çok mu zor 2 yıllık sağlık okuyup DGS ile hemşireliğe geçmek istiyorum fikirleriniz neler?
Cevabın nedir?
olmayacak bişey değil. sadece inanç ve çalışma lazım. tabi duayı da unutmayalım
124 Yorumla
Soran+1 yılevet mat 1 ve türkçe den oluşuyor sınav
- +1 yıl
iyi hazırlanıyor musunuz sınava.
ben dgsyi kazandım daha önce. eğer özellikle matematik konusunda takıldığınız soru veya konu olursa ve yanlış anlamazsanız elimden geldiğince yardımcı olurum. sınava hazırlananlara yardımcı olmaya uğraşıyorum çünkü ben de kpssye hazırlanıyorum
Soran+1 yılben daha lise sonum bu sene tecih yapacam tercih hakkında bana yardımcı olabilir misin?
Soran+1 yılfikir istiyorum sadece?
Soran+1 yıltercih kılavuzunda bir kouda takıldım da :(
Soran+1 yılbu tercih kılavuzundaki yerletirme önceliğine takıldı kafam
Soran+1 yılyok geçen senininki ya sormak istediğim bazı bölümlerin karşısında yerleştirme önceliği yazmıyo bu yerlerde yerleştirme önceliği yok mu demek
- +1 yıl
sistem değişmediyse okul birincisi değilseniz yerleştirme önceliğiniz yok. milli sporcu vs değilseniz onlara özel olan fazladan puandan faydalanamazsınız.
meslek lisesi mezunlarının sınavsız geçiş hakkı vardı. kaldırıldı mı, eğer kaldırılmadıysa sizi nasıl etkiliyor onu bilmiyorum
Soran+1 yılşu anlık sistem şöyel sınavsz geçişler %60 kontenjan ygs ile alanlar ise %40 kotenjan veriliyor yane kontenanlar paylaştırılıyor artık. tek sorunum şu yerleştirme önceliği nedir ben ygs ile tercih yapacam beni etkiler mi
Soran+1 yılsenin bölüm ne?
Soran+1 yılhayırlısı inşallah kazanırsın
- +1 yıl
Merhaba bir şey soracaktım ben 2 yıllık laborant ve veteriner sağlık teknikeri mezunuyum şimdi de açık öğretim olarak acil durum ve afet yönetimi bölümünu yazdim yks puanı tercihiyle eğer gelirse DGS ile hemşireliğe geçmeyi düşünüyorum kaç puan almam gerekli mesela bide matematigim de çok yok maalesef yks de bile 3 doğrum vardı :/
Yapabilirsin. Bir çok örnek biliyorum, başarabilirsin 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi :) peki çevrendekiler kazanıp 3. sınıftan mı devam etti
- +1 yıl
hangi ünide 3. sınıftan basladılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılsence kimya öğr. mi bu fikir mi daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor ama olmayacak kadar değil. Bir Ales kitabı al çalış. Sonra gel baba teşekkür et. ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılalesle aynı konular mı
Soran+1 yıl@hayalet44 peki 2 yıllık bitirelerde ales ile yüksek lisans yapabilir mi?
Soran+1 yıl@hayalet44 anladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılAles kitabındaki konular ve sorular artık dgs ile aynı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEver DGS çok zor bir sınav.
01 Yorumla
Soran+1 yılsınav çok basit ama
+1 yılDgs de sikinti yok olay kontenjanda
19 Yorumla
Soran+1 yılsıralamamı yüksek tutarsam olur mu
- +1 yıl
Bolumune yatirim yap derim bolum derslerini yukset tut sene sonu ortalaman 3 olsa ya da yukari mukemmel olur. ayrica ortalamam dusuk diyede uzulme sinavda etkiler cunku oratalamanin fazla etkiside yok gibi
Soran+1 yıl303 puanım var ygs 2 den okul puanıyla beraber tıbbi labaratuvar gelir mi sence?
- +1 yıl
Nereye istiyorsun mesela neresi olursa dersen mutlaka gelir ha yok ben İzmir yok Ankara yok İstanbul dersen iste ozman acikta kalırsın
Soran+1 yılyok neresi olursa olsun giderim
- +1 yıl
Ozman mutlaka gelir biyerler. suanki ortalaman kaç ve kacinci sinifsin
Soran+1 yıllise sonum ben
- +1 yıl
Simdi anlasildi ozman kisa bir dipnot vereyim kendi ailemden. abim elektrik iki yilliga bilerek gitti dgs ile enerji sistemleri muhendisi oldu Şu an . kuzenim de dgs yaparim diye iki yilliga gitti simdi lcw satis danismani. yani tek cikisini buna baglama simdiden
Soran+1 yılhedefim bu :)
+1 yıldgs kolay bence
60 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım