumlaOlabilir, neden olmasın
20 YorumlaSorun olmaz. İstiyorsan ol
10 Yorumla
+1 yılrastlamadım daha önce
00 YorumlaNiye olmasın iş sonuçta
10 Yorumla
+1 yılKüçüklere olacaksa neden olmasın.
10 YorumlaBizim bedenci kapalı
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi :) mutlu oldum bunu duyduğuma :)
Olur niye olmasın
10 YorumlaHic görmedim ama olur herhalde
00 Yorumla
+1 yılOlur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılogrencılerın daha cok ilgisini cekersın ama
02 Yorumla
Soran+1 yılsana ne kadar hak versem de karşı çıkmayı çok istiyorum. Öğrenciler bir süre sonra alışırlar değil mi :)
Cevap sahibi+1 yılalısırlar tabı zamanla
+1 yılolur
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem