Diş hekimliği , el becerisi , sabır istiyor. Dişin yapısı , anatomisii , yüzey ölçüleri , dişe dair ne varsa bilmelii , diş kalıpları döküyolar , mumlarla uğraşılıyo. Gece gündüz çalışma isteyen bir meslek.(Tabi okulunda okurken gece gündüz çalışıyosun ) Mühendislik hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Yalnız eğer sabırlı biriysen , el becerinde varsa bnce dişi seçmelisin maaşıda çok iyi ne kadar çok çalışırsan o kadar katlanıyor , kendinde muayenehane açabilirsin bu yönüde var.
00 Yorumla
+1 yıl5 sene boyunca günde ortalama 5 saat çalışıp dus sınavında 6 7 ay eve kapanıp ders çalışırım diyorsan dış hekimliği. Maaş falan her yönden çok iti. Yaratıcı ve iyi Diksiyon sahibi kendine güvenen kendi başına hiç gerek yokken çabalarım hirsliyim diyorsan mühendislik
12 Yorumla
+1 yılDiş hekimliii sabittir hedefin yüksek ise mühendislik ama dersenkş kafam rahat olsun öyle para gelsin diş hekini ol
04 Yorumla- +1 yıl
Mesaisi belli habi ama yükselecem hedefim büyük diyorsan direk mühendis
- +1 yıl
Yok babam o zaman toktur ol kafan rahat
+1 yılIyi de bu bölümler çok alakasız. Önce ne istediğine karar ver. Ben olsam bilgisayar yazar geçerdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Bilgisayar ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Matematik fizik le hayat geçer diyorsan mühendislik biyoloji kimya ile geçer diyorsan diş hekimliğine ben veteriner fakültesindeyim çok şükür fizik matematik yok hayatımda diyorum
03 Yorumla
+1 yılKesinlikle diş hekimliği diş ağrısı nedir bilir misin sen insanlar varını yoğunu verir😁 ayrica devletten de cikiyor baya bir gelecegi olan meslek ama muhendisler cok her seyin muhendisi var bak bir su urunleri bile mühendislik adı altinda
00 Yorumla
+1 yılbilgisayari bosver. Is piyasasi su an cok fazla sayida mezun var.. dis hekimligi sec isin garanti. devlette calisma imkanin var hemde daha fazla.
00 YorumlaPara pul için farketmez ikisinde de para bol insanlık için se onu da sen bilirsin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. sen hangisini yapacaksan onu seç. İsmine bakıp karar verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDis hekimligi icin el becerinin iyi olmasi gerekir. Cok alakasiz bölumler sectiklerin illa ismi icin bölume girmeye calisma
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGunde 5 saat calisabilseydim muhendis yerine neler neler olmustum simdi. Doktor ol dis hekimi degil.
00 YorumlaSen kendini nerde mutlu hissediyosan oraya gitt
00 Yorumla
+1 yılİkiside iyi degil bence
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılmühendislik kesinlikle
04 Yorumla- +1 yıl
diş hekimliği zor ve anladığım kadarıyla sen kolay bir iş istiyorsun
- +1 yıl
diş hekimliğinin zorluğunu bilsen hukuk bile okursun
+1 yılDiş hekimliği kesinlikle
02 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede birçoğu mühendis ve iş alanı giderek daralıyor. Ülkenin her zaman hekimlere ihtiyacı var kesinlikle dişçilik iyi bir bölüm
Diş hekimliği. KPSS büyük şans
00 Yorumla
+1 yılDiş bence.
Artık kodlamayı herkes öğreniyor05 Yorumla- +1 yıl
Herkes yara sarmayı da biliyor ama biyerimiz yarıldığında doktora gidiyoruz?
- +1 yıl
Milli eğitim bakanlığı projesi, ilkokuldaki çocukların kod dersi olacak. Zaten bilgisayarı bilen diplomasız kişi çok. Diplomasız kod yazan çok kişi var.
+1 yılBence dis hekimi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. diş hekimliği
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki diş hekimliği
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMühendislik çok arttı. Elini sallasan mühendis dolu. Çoğu da işsiz
+1 yılMühendislik
00 YorumlaDiş hekimliği
00 YorumlaDis hekimliği
00 Yorumla
+1 yılDis hekimligine git
00 Yorumla
+1 yılDiş.
00 Yorumlamuhenndis
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026