+1 yılGörende herkes işyerine eleman arıyo snar. Sen önce işi bul sonra begenmeye başla.. Alanım muhasebe diye diye özgüven kasma.1 iş bul orda iyi olmaya çalış. Snuçta patron bile olsan elemanlarının huzursuzlugu seni yerinden edebilir işe degil ortamına odaklan rahatına huzuruna bak.
00 Yorumla
Yakınlarda varsa Burger King'te çalışabilirsin. Ben çalışmıştım ve iyi tecrübe olmuştu :)
113 Yorumla
cafelere gitsen bile ilk başta olsan olsan komi olursun tatlım, mağazaya girsen onun da 1 gün haftaiçi izni var dayanabilir misin bilemem
04 Yorumla
+1 yılCafe ya da magazalarda olabilir çabuk öğrenirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 602 cevap paylaştı. İş hayayatının en büyük gerçeği "eşeğin küçüğü ol ama insanın küçüğü olma" soru başlığının cevabı ne yaparsan yap kesin bir zaman ezilir, sonra tecrübenin aldığın maaştan çok daha değerli olduğunu anlarsın. Sana tavsiyem alanında bir iş yap, işin nasıl yapılacağını az çok bilir öğrenirsin, patronunun ne şekilde yaptığını kap. Ne çok hayat dersi oldu şimdiden bezdirmesek bari😊
10 YorumlaFast foot restoranlarında çalışabilirsin. Ya da bir büroda sekreterya işleri yapabilirsin ya da çay veya kahve servisiyle ilgilenebilirsin. İleride nasıl bir iş yapmak istiyorsan o tarz yerlere çaycı ol ve insanların nasıl çalıştıklarına neler ypatıklarına bak.
00 YorumlaGireceğin is cok cok kolay olsada o işten sıkilacaksin ağir gelmeye baslayacak :D yapamayacaksin cunku henüz zoru yaşamadin bilmiyorsun. Insan bazi seyleri yaşayarak oğreniyor :P eğer liseyi bitiirdiysen işkura gidip koton lc waikiki gibi mağazalarda calisabilirsin isci alimi varsa eğer
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanın neler?
Yeteneginin oldugu bir şey var mı?
Yeteneğin yoksa garson gibi sıradan işlere bakabilirsin ancak.02 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi öldürmezsin de neyse. O zaman mağazalarda danışmanlik veya kasiyerlik işine falan bakacaksin. Senin için en iyisi kasiyerlik galiba
+1 yılOlabilir tabi ama geneli tecrübe arıyor kısa süreli iş pek yok herkes yetiştirip uzun dönem kullanmak istiyor kasiyerlik garsonluk tezgahtarlık bir çok iş bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKurumsal Şirketlerden uzak dur.
Daha çok standlarda çalışabilirsin, garsonluk olabilir.01 Yorumlaüniye gidiyorsan yemekhaneye falan gir gitmiyorsan da part time başla önce bir yerlerde telefoncular veya bayiler kolay oluyor genelde
01 Yorumla
+1 yılMuhasebe burolarinda basla egitilecek eleman derler onlara basvur buyuk bir ihtimal mahsup takma etrafi toplama cay falan verirsin isin ucundan kaparsin ama azimli olursan
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 317 cevap paylaştı. harşlıklarımdan sorumlu muhasaebe departmanı müdürü olarak seni işe alıyorum bebek :D
00 Yorumla
+1 yılYogun tempo çalışan bir yere girmenizi tavsiye etmem :)
00 Yorumla
+1 yılCafelere otellere git basit işler zaten 1-2 güne öğrenirsin
012 Yorumla- +1 yıl
Niye kötü bişey mi?
- +1 yıl
Cafelerde veya otellerde başka işlerdede çalışabilirsin
- +1 yıl
ya da sahilde su sat 😂
- +1 yıl
Mağazalarda felan çalışabilirsin.. başkada pek bişe yapaman yani
- +1 yıl
Ön muhasebe olabilir aslında.. istiyorsan otellere aldıralım 8)
- +1 yıl
Tek telefonuma bakar 8) ama burda hatlar pahalı kullanamıyorum senden arasak 😅
sen daha iyi bilirsin aslında bir mağazada satış elamanı olarak girebilirsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıliş olarak bak.
disardan birisi ne der. ne düşünür ya da bu kişiler bana emir veriyor gibi algilama00 Yorumla
+1 yılSatış danışmanı
Tekstil işçisi
Market te görevli00 YorumlaTekstil ve soda sektöründe çalışa bilir sekreter olabilir
00 Yorumlaİçinden sevdiğin bir iş olsun ki calışma süreci iyi geçsin kendini çalısmaya alıştırırsın
00 Yorumla
+1 yılCafelere git. En çok onlar eleman arar.
00 Yorumlaİlk garsonlouk veya mağazada çalışsın. d
03 Yorumlaözel sektörde part time seklinde mi?
02 YorumlaKafana gire takıl biraz zor gelir ilk isinse
00 Yorumlamuhasebeye gir ilk zorlanırsın sonra alışrsn
00 YorumlaAblamda muhasebe işi yürüyo babam sayesinde ahhsjd
00 Yorumla
+1 yılGiyim mağazasında çalış
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMuhasebecide olabilur
00 Yorumla çok yorulmayacağın bir işe gir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılheyecanlanma yeter
00 Yorumla
+1 yılMendil sat :)
02 Yorumla- +1 yıl
Iş begenmiyo bizim millet :)
Cafe
00 Yorumlaamelelik yapma da
01 Yorumla- +1 yıl
hep masa başı işler arkadaşım torpille kapatıyorlar seninde dediğin gibi hep hizmet sektörü oda okumuş bir insan senelerce uğraşmış bunun için mi okudu? insan gibi bir iş haketmiyor mu insan? niye çünkü ben sınavı geçtim banka sınavı zordu sonra mülakatta elendim niye yeni gelen şube müdürü kadın tam 7 akrabasını torpille işe aldığı için elendim 2011 senesinde işler böyle yürüyor. Herşey torpil. Öte yandan hizmet sektörü dediği korkunç hafta içi bir gün izin düşün günde 12 saaat 12 saat* 6 saat= 72 saaat haftada eder dayanması bile çok zor hep ayaktasın ban baktım herkes mağazaya gir vs demiş kolay mı sanıyorlar hep ayaktasın 12 saat günde çalışma bir süre sonra ne güç ne dayanıklılık kalınır niçin insanlar okuyor? daha iyi bir iş olsun diye ama torpiller en tepelerden tut halka kadar herkes varsa tanıdığı hemen ayar çekiyor sonra kalkıp gençler iş beğenmiyormuş gençler 12*6=72 saat işlere mahküm eden düzün bu işte.
:D neci olucan
03 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 402 cevap paylaştı. Lcw defacto olabilir
00 Yorumla
+1 yılavm de çalış
00 YorumlaGarson
00 Yorumla
+1 yılKasiyerlik falan yap
00 YorumlaSevdiği işi yapmalı
00 Yorumla
+1 yılher iş
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026