Geç mi olur? Bide 4 yıllık fakülteyi nasıl 3 yılda bitebilirim bilgisi olanlar cevaplar mı?
Cevabın nedir?
Bende 20 yasindayim 2 yilligi bitirmis insanlar goruyorum ama cogu issiz ya da bastan sinava hazirlaniyorlar ya da bolumle alakasiz calisiyorlar. 17 18 yasinda insan neye karar verebilir ki zaten delilik cagi diye bosa demiyorlar... 20 iyidir kendi arkadaslarim hazirligi bitirdiler ama bende bu sene basliycam hayirlisi olsun onemli olan dogru meslegi bulabilmek..
00 Yorumla
Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [33 / 4 = 8,25] + 3 = 11 T = 66 U = 32 Toplam Saat = 98 Kredi = 130 ECTS = 130 BUNA nasıl bakılıyor üniversite ders saati anlamadım Haftada kaç ders yani söyler misin
00 Yorumla
Ne demis bir düşünür, 4 senede bir mok öğrenmeden mezun olacağına, 5 senede bitir adam gibi öğrenerek bitir demiş, sen hala 3 senede nasıl bitiririm diyorsun, bitirsen bile ise girince ne yapacaksın, gerçi bölüme gore değişir tabi
10 Yorumla
Geç olmaz bence dedeler vardı bizim okulda adam matematik mühendisiydi inşaat mühendisliğine başladı 60 civarında :) son sınıfta sağlık problemlerinden dolayı bırakmıştı hazırlık 1-2-3'ü bitirdi ama :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
33Cevap
+1 yıl30 yaşında mezun olcam 20 yaşında üniye başlamak demiş ya minnoş :D :D :D
10 YorumlaYaz okuluna gideceksin, ortalamayı yüksek tutup üstten ders ala ala çok çalışıp bitirebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 23 te başladım canım geç olduğunu düşünüp okumasa mıydım
Ama benim açık öğretim
Örgün olsaydı yine okurdum20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. e normalde de 19 yaşında başlıyorsun en erken zaten 1 yıldan bişi olmaz.3 yılda bitirmek istiyorsan ortalamanı yüksek tutup üst dönemlerden ders alarak bitirebilirsin
10 Yorumla
+1 yılGeç olmuyo genel öyle zaten , 1. Sınıfa başladığında ders kalmıcak hiç Bide Ders alcan üzerine yazın Öyle 3 senede bitiyo yazın yaz okulundan üst derslerden ders alıyon
10 YorumlaBen 24 yasimda gitmeyi dusunuyorum sen ne diyorsun bisey olmaz kiz arkadasimda 20 sinde gitti 5 yil okuyacak
00 Yorumla
+1 yılha 3 ha 4 ha 5 sen basla sorun olmuyor tam unı baslama yası 20 dir zaten 18 cok erkendır üni için.
10 Yorumla
+1 yılHayır geç değil. Önemli olan idealist olman ve işini severek yapman.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşındamı. çok geç kalmışın artık. bir ayağın çukurda. bir yazlığa yerleş sudokuya yönel sen
10 Yorumla
+1 yılolmaz olmaz 30 yasında mezun olsan ne olacak ne acelen var
10 Yorumla
+1 yılvalla bende aynisini dusunuyordum fakat gel gorki okulu 3 yilda diil 5 yilda bitirdim... saglicakla
11 Yorumla- +1 yıl
hangi üniversite hangi bölüm :)
+1 yılEn erken 3.5 senede biter 3 senede bitmez o da zor üstten ders almak için ortalama lazım biraz
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşında hazırlıkta birlikte okuduğumuz adamlar var normal yani hatta sana garip bakıyolar
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. geç değil şimdi öyle geliyor ama başla 4 yıl sonra bitir
00 Yorumla25 yasinda lisansa yani 4 yilligina baslayan insanlar tanidim ben.
00 Yorumla
+1 yılBizim hazırlıkta 20 25 yaşında ilk Üniversitesi olan cok kisi vardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok saçma gelebilir ama ben 2.5 yıla MATEMATİK BÖLÜMÜ bitirmek üzereyim belki yarım dönem olabilir ama şu an final haftasındayız herşey belli olcak
12 Yorumla- +1 yıl
yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl@avcılıkoyniyalım 21 olmak üzere an meselesi
+1 yılbirşey olmaz 24yaşında mezun 25yaşında iş hayatı 26yaş evlilik 28yaş annelik :D
bak hemen kariyer planlamanı yaptım :D10 YorumlaUstten ders alirsin. Zor alir ama calisirsan yaparsin. Ama nolcak tpicilarin en kucugu 24 yasinda mezun oluyo zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce çok çalışman gerekli 3 yılda birirmek kolay değil bide yaşın geç falan değil merak etme 46 yaşında abide var bizim bölümde 16 yaşinda çocukta var sen okumana bak
00 Yorumla
+1 yılBen üni başladığımda 20 yaşına yeni girmiştim geç olmaz zaten herkes hemen kazanmıyor. Tüm derslerden iyi notlarla geçerek ortalamanı yüksek tutup 3 yılda bitirebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılüstten ders ala ala bitirebilirsin ama zor yani
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
üni dersi bunlar, lise değil
+1 yılgec olmaz erken bıtırmen ıcınde ustten ders alman lazım
00 Yorumlahiçbir şey geç değildir istedğini yap zaman seni kısıtlamasın fazlaca
00 Yorumla
+1 yılGeç olmaz. Millet 50 sinde okuyor. Devam et kasma kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl''4 seneliği 4 senede nasıl bitirebilirim '' diye sor önce sen :D
00 Yorumla
+1 yılliseden 2004'te mezun oldum ünive 2009'da başladım geç değil bence :D
00 Yorumla
+1 yılNormal bende 20 de başladım bitti
10 Yorumlabende 20 yaşında başladım eğitimin yaşı olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
hangi üniversite hangi bölüm :)
Allah yardımcın olsun
10 YorumlaNiye geç olsun 60 yaşında mezun olanlar bile var
10 YorumlaSacmalama ne geci? Basla oku hayatini kurtar
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl4 senede bitir sende hele önce :D
10 Yorumla Geç değil
40 Yorumla
+1 yılkanka hiç okumadan mezun ol sen bence. bu ne acele
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş geçiyor ondan kanka
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen 20 de basladim sjdj
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılBence tam yaşi cok guzrl on numara
00 Yorumla
+1 yıl4 yilda bitirde 3 yili kalsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki? Veya yapabileceğimi biliyorum nasıl 3 yılda biter?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi bölüm?
13 Yorumla
Soran+1 yılBesyo
Cevap sahibi+1 yılNeden 3 yılda bitirmek istiyosunki okumaktan mi sıkıldın
Soran+1 yılEvet ayrıca bütün arkadaşlarım 2 yıllık okuyanlar bu sene mezun oldu ben hala başlamadım ondan
+1 yılbitmez 3 yılda yok öyle birşey.
00 YorumlaUniv'de 50 Yasinda arkadasim vardi..
00 Yorumla
+1 yılBende 20 yasindayim daha baslayamdadim
00 YorumlaGec olmaz 4 yillik fakulte 3 yilda bitmez
00 Yorumla
+1 yılYok be erken bile git 10 yıl sonra gel
00 Yorumla
+1 yıl20 geç değil yahu
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmaz bitiremezsin
10 YorumlaOlmaz
10 YorumlaEn ideal yas
20 YorumlaGeç değil
00 Yorumla3 yılda bitmezz
00 Yorumla
+1 yılGec degil tam vakti
16 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dediniz hangi gerekçeyle
- +1 yıl
@avcılıkoyniyalım ergenken okumaktan daha faydali
- +1 yıl
bu mühendislik öğrencileri içindemi geçerli :) bazen ne bileyim gerizekalılık gibime geliyor :(
- +1 yıl
@avcılıkoyniyalım herkes icin gecwrli dafafa 😀😀
- +1 yıl
herkez için geçerli dediniz gibime geldi. ama bu durum gerizekalılık gibime geliyor herhalde :(
- +1 yıl
@avcılıkoyniyalım yok kardes gerizekalilikla alakali degil hayirlisini versin rabbim. Takma
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç değil ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım