+1 yılİlk öğretim. Sec daha iyi olur lisede birçok ergenin hayalini suslersin sıkıntı olur arkadan kotu kotu muhabbetler yapar birde seni anlıyormuş gibi yaparlar ya aslında aklıllarında başka birşey hayal ediyorlar 😊😊 ben şahsen karımın lisede çalışmasını istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortaokul öğretmeniyim kesinlikle ortaokul lisede gereksiz tripler çekikceksin ama ortaokulda o denli sevgi varki öğretmene saygı daha ortaokulda bitmedi.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhakkında hayırlısı olsun. :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılİkisindede söz dinlemiyorlar, lisede abazalıklar fazla oluyor, ilkokulda çok daha yaramazlar, ingilizce öğretmeni olacaksam kurs verirdim
00 Yorumla
+1 yılSenin karakterine bağlı otoriter ciddi biriysen lise olur. öyle değilsen ilköğretim
12 Yorumla- +1 yıl
Bu daha iyi :) lise olur o zaman yinede ciddiyet daha ağır bassin öğrencilerini sev ama :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yıltabiki ilkokul lise veletleriyle ugraşmak berbat bir durum ergenlik bir tarafa abazlıkları bir tarafa :D sen kızsın sonuçta :D terbiyeszlkleri ayrı bir tarafa tabi hepsine bişi demıorum ama çogu öyle ;)
10 Yorumlabranşı söylemeseydin Lise derdim.. Ama ingilizce ise özel ders açısından ilkokul daha mantıklı sanki..
Ama bunun yıllar sonrasını da düşünmek lazım :) yaş ilerledikçe o çocuk gürültüsünü ne kadar çekebilirsin? :)00 Yorumlalise çok daha rahattır öğretmenlik için çünkü ilkokuldakiler çocuk olur lisedeki öğrenciler artık yetişkindir atıyorum ilkokulda susmazlar derste sen sus sus dersin anlamazlar ama lisede şöyle bir alternatifin var konuşmayın son 10 dk erken bırakırım dersin veya - atarsın susarlar yorulmazsın fazla
00 Yorumla
+1 yılikiside avantaj ve dez avantaj var.. liselerle arkadaş olursun... genelde ağır abi abla.. susarlar.. ama konuşanları sus deyince susmaz.. ortaokullar cırcır öter.. sus deyince susar.
02 Yorumla- +1 yıl
teknik anlamda lisede daha çok yorulcan.. konular ağır.. sınıf sessis olmassa hiç bişi öretemessin.. o yüsden ilk öretim seç
İlkokul daha kolay. Daha 21-22 yaşında bir öğretmeni hiçbir liseli ergenus takmaz.
40 YorumlaLisede ergenlerle uğraşılmaz
İlkokul bence
Örtmenim örtmenim der gezerler :D16 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlkokul.. Ablam emekli lise öğretmeni.. Hep pişman olmuştur ilkokul öğretmeni olmadığı için.
00 Yorumla
+1 yılilköğretim tabiiki ... lisedekiler günümüzde çok aştı uğraşmak çokzor bence... eskiden öğretmenlere daha çok saygı vardı ... şimdilerde çıkma teklif ediyorla öğrenciler öğretmenlerine :)))
00 Yorumla
+1 yılBayan için lise zor olsa gerek. İsteksiz ailesi ilgilenmeyen gençlerle ilgilenmek kötü. Bir yandan idealis o kadar iyi ççocuklar var ki onlara bir yol olup ders ve yaşamına destek olmak güzel iş
00 YorumlaTabi ki İlköğretim. İlköğretimde çocuklar yaramaz olur lisede ise fırlama, ben ilköğretimi tercih ederim ama yinede karar senin
06 YorumlaLise olursa tam ergenlik dönemlerinde oldugu için birazcık tatsız olur senin açından bence ilkögretim seç çocuklarla güzel güzel geçinirsin :D
02 Yorumlailköğretim rahat olur... Lise çok zor... Öğrenciler fırlama... Öğretmenlerin canına okuyorlar...
00 Yorumla
+1 yılİngilizce ise ilköğretim seçmenizi tavsiye ediyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
İlköğretim öğrencilerinin bazı velileri çocuklarının İngilizce eğitiminin temelini sağlam atmalarını istiyorlar, bu da bazı istisna durumlar dışında ilköğretimle başlıyor ülkemizde. Özel ders talebiniz de liseye göre daha fazla olur. Çalışma şartlarınızın da bir tık daha iyi olacağını düşünüyorum. Yani maddi ve manevi açıdan da ilköğretim daha mantıklı bir seçim.
- +1 yıl
Evet, ilköğretimin öyle tatlı sert bir boyutu da var ama en azından niyetleri daha kirlenmemiş gözleri açılmamış çocuklarla bir şeyler paylaşmayı ben lise öğretmenliğinden daha öne koyuyorum. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisedekilerle oturup konuşabileceğini düşünüyorsan yanılıyosun anca anadolu fen falansa rahatsın ilkokul derim ben düz lise yerine
00 YorumlaLise öğretmenliği daha eğlenceli daha iyi.. İlkokul öğretmenliği sabır ister.
00 YorumlaKesinlik ve kesinlikle lise çok zor deneyimle sabit
02 YorumlaLise öğretmeni olursan öğrencilerin tarafından aşık olunabilirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım senden öğretmen olmaz. Cinsel azgınsın sen. Çocuklar sana emanet edilmez.
11 Yorumlailkokul küçük çocuklar yaramaz olabilir ama lisedekiler daha beter
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. ilkokul yap bence liselilerle uğraşmak zor olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılkızz mannyaağğ liselilerle uğraşılmaz ders vermek istiyosan ilköğretime git
00 Yorumlailköğretmenliği dha iyi bnce çocuklar tatlı falan :)
00 Yorumla
+1 yılİlkokul bence lise çekilmez
03 Yorumla- +1 yıl
Şu an lise okuduğundan şüphe etmeye başladım 😕
+1 yıllise daha iyi olur bence
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. lise daha iyi olur hiç uğraşmazsın çocuklarla
00 Yorumlailkokul ergenlerle uğraşmak her zaman berbattır
04 Yorumlaen iyisi orta okul öğretmenliği
01 Yorumla
+1 yıltorbacı ol bu devirde :)
04 Yorumla- +1 yıl
ingilizcende var :) tatil yerlerinde turitlere felan da satarsın :) yurt dışı alım satım sende bir ışık gördüm :)
- +1 yıl
ooo ooo sen büyük patron olursun dünyanın bir numaralı uyuşturucu baronu :)
ilköğretim de yatarsın lise de ise sürünürsün :D
00 Yorumlaİlkokul panpa
Lisede abazan çok kurban olursun01 YorumlaLise ol da gor hayatin kac bucak oldugunu 😂😂
01 Yorumla
+1 yılilköğretim ataman daha rahat olur ;)
00 Yorumla
+1 yılLiselilerle uğraşmak zor olur ya 😄
00 Yorumla
+1 yılAtanabildiğin yere git çekinme :D
00 YorumlaErgenlerle uğraşmak daha zor. O yüzden ilköğretim.
10 Yorumlailköğretim, Lisede ergenlerle baş edemezsin.
00 Yorumlalise fenadı ilkögretim karısık
00 YorumlaLise, bir kadın öğretmen için zor gelir bence.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılLiseli ergenlerle isin kolay olmaz asilan olur
00 Yorumla okuldan okula fark eder
00 YorumlaÖğretmenlik zor değil mi?
00 Yorumlalise nedenini sorma nedeni bende kalsın :D :D
00 Yorumla
+1 yılLise tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuklarla uğraşılmaz
+1 yılLise ilk okul uğultulu
00 Yorumla
+1 yılErgenlerle ugrasamazsın :D
00 Yorumlalise
00 Yorumla
+1 yılörtmenlik bana göre değil
00 Yorumla
+1 yılLise
00 Yorumla
+1 yılİlköğretim
00 YorumlaBence lise :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. Ilkogretim.
00 Yorumla
+1 yıltabiki lise
02 Yorumla- +1 yıl
daha kontrol edilebilir geliyorlar
Lise :))
00 Yorumla
+1 yılİlkogretim
00 Yorumla
+1 yılilkokul...
05 Yorumla- +1 yıl
lise dönemleri kan damarda durmuyor...
hani delikanlı söylenir ergenlerle uğraşmak iş değil...
çocuklarla uğraşmak daha iyi...
çocuk laftan anlıyor ergen sözden anlamaz..
ince nokta bu... - +1 yıl
çocuklara iki kızdın mı hizaya geliyor...
yalnız ergenler çok isyankar...
İlköğretim.
00 YorumlaLise tabiki
00 YorumlaLise
00 Yorumla
+1 yılLise tabii ki
00 Yorumla
+1 yıllise
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer