Arkadaşlar, bipolar duygudurum bozukluğu hastasıyım. engelli raporu alırsam atanırım öğretmen olarak. Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünü bitirdim. Formasyon da aldım. Ama korkum var. Böyle bir hastalıkla atanırsam adım çıkar gittiğim yerde. Mimlenirim. Siz ne diyorsunuz bu işe? Bu şekilde atanan var mı?
Cevabın nedir?
O raporu özellikle bipolar için alırsan, bir tedavisi de yok. Ömrünün sonuna kadar geçerli olacak olan bir rapor bu yüzden. Ben tavsiye etmem, 1 sene daha kpss çalışıp atanmak bence daha mantıklı tüm hayatını etkileyecek bir rapor almaktan.
09 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ilaçlarımı almak için rapor çıkarttırdım. Senede bir çıkartıyorum.
Soran+1 yılVallaha ilaç alıyorum iyiyim. Zaten doktorum da memnun. öyle hiç çok kötü duruma düşmedim. Aklımı kaybetmedim çok şükür
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Evet durumum hiç ciddi olmadı.
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla siz sağlıkçısınız. Bende çift görme de var. Acaba onun için rapor alamaz mıyım?
Hastalığının tipik özelliklerini anlatırmısın öğretmenlerin insanlara örnek olmasını beklerken öyle bişi yapacaklarını sanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHastalık kötü örnek teşkil etmez. Ayıp bişey değil sonuçta. Evet atıyorlar. Doktorum da söyledi. sık sık depresyon geçirme var. Özellikle kış aylarında. Staj da yapıyorum. Hiç bir öğrenciye ağzımı bile bozmuş değilim.
Soran+1 yılTamam
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 736 cevap paylaştı. herkesin bilmesi gerekmez ki sadece müdüre söyle yeterli
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Manipik depresif hastalıgı bende yasadım daha önce bu durum hayatının sonuna kadar seni takip edecek bir mesele değil dogru insanlarla iletişim kurarak bunu kısa zamanda yenmen mümkün.
00 Yorumla
+1 yılAdın çıkar diye korkma bence. İyi yapmışssın. Boşver. Atanmış olmak daha iyi. Keşke ben de öyle yapsaydım.
04 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sen de mi rahatsızsın?
- +1 yıl
Ben de bipolarım. Ama normal kpss ye girdim. Sırf damgalanmamak için girmedim ekpss ye.
Soran+1 yılGeçmiş olsun branşınız nedir?
- +1 yıl
programcı, size de geçmiş olsun
Öncelikle iyi akşamlar. Bipolar bozukluk farklı engelli olmak farklı. . Çok ayrı bir dünya ikiside. Sen öğretmen olman için psikiyatri den rapor alman lazım psikiyatrik sıkıntı si yoktur diye. Şahsen bize öyle yaptılar. O yüzden bence olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladın deliye çıkar, engelli olarak atandığını sonuçta atandığın yerdeki müdür müdür yardımcıları bilecek, böyle şeyler bir süre sonra öğrencilerin ağzına bile düşer.
00 Yorumlahastalığın adını yanlış yazmış ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBipolar bozukluk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam