15 günde 1 gün iznin olacak
Günde 12 saat çalışacaksın sabah 9 akşam 9. ve aylık 1000 tl dediklerine inanamıyorum ya böyleleri hep bizimi buluyor... siz ne diyorsun bu şartlar altında çalışayım mı
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kardeşim manyak mısın sakın girme askeriücret 1300 lira ve 8 saat çalışıyorsun git fabrikaya 12 saat çalış her gün 4 saat mesain olsun 1800 liranın al ve her pazar tatil olsun ezme kendini boşuna
Ne fabrikası? Ben organize sanayideki bütün fabrikaları biliyorum ne tür fabrikaya gitsem beni işe alır bana bu maaşı verir
1000 tl ye günde yapılan 12 saat çalışmak pek akıl kârı değil ama hiç yoktan, boş duracağına iyidir. Çok zor bu şartlar. Asgari ücretle Migros, şok vb yerlerde daha iyi koşulda çalışamaz mısın acaba? Birde onları araştırsan.
Yeni bir iş buldum günde 2 saat , haftafa 1 gün izin ve aylık 450 tl para ve sigorta yapılacak bu iş biraz akıl karı gibi geldi
En azında o petrol işinden daha iyi değilmi
asgari ücret ve yemek verirler işlek olması onlar için önem arz etmez ki sana verecekleri maaş sabit olduğu için ama zor bir iş Allah kolaylık versin
Bir arkafaş diyor günde 8 saat çalışıyorsun haftada birgün iznin var ve asgari ücret alacaksın diyor eğer böyle olursa çok iyi olur havalara uçarım mutluluktan
Cevap
3Cevap
Asgari ucret bahsislerle cam silme falan artiyor yol yemek sirketten shell demisin
Evet SHEL deyim... acaba günde 8 saat mi çalışacam yoksa 12 saat mi
Benim eski ciktigim calisiyordu shelde 8.30 dan 6 ya bir vardiya , 5 ten sabaha kadar da bir vardiyaydi vardiyana gore sabahci aksamci olmana bagli aksama vermezler yeni oldugun icin bir sureligine belki
Aksamci gittiginde mesela sabah cikiyodu o gun ertesi gun 5 te gidiyodu 2 gunde 1 calisiyodu oyle bisey
Pek birşey anlamadım günde kaç saat çalışıyordu? Benim bildiğim günde 8 saat olması lazım ve 3 vardiya olması lazım diye biliyorum
Yeni sartlarini tam bilmiyorum iki vardiya calisiyodu o zaman
Peki işi güzelmiydi yoksa zormuydu
Benim evim petrole çok uzak değil bu nedenle kesin bana diyecek yaya olarak gel ve yol parası vermeyecek diye düşünüyorum... acaba evimin başka bir yerde olduğunumu söylesem (yol parası vermesi içon,)
Baska bir yer soyle evet
Gittim konuştum şartlar böyle
Günde 12 saat çalışacaksın sabah 9 akşam 9. ve aylık 1000 tl dediklerine inanamıyorum ya böyleleri hep bizimi buluyor... sen ne diyorsun bu şartlar altında çalışayım mı
Yok fazla saatleri magazada calissan ondan iyi
Kimse veni mağaza işlerine almıyor
Marketede girebilirsin
Hangisi mesela
Nerdesin sen
Diyarbakır
Baska is arastir bence
Diyarbakırdada çok merket var ama kimse beni alır mı bilmiyorum
Sor yardimci olurlar illaki
Yeni bir iş buldum günde 2 saat , haftafa 1 gün izin ve aylık 450 tl para ve sigorta yapılacak bu iş biraz akıl karı gibi geldi... En azından petrol işinden daha iyi değil mi?
evet daha iyi
1.500 lira maaş yol yemek su bu. döner sermaye olaylarını çözersen 2 bine kadar önü var.
Döner sermaye olaylarını ancak zamanla çözebilirim. Ben 18 yaşındayım hiç bu işi yapmadım ve asgari ücret 1300 tl sence bana ilk seferde 1500 tl teklif eder mi?
Bulunduğum ilin en işlek petrolü
babam cezaevinde allah rızası için bana biraz bilgi ver abim
Asgari Ücret
Günde kaç saat 8 mi yoksa 12 mi
Günde 12 saat çalışacaksın sabah 9 akşam 9. ve aylık 1000 tl dediklerine inanamıyorum ya böyleleri hep bizimi buluyor... sen ne diyorsun bu şartlar altında çalışayım mı
Ben de diyarbakırdayım. Hangi avm ceylan park mı?
Evet
Başka iş bul
Bir iş var günde 2 saat haftada 1 gün izin ayda 450 tl ve sigorta veriyorlar. Bu iş iyi ama kime dersem benimle dalga geçecek ne yapacağımı bilmiyorum
Asgari ücret
Günde kaç saat çalışmak gerekiyor
12 diye biliyorum ama daha uzunda olabilir
Git işine
zaten o işin çalışma temposu öyle ama maaş çok düşük en az 1300 vermeleri lazımdı.
Benim bir nedenden dolayı sigortam şimdilik olmuyor iki ay sonra oluyor dedi sigortanı yatırırız... ve bana dedi düşün eğer geleceksen beni ara dedi sence şimdi ne yapayım
Yeni bir iş buldum günde 2 saat , haftafa 1 gün izin ve aylık 450 tl para ve sigorta yapılacak bu iş biraz akıl karı gibi geldi... En azından petrol işinden daha iyi değil mi?
bencede iyi :)

En İyi Cevaplar