4 yıllık gastronomi okumalı mıyım? Çok istiyorum aslında ama.. Mezun olunca iş bulamam diye korkuyorum ya da az maaş alırım diye. Birde ailemin geliri çok iyi değil. Boş yere 4 yıl onların parasını harcamaktan cekiniyorum? Napmaliyim? Gastronomi hayallerimin bolumu aslında..
Cevabın nedir?
+1 yılHayallerinin peşinden koş. Gelecekte gastronomi mezunu olarak güzel bir iş bulup iyi gelmek ywrine sevdiğin mesleği yapmalısın. Gastronomi sevdiğin çmür boyu yapabileceğin bir meslek dalı mı?
Severel yaptıpın meslekte daima başarılı olursun. Önemli olan gelir getiren meslek seçmen benim gastronomi okuyup kaliteli restoranda çalışan arkadaşım var. Evi arabası ve yazlığı var fakat iş saatleri yoğun ve duruma göre gece geç saatlere kadar çalışmakta. Annenin bütçesi yerine hayallerinin peşinden koşmayı ve gerçekten istediğinin ne olduğunu düşün. Sevdikten sonra İş bulmak başarılı olmak çok kolay10 Yorumla
+1 yılGastronomi okuyup işsiz kalmaktan mı korkuyosun? Normal düzeyde bile olsan çok rahatlıkla iş bulursun. Kendini geliştirirsen çok çok iyi paralar kazanırsın. Tek kötü yanı herkes tatildeyken senin çalışıyor olman... Yılbaşı gecesi sabaha kadar çalışmak koymaz diyosan sorun olmaz. He birde ciddi bir hiyerarşik yapı var mutfakta... Bu konuyu da sorun etmezsen gayet güzel bir meslek...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet işsiz kalmaktan korkuyorum. Tatillerde çalışmakta okadar sorun olmaz ama 4 yıllık bölüm bitirip mutfaktaki hiyerarşide en alttan başlarsam oda üzer yani
- +1 yıl
İşsiz kalmıcağına emin olabilirsin... Sadece meslek olarak sevip sevmiceğini düşün... Çalıştığın yere göre değişir o durum. Ünlü biyerde çalışmaya başlarsan ilk olarak alt kademeden başlarsın... Ama normal bir yerde çalışırsan orta kademeye yakın olursun... Hayırlısı olsun hakkında.
Soran+1 yılteşekkür ederim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Korkma oku sevdiğin mesleği yap sevgi ile yaptığın meslek de az kazanmazsın her sabah sevmediğin bir işe sadece maaşı için çalışacağın bir iş seçme mesleğini severek yaparsan parası da gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemekler ıcın ıstenılen malzemelerı nasıl alcaksın artı bı para yanı gerek yok
06 Yorumla
Soran+1 yılOkul karşılamiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYa okul bazılarını karsılıyo dıye bılıyorum
Soran+1 yılSirf bunun için mi Vazgeçeyim. Geri ödemeli kredi akşam?
Cevap sahibi+1 yılCanım tabıkı sevdıgın seyın pesınden kos bende ıstedıgım bolume gıttım ama sonra nefret ettım bolumden sonuc kocaman bır sıfır be okulu bıtırebıldım ne bı baltaya sap olabıldım
Soran+1 yılHangi bölüm ve neden bitiremedin?
Cevap sahibi+1 yılBüro yonetımı hayalımdı dıyebılırım ama gidince okadar sogudumkı kı atamasıda cok fazlaydı memurda olabılırdım parasızlık ve baska faktorlerden dolayı bıtıremedım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılBenimde ya süper ötesi bişi belli bir alanda ustalaşırsan hayatta işsiz kalmazsın ben italya mutfağına hayranım :)
10 Yorumla
+1 yılKendini geliştirirsen cümlesi çok klişe ama bu işe o kadar uygun ki... Okulda iyi bir puan yapıp stajını iyi bir yerde yaparsan, bir de yurt dışı eğitim ve biraz da tecrübe ile paraya para demezsin. Ama sosyal hayat sıfırdır söyleyeyim.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 316 cevap paylaştı. Bir bayan için güzel bir meslek aslında ama iş olanağı çok fazla yok ben tavsiye etmiyorum
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbildiğim kadarıyla bolu da var sadece o bölüm özellerde var mı bılmem o bakımdan iş bulma ımkanın cok fazla olur dıye dusunuyorum şef falan olursan ünlü otellerde ya da hava you sırketlerınde cok ıyı maasları var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgastronomi şu an en iyi mesleklerden birisi parasıda oldukça iyi iş bulma derdide yok oku
10 Yorumla
+1 yılokana burslu git gastronomiye
10 Yorumla
+1 yılboşuna okursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden. Okudun mu sende?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri