Devlette çalışan mühendis ne kadar yükselebilir mevki/maaş olarak?
Cevabın nedir?
+1 yılDevlette çalıştığına göre 4 yıllık üni mezunusun. Şimdi hocam gidiyosun bir denizcilik kursuna Kursunu görüyosun ehliyetini alıyosun.Uzakyol 3. mühendis olarak gemilerde çalışıyosun. Gidiyosun 4 ay denizlere döndüğünde bir bakmıssın cebinde 20bin dolar para var.24 ay himetini dolduruysun.2.mühendis oluyosun gene gidiyosun 4 ay bir bakmıssın cebinde 27bin dolar var.24 ayda 2.mühendislik.Sonra çarkcıbası oluyosun. 4 ay gene gidiyosun bir bakmıssın cebinde 40bin dolara para :) Hocam devlet bize bakmiyiiii :)))
00 Yorumla
10 yıllık iş tecrübesi olmadan her hangi bir müdürlüğe gelemez. Bir mühendis İl müdürlüğü makamına göz kırpabilir. Y.dil ve Doktora gibi Etiketlerle bakanlıklarda görev alabilir Bakanlıkta baş müsteşarlık teknik bir eleman için en üst düzey bilgim kadarıyla.
Yeni başlayan mühendis 2800-3200 arası maaş alır kurumuna göre değişkendir Müdürlüklerde bunun üzerine 200-300 daha eklersiniz. İl müdürleri 4500 Bir müsteşar 5500 e yakın alır00 Yorumla
+1 yılben dsi de staj yapmıstım maas kagıtlerı elımden geçıodu 2500 net maas alıolar yuksek muhendıs bıle olsa olsa aynı en fazla 2600-2700 falan oluyo arazılerle bırlıkte 3000-3500 falan olur heralde
00 Yorumla
+1 yıl2800 le başlar;)
geriside ne mühendsi olduğuna göre değişir ;)07 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına bir araştırda yaz, ben mühendisim. 1500ü düz memur alıyor farkında mısın?
netten bakabilirsin devlet kadrolarına ve maaşlarına ;) - +1 yıl
çalıştığı süre-evli bekar olması aile yardımı falan değişiyor tabi. Ben sadece en düşük olanı söyledim ama ona bile itiraz eden var baksana. devlette 1500 verirmiş,yok daha neler :))
- +1 yıl
dsi nin resmi sitesine yazıyo yeni başlayan mühendis 2650 lira diye doğrudur
- +1 yıl
cardigans çalıştıgınız kurum nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
İyi-kötü bir maaşı, iş garantisi falan olur da; günlük hayatta insan olarak pek ilerleyemez. Rahata alışmış, algıları kapalı, akşamları işten gelince saçma sapan Türk dizilerinin başında uyuyakalan, haftasonları da hanımını ve çocuklarını alıp pikniğe giden sıkıcı bir adama dönüşür.
11 Yorumlaüniversitenin arka kapısından mevzun olduysa devlet de çalışsın yok üniversiteden dereceyle mevzun olduysa kapasitede varsa özel sektörde çalışsın özerl sökterde yapabildiği işe oranla maaş devlettekinin 10 katına kadar çıka bilir hatta çok daha fazlada olabilir
00 Yorumla
+1 yılİnşaat mühendisiyim belediyede çalışıyorum evli ve çocuklu değilim bu yüzden 200 tl daha eksik alıyorum arkadaşımdan 3300 tl civarında alıyorum. Müdürüm 3900 tl civarında alıyor o da Harita mühendisi ve emekliliğine 3 sene kalmış. Çevre ve şehircilik il müdür yardımcısı da inşaat mühendisi en az 15 senelik 3700 civarında alıyor. Devlette çok büyük maaş aralıkları olmuyor yani.
03 Yorumla- +1 yıl
ben size talip olarak geldim madem bekar bir mühendissiniz ve ben de mühendis takıntılıyım. bir çay içebiliriz :)))))
- +1 yıl
bu dediğiniz maaşlar ne zamanın maaşları?
Kuzenim vat ktü mezunu elektrik elektronik özeldekı cogu yer 800 tl ye normal işçi gibi teklifte bulunmuşlar devlete girdi 1800 eşu andaha iyi bir teklıf aldı ankarada kurumsallaşmış bir şirkete girdi isim vermiyorumşu an3200 alıyor
00 Yorumla
+1 yılDevlette birim olarak yükselirsin, mevki olarak olmaz. Maaş da fazla oynamıyor devlette bilgine.
22 Yorumla- +1 yıl
özel sektörde çalışırken okudugun üniversiteye mi bakıyolar kendini yetiştirmene mi?
- +1 yıl
Özelde farklı, kendini geliştirmene ve deneyimine bakarlar üniversiteden ziyade. Bi İTÜ veya ODTÜ değilsen fazla etkili değil ördişim. Ben yeni mezunum, ne deneyimi deme. Çok ucuz rakamlarla alıp yetiştirmeyi teklif ediyorlar, bildiğimiz eleman maaşıyla.
+1 yıleğer yüksek mühendis olursa 4000lirayı zorlarsın... ama işini çok iyi yaparsan bulamayacağın şirket yok :)
10 Yorumla
+1 yıl2500 3200 arası değişir, iş garantisi açısından devlet iyidir, kendini geliştirmeyi bekleme. yükselme konularını bilmem ama uzman yardımcısı olarak başlarsan 3-5 yıl sonra uzman olabiliyorsun
00 Yorumla
+1 yıl2.5 la başlıyor bildiği dil başına 550 - 600 alıyo diye biliyorum
00 Yorumlageçen sene sabitlediler 2950 oldu. mühendis kadrosundaysan bu kadar, uzman olursan artar kurumuna göre de değişir.
00 Yorumlakuzenim çalışıyor köftehor 4bin tl ye oda inşaat müh. fethetcez ortalığı bekleyin şdsaldsf
01 Yorumla- +1 yıl
ünvan olarak mühedis mi yoksa müdür falan mı?
500 lira galiba walla tam bilmiyorum bilseydim sölerdim ama duyduğuma kadar
00 YorumlaTBMM de calısan tanıdıgım var bahçivanların amiri mesela para bok adamda. mevkiyi zaten söyledım düşün
00 Yorumlamüsteşar olunur en fazla
en yüksek devlet memurluğudur00 Yorumladevlet nekadar izin verirse.istisnalar dısında bu kişiler özel sektorde tutunamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen sene kPSS kursuna geliyordu makina mühendisi şok gçirtmiştim
00 Yorumla
+1 yılbende o sorunun cevabını çok merak etmekteyim
01 Yorumla4 milyar maksimum
ikramiye felan dahil00 Yorumlacumhurbaşkanı bile olanı var :)
00 Yorumlarepin kuzeni çalışıyor köftehor 4bin tl ye oda inşaat müh. fethetcez ortalığı bekleyin şdsaldsf
02 Yorumla- +1 yıl
sırf puan kazanmak için cevap atmayın suna :(:(:(:(:(
mühendis mühendis değişmiyormu o _?
00 Yorumla
+1 yıl+2milyar ve bildiği dil kadar yükselmesi.
00 Yorumla
+1 yılh t t p : / / forum.memurlar. net/konu/1735543/
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam