Babam polis memuru astsubaylık ve polislik mülakatlarında faydası olurmu? Bir avantajmıdır?
Cevabın nedir?
Astsubaylıkta etkisi olmaz, ama polislik mülakatında çok büyük etkisi olur. Şu anda polislik mülakatları tamamen siyaset ve tanıdık üzerine kurulmuş durumda. Ama polis olmak içinde asker olmak içinde ilk önce fiziki sportif ve puan şartlarını tutturmalısın, buralarda hiç kimsenin faydası olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
abim polis memuru bende bu sene sınava giricem etkisi olur mu bazı yerlerde?
+1 yılTamam insan torpil yapmak isterse böyle alanen de aranilmazki en fazla ilk mülakatta dosyayı hızlı bir şekilde içeri aldırır gerisi senin işin polislik için. Astsubay lik için hiç birşey yapamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılYgs puanım barajın üstünde sporum çok iyi tam puan alırım garantı ama benim canımı sıkan sözlü milakat torpil aramak değilde güven oluşturmazm8 mülakatta polis çocuğu olmak
- +1 yıl
Bahsettiğin kriterler uyuyor kardeşim mulakatita eminim ki gecersin babanın polis olmasını da bilmelerine gerek yok bence
Soran+1 yılTamam sağolasın😊 babamla şu an inkılap çalışıyoruz tamamen bide gündelik haberler filan polislik 2. sırada benim için olursa astsubaylık
Polislik zaten torpille mulakati geciyor astsubayligi bilmiyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılAvantajı disiplinli büyümek olabilir disiplinli büyüyen insanda her işini disiplinli ve güzel yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir avantajı yok, Tanıdıklar var 2 tane ikisinin de babası polis, polisliğe almadılar, Gardiyanlık yapıyolar
16 Yorumla
Soran+1 yılBirazda adaletsizlik gibi değilmi yıllarca polisliğin ne olduğunu bilip disiplinle büyüyen biri polisliğin ne olduğunu bile bilmeyen biriyle aynı kefede tutulması..
Cevap sahibi+1 yılAsıl öyle olması çok saçma. Babası polisse oğluna ne?
Cevap sahibi+1 yılo dediklerimin birisi polis müdürü, O bile yapamadıysa gerisini sen düşün :D
Soran+1 yılYa tamam Allah Allah😄 beni korkutan sadece sözlü mülakat gerci ilk hedefim astsubaylık sporum filan iyi pmyo parkurunda tam puan alıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılArtık şimdi babası polis olanları daha çok inceliyolar, Torpil yapıldı mı buna diye. Torpil eskidendi
Soran+1 yılSagolasın gizli😄
+1 yılDevlete polis olcaksan olmaz iktidara polis olcaksan olur
00 YorumlaMüdür veya amir olmadığı için faydası olmaz...
10 Yorumla
+1 yılObaa olur tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polis çocuğu olmak, astsubaylık ve polisliğe girerken bir avantajmıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat