Selam yaa geçen gün hastanedeydim hemşire kızın yaka kartında ATT yazıyodu ben bilmiyordum ATT'ler hemşire olarak çalışabilirler mi yani ben ATT olsam hastanede hemşire olarak da çalışabilir miyim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevlet hastanelerinde att olarak acilde çalışabilirsin. Özellerde ise her serviste çalışabilirsin doğumhanede bile. Fakat devlette att ataması zor illa devlette att olup serviste çalışmak istiyorsan hemşire ol daha iyi. Ben de hemşireyim.
22 Yorumla
Soran+1 yılyani att olursam resmen hemşirelik de yapabileceğim fırsatlara bakılınca att daha cazip geliyor
Cevap sahibi+1 yılişte yanılıyorsun 1 hastanede 100 hemşire varsa 5 att vardır. özellerde sürünürsün atanma ihtimalin düşük. madem hemşirelik istiyorsun att nin nesi cazip
+1 yılhayır sadece acillerde çalışabilirler hemşire olarak değil tabi att olarak bir hemşire olarak söylüyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılevet hastane içi çalışabiliyorlar tyalnız att alımı durdu artık bizler (paramedik ) varız
25 Yorumla
Soran+1 yılparamedik ve att farkı nedir? ayrıca ben anadolu lisesinde okuyorum sizce üniversitede hemşirelik veya paramedik okursam işim sağlık meslek lisesi mezunlarına göre çok zor olur mu
- +1 yıl
ATT sağlık meslek lisesi çıkışlı arkadaşlardır paramedik ise sağlık myo nın ilk ve acil yardım bölümünü biterenlere verilen ünvandır. paramedik attnin üstüdür.
- +1 yıl
ben Ankara unıversıtesinde paramedik okuyorum şu an anadolu lisesi mezunuyum evet dediğin gibi ilk dönem çok zorlandım ama şu an sağlık çıkışlı arkadaşlarla aramda çok büyük bir farkın olmadığını dusunuyorum
Soran+1 yılyani istersem bende başarabilirim yaaa çokk teşekkür ederim şu an okuma isteğim arttı resmen :)
- +1 yıl
kan ve ölüm görmeye alışırım diyen herkes okuyabilir :) yalnız 4 yıllık olmak üzere acele etmende fayda var :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
merhaba ben 37 yasındaym ve unuversıte ATT bolumunu kazandım fakat okul bıttııgınde yaş sınırı nedenıyle ATT olarak calısma şansım olabılırmı lütfen cevaplarsanız çok sevınırım 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
Kazandın mi peki
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ama onun yaptıklarını yapabilirler.
10 Yorumla Stajyerdir belki.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma starjer bile olsa ATT'lerin yanında olması gerekmez mi?
Soran+1 yılhmm teşekkür ederim :)
Bence çalışabilir n
10 YorumlaOlabilir deeee olmayabilir deee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevlet acilinde evet
10 Yorumlafikrim yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi