2 yıl bölümlere bakarken gordum , ic mekan tasarımı bölümü nasıl? Yetenekle mi alır ve 2 yıllık geleceği olan bölümler neler?
Cevabın nedir?
Sosyal Güvenlik bölümü var önü açık. Harita ve Kadastro bölümü var Tapu Kadastro var. Özel Güvenlik ve Koruma bölümü 75-80 civarıyla kpss de atamaları var. Sağlık bölümleri iyi. Optisyenlik güzel bölüm. Gıda teknolojisi, gıda analizi ve kalite kontrolü bölümleri iyi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği bölümü iyi. Adalet bölümü iyi. Görsel yeteneğin varsa grafik tasarımda da kendini geliştirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım okudu şu anda yurtdılında ikea da tasarım danışmanı mı ne öyle bişey olarak çalışıyor. Aylık 3000 euro maaşı var işi de iyiymiş. Bilgin olsun...
113 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Ciddiyim. Detaylarını istersen görüştüğümde alırım cumartesi falan görüşürüz muhtemelen.
Soran+1 yılYa çok iyi olur
- +1 yıl
Ben görüşene kadar sorun görüşlere kapanmazsa buradan yazarım gizli sormuşsumin çünkü
Soran+1 yılBen mesaj atarim olur mu
- +1 yıl
Olur tabi
- +1 yıl
@Edamırazz ulaşabilir miyim sana bilmem gereken şeyler var. Bu arada soru sahibi sizin durum nedir yerleştin mi memnun musun?
- +1 yıl
Şey tek sorum sadece tyt ile mi yoksa yetenek sınavıda oluyor mu, çok araştırdım ama bir sonuç bulamadım
- +1 yıl
2 yıllık iş imkanı olsun istiyosan İş güvenliği ve işçi sağlığı veya sağlık gibi önü açık bölümler oku kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılPuan tutmaz ki oraya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
iş imkanı yok kardeşim bosuna okursun
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi yok
Soran+1 yılYGS 3-4 260-270 YGS 5-6 240 , YGS 1-2 210 civari
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel.
01 Yorumla