Arkadaşlar merak ettigim bir konu var ben genç bir girişimci olarak maksimum 5 yıl sonra bir benzinlik açmak istiyorum muhtemelen bu franchise olacak oda shell olur merak ettigim konu şu bu benzinliklerin günlük ciroları ne kadar? bilen varsa açıklayabilir mi? 15 000 var mıdır
Cevabın nedir?
kardo ben senin gibi düşünüyorum benzin yönünden değil girişimci olaarak para ticarette bence gayrimenkul işine gir daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
dostum bana sürekli iyi para kazandıran bir iş olması lazım ya ben alkollü bir mekan açıcam ya da bir benzinlik şöyle düşünelim ilk sene bir işlletme kendine çalışır ondan sonraki sene sana para verir diyorum ki ölüsü 10 000 tl cebine para girsin belki daha fazla girer bu kadar para girerse zaten başka sektörlerede yatırım yaparım
- +1 yıl
hayır adana da
1 milyon tl den fazla paraya ihtiyacın var açmak için normal bir benzinliğin aylık getirisi 25 bin tl nin üzerinde
01 Yorumla- +1 yıl
iyi de bu shell 500 bin tl ile franchise yapıyor. ee zaten 2 dönüme yakın arsam var banka kredisi çekip işe devam edicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Açacağın merkeze göre değişir de bu kadar paran varsa daha karlı işler biliyorum
06 Yorumla- +1 yıl
dostum ben zengin biri degilim olay şu evet biraz param var bu parayı çogaltmak için önce gayrimenkul işiyle ugraşıp elimde keş para biriktirip sonra benzin istasyonu açmak istiyorum
- +1 yıl
hacizli evlerede mafya işi çok oluyor o yüzden sakat ben gayrimenkul derken şundan bahsediyorum proje halinde alıp bina dikilince satmayı düşünüyorum böyle para kazanabilirim
- +1 yıl
aylık cebime 20 bin girse iyidir zaten o parayla başka sektörlere girişirim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılParan var mı nakit
04 Yorumla- +1 yıl
var ama çok degil ben sıfırdan birşeyler yapma niyetindeyim yani sermayemi nasıl büyütebilirim
- +1 yıl
Sifirdan benzinlik zor ustad ya
- +1 yıl
dostum bankalar sana franchise destegi saglık ben shellin isim hakkını alıcam gelecekler kuracaklar zaten sitesinde yazıyordu yalan degilse 500 bin tl devletten 30 yıllıgına arsa kiralırım taş patlasın 600 bine olur bu iş diyorum ama bu parayı elde etmek için öncelikler proje halinde olan bir gayrimenkul alıp sonradan onu kar edebilecegim şekilde satarım diyorum
- +1 yıl
Planlar iyimiste riskli ve altindan kalkamazsin kardes. maliyeti cok bu isin. istasyon kuracaksan bir 5 milyon tl de nakit olcak cebinde. bence bu is olmaz. ufak seyler dusun. emlak+sigorta+rent a car tek dukkanda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım