Üniversite ikinci sınıfım. Bu seneki lise kpssye girmeyi düşünüyorum ama çok bir bilgim yok. aöl mezunuyum. hangi mesleklere atanabilirim ve ikisini bir arada yürütebilir miyim? Bilenler yardımcı olursa çok sevirinim boş yorum yapmayın lütfen.
Cevabın nedir?
+1 yıllise kpss memur olmak 98 puana dayanda 5 aylık bır calısmaz suzgecınden gunluk 10 saat kadar gecmeden bu bır hayaldir. 2014 de onlısansda 96 puan aldım ama ısıme yaramadı.. fakulteyı terkedemedım 1 ve 2. sınftan cok dersım vardı yetısmedı lısans okuyorum. acıktanda unı bıtırdım bu srede. 2016 onlısans gırecegım hedefm 95 ustu alıp kasımda atanmak ınsallah
01 Yorumla- +1 yıl
demem o ki güzel yüreklim kardeşim gir arastır bak 2014/2 ataması 2014 un ılk atamasıdır. 2015/1 ataması 2015/2 ataması oldu bırde 2014 sınavı ıcın en dusuk sanıyorum 98 puan lise de. 2001 kodundaki yer. oda hizmetli.. buna umut baglarsın 97 alırsın. atamaz acıkta kalırsın sasırırsın :) memurlar. net lise kpss forumunu arastırmanı dılerım 1-2 gun okusan arastırsan kendın ogrenırsın bu ısı zaten. lise kpss öleli çok oldu. önlisans iyi ama 3001 her onlısans mezunu ataması yapılan genel alandır. bu alanda 90 la kapattı 2014 sınavına gore. 2016 onlısansdan 91 alan memur oldu sayılır ;) ama 89 alırsan sallantıda olursun
hangi mesleğe atanabileceğini araştırıp öğrenebilirsin. ünversiten örgün öğrenimse sıkıntı ama ikinci öğrenimse hem çalışıp hem okuyabilirsin. 1 yıl boyunca dondurup atandığın yere gidersin 1 yıl sonra seni üniversitenin olduğu şehre atıyorlar diye biliyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılörgünüm ama onu halledebilirim internette elle tutulur bir bilgi yok onun için burda sordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜni de hangi bölüm okuyosun
07 Yorumla
Soran+1 yıliibfdeyim bölümü boşver
Cevap sahibi+1 yılAöl den mi mezunsun 😱😱😱 aol çok iyi okul diye duymuştum
Soran+1 yılevet aöl mezunuyum bayağı yüksek puanla girdim zamanında
Cevap sahibi+1 yılÖss sınavın düşük mü geldi
Soran+1 yılhayır ya kötü bir ünide değilim hukuk pdr tutmadı buna geldim işte
Cevap sahibi+1 yılAnladım düz memur olmayı mi istiyorsunuz.
Soran+1 yılhayır ya sadece hem okuyup hem çalışmak istiyorum internette elle tutulur bir bilgi yok burada öyle olanlar varsa bilgi almak için sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
kpss den yüksek bir puan yaptıkdan sonra üni yi ne yapcan o saaten sonra dışardn okursun çalısırken
00 YorumlaHem aöf okuyorum hemde memurum.. Atanmak istiyorsun ama hedefindeki puan ve meslek yok.. Lise kpss den yüksek puan alman gerek 90 ve üzeri
00 Yorumla
+1 yılsen kpssden yüksek bir puan al da sonrasına bakarız
05 Yorumla
Soran+1 yılbu soruların cevabına ihtiyacım var ona göre hazırlanıcam
- +1 yıl
tercih formları cıkacak
öyle rastgele atanamıyorsun
puanına göre yaarsın
istedigin yerlerin kodları vardır onlar uyuyorsa secersin
tercih ediyorsun yani. ayrıca lisede 90-100 falan alamazsan zor. cünkü cok kişi giriyor
hangi bölümde açık varsa oraya atanırsın.
Soran+1 yıltamam da mesela benim aöl mezunu olarak tercih edebileceğim şey var edemeyeceğim şey var onu öğrenmek istiyorum ben
- +1 yıl
dedim ya az önce.
tercih formlarında mesela elektrik bölümü mezunları icin kadro cıkar. bunu sen tercih edemezsin.
meslek liseslilerle ilgili yeri secemezsin
aöl ile alakası yok yani
farketmiyor
lise mezunu olmak diye bir ibare vardır
istersen 2015 lise tercihlerini google dan araştır
2015 kpss lise kılavuzu diye araştır ve oku kitapcıgını
Soran+1 yılpeki çok teşekkür ederim
yapabilirsin ben yapıyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılözel değilse ne olarak çalışıyorsun kaç puan aldın ve zor mu ikisi aynı anda
Soran+1 yıliibfdeyim bölümü boşver
Soran+1 yıldevam zorunluluğundan dolayı sıkıntı yok ama izmirdeyim kadro bulabilir miyim?
Soran+1 yılsertifika yok ama puanı yapabilirim
Soran+1 yılbide bu düz memurluk filan diyorlar nerelerde ne iş yapabilirim bilgin var mı?
Soran+1 yılya üni filan olsa çok iyi olur da onlarda da kadro açılmaz sanırım yine de sağol çok teşekkür ederim
Soran+1 yılya hala soruyorum ama kusura bakma :) o nasıl oluyor açıktan atama yani?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTorpil lazim gerisi bos
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım