Diğer yıl tıptan fakültesinden mühendisliğe geçicem. Tıp 2. sınıfım 2 sene kaybın önemi olur mu düşünceleriniz neler çevremdekiler bana deliymişim gibi bakıyor?
Cevabın nedir?
Sacmalamayiniz lutfen. 😊 tiptan muhendislige direkt gecis var mi yok mu bilmiyorum ama eger yoksa ve tekrardan ygs-lys asamalarindan gecmek zorundaysaniz kaybiniz 2 degil, 3 sene; hazirlik okumaniz halinde 4 sene olacak. Hadi sene kaybini bosverelim ama muhendislik tiptan vazgececek boyutta tercih edilecek bir alan degil.
Cocukluk hayalim hukuktu, yani simdi bana deseler ki (son senem) hadi seni tip fakultesine alalim, 1. siniftan baslayacaksin. Durup dusunurum yani. Baska bir bolum olsa tereddutsuz "hayir" derdim mesela. 😊😊
Bence kendinize yazik etmeyin, yolunuzda devam edin. 😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki yıl uzun vadede önemli değildir asla sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap dostum ağzı olan konuşuyor işte. Sevdiğin işi yap sen😊
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ya çevremde senin gibi düşünen çok az bunu duymak çok iyi oldu moralim yerine geldi.
Cevap sahibi+1 yılBunun pişmanlığını yaşayan birini tanıyorum çünkü. Ve bana hep söylediği şeyi yazdım aslında😊 İnsanlar çok ileri gidiyor bazen aslında iyiliğini istiyoruz diyorlar ama kişinin seçimlerine saygı duymuyorlar bir yerde. Can sıkıcı bir durum sen eğer cidden eminsen hiç takılma dostum😊 Her şey gönlünce olsun😊
peki hangi mühendislige gececeksin iki yıl geç gitmek kayıp değil desek yalan olur ama kapatılmayacakta bir süre değil sonuçta iş yaşamına geç girersin en fazla olan bu olur yani
00 Yorumla
İstediğin mesleği sevdiğin mesleği yapmadıktan sonra hiç birşeyin önemi yok kesinlikle tebrik ederim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Tıpta 2 yıl demek ne demek biliyomusun diğer bölümlerin 10 yılı demek bence tıp' a devam etmelisin mühendislik okuyanlarda açıkta kalıyorlar artık :)
00 Yorumla
+1 yılEvet aptalsin öyle şey yaparsan. Tip kadar güzelimi var
00 Yorumla
+1 yılYaa tıp çok iyi sonuçta ama sevdiğin neyse o gerçekten
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama Ya Devam İşte..
00 Yorumlademek ki anlamıyorlar :d
00 Yorumla
+1 yılOkumak istediğini oku. Kim ne derse desin
00 Yorumla
+1 yılBencede delisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutsuzsan hic durma
00 Yorumla
+1 yılTıpa devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence mantıklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Tıptan mühendisliğe geçicem dediğimde herkes aptal gibi bakıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat