Birkaç arkadaşımın ısrarı üzerine ve dalga amaçlı resimlerimden bazılarını bir ajansa gönderdik. Bugün e-mail adresime ajanstan cevap geldi. Resimlerim beğenilmiş ama iki hafta başvuru süresi verdiler. Başvuru yapsam sizce ne olur? Ya da ajansa kayıtlı olmak kötü mü karşılanır insanlar tarafından ?
Cevabın nedir?
ajanslara kayir olmak isteyen butun arkadaslar
kisaca ben kendi tecrubemden bahs edicem
2 ajansa kayit oldum
1 cisi OSCAR ajans - 100 tl kayit parasi aldilar ve halen gittigim setlerin parasini 2 AY GECTI alamadim ustelik ilk setin parasinida vermiceklermis oda etti 150 tl toplam ALDIKLARI
2 setede 80-100 tl vericeklermis
2 cisi mayadrom ajans bir cok projeleri var hergun sete gondere bilirler ama caLISMA SAATI YOK UCRET 40 TL KAYIT PARASI ALMIYORLAR AMA ILK SETIN UCRETINIDE ODEMIYORLAR.
YANI KISACASI BIR GELECEK VAAD ETMIYORLAR SADECE SIZIN UZERINIZDEN BAYA PARA KAZANIYOR BUTUN AJANSLAR YAPIM SIRKETLERINDE NE KADAR ALIYORLAR BILEMEM AMA BILDIGIM TEK BIRSEY VAR HERKESTEN COK EZIYET FIGURANLARA YAPILIYOR SETLER SABAHA KADARDA SURE BILIR AMA SIZ SAATLERCE BEKLEMEK ZORUNDASINIZ. ISIN SAATI YOK AMA UCRET TURKIYENIN ASKERI UCRETI BILE DEGIL EN KOTUSUDE BU. TOPLASAN INSAN BUNYESI AYDA 20 KERE KALDIRIR BU ISI ODA EDER 800 TL. ILERLEME IMKANI COK AZ BEN COK INATCIYIMDIR HER ISTE AMA BU IS BANA COK CABUK PES ETMEM GEREKTIYINI OGRETTI. COK ZOR BU ISI YAPABILEN INSANLARA HELAL OLSUN
HA BAS ROL OYUNCULARINA GELINCE ONLARIN ALDIKLARI UCRET YETERINCE OLDUGU ICIN BU KADAR SAAT CALISMAYA DAYANMALARIDA NORMALDIR ZATEN EL USTUNDE TUTULUYORLAR FIGURANLAR ISE OGLE DEGIL NE YAZIKKI!
COGU INSAN ILK SETTE PES EDIYOR BUNA DAYANAMAM DIYORSANIZ HIC GITMEYIN CUNKI ILK SET SADECE AJANSIN ISINE GELIR!32 Yorumla- +1 yıl
beni de oscar ajans çağırdı gitsem mi
+1 yılKötü karşılanmasını boşver..Ne yaparsan yap kötü karşılayacak birileri her zaman olacak zaten:) Dünyanın kanunu bu...
Ailenin onayını alman önemli..Bunun dışında görüşmeye gittiğinde yanında biri olsun mutlaka..Erkek olması tercih sebebidir..Ve yaşı da büyük olsun mümkünse..
Sahipsiz değil imajını maalesef Türkiye'de vermek zorunda bir kadın..
Bunun dışında sana ekonomik açıdan da katkı sağlar..Hemen dizilerde oynamayacaksın elbette fakat çekimlere çağırırlar ve en azından harçlığını çıkarırsın..
Sosyal çevren de gelişir..:) Kaçırma derim..(güvenilirse)15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabın için baya bi yol gösterici oldu :) Ajans yaşadığım şehirde değil İzmir de bu yüzden gidersem yanımda bi büyükle gidicem.Aslında oyunculuk gibi reklam çekimleri gibi projelerde bulunmak isterdim ama bu konuda kendimi hiç geliştirmedim.Zaten bu resim işide öylesine oldu resimlerin beğenileceğini hiç düşünmemiştim :)
- +1 yıl
Zaten zamanla olur..En başta programlara seyirci olarak çağırabilirler.Sonra reklamlara figüran..sonra dizilere figüran derken..bakmışsın oyuncusun...annemin arkadaşı kaç yaşında kadın dizilerde..hatta repliği var..oradan biliyorum:) Biraz yorucudur uyarayım:d
- +1 yıl
Hayırlı olsun :))) sen tek gitme sakın yine..
+1 yılBen de ajanslara kayıtlıyım , bu konuda yardımcı olurum her türlü sorularına karşı.. Bir çok görüşmeye gidip reklamlarda oynadım. Kimse tarafından kötü karşılanmaz , bence bir dene şansını derim. Ama sakın unutma seçildin beğenildin diye reklamlarda dizilerde ooo hemen oynayacağım diye bir şey yok. Hatta gidince şoke bile olabilirsin , bu muydu şimdi yani ? Diyebilirsin ki ben ilk başlarda demiştim.. Reklam görüşmelerine gidip , eline kağıdı verip rolünü yap diyorlar ama bir sürü insanla mücadele ediyorsun , rolü kapmak için .. Modellik ajansına girdiysen fiziğinin çok düzgün aşırı bir güzel olman gerekiyor modelliğe başlaman için. Zaten tavsiye etmiyorum kimseye modellik ajansına girmelerini.
Bu arada ; ben bile erkek olarak ajanslardan korkuyordum .. Öyle her yere gidilmez .. Zamanla öğreniyorsun , seni çok kötü yerlere getirebilir. Aman diyim dikkat et . Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum her türlü.329 Yorumla- +1 yıl
Hangi ajansa kayıtlısın ? Hakan Hekimoğlu Ajansı ile ilgili bir bilgin var mı ? Heh birde oyunculuk gibi bir eğitimim yok modellik olarak seçilsemde şansım sadece modellikte mi reklam da falan oynayamaz mıyım sonuçta sadece iki resimle başvuru yaptım.Her şey görüşmeye gittiğinde mi belli oluyor.Gerçekten bu konuyla ilgili hiç bi bilgim yok etrafımdada kimse yok bu konuda bilgili olan
- +1 yıl
Hakan Hekimoğlu izmirde olması lazım değil mi? İstanbul tarafındayım ben istanbuldakileri biliyorum , isimlerini özelden veririm istersen ama dediğim gibi İstanbul tarafında. Neşe Erberkin ortağıydı diye biliyorum , bir araştır derim forumlara bak nasıldır diye.. Ama pek kötü bir tarafı yok , modellik ajanslarından biraz kork derim , ne olduğu belli olmayan ajanslar kötü yola sokabiliyor. Bir çok ünlünün başı dertte hatta küçükken çekilen resimler kayıtlardan dolayı.
- +1 yıl
Reklam ajanslarıyla modellik ajansları birbirinden farklı. Sen cast ajanslarına gidiceksin , dizi reklam sinema için. Bunun içinde gerçekten çok zor bir yolun var , ama en azından temiz bir yer olursa iyidir. Bir çok şey duyuyorum etrafımdan arkadaşlarımdan , ne ajanslar var . Aman dikkat!
- +1 yıl
Evet izmirde.Bu işin içinde hiç olmadığım için ajansların kötü yanıyla ilgili hiçbir bilgim yoktu.Bende normalde İstanbulda oturuyorum İstanbuldakileri biraz biliyorum ama Sen yinede isimleri verebilirsen sevinirim.Gerçi bu ajans olursa olur yoksa başka bir yere başvuru falan yapmam ama yinede bi araştırırım.
- +1 yıl
ımc ajans nasıl biryer hakkında bilgin varmı?
- +1 yıl
- +1 yıl
@POFFFFFFFFFFFFFFFFFF hiç duymadım. yeni yeni çok fazla ajans çıkmış, bu işte para var diye herkes ajans açıyor anasını satayım.
- +1 yıl
Merhaba arkadaşım benim ajanslar hakkında sorularim olucak yardımcı olabilirmisin
- +1 yıl
@Yunusemreeee buraya ilk zamanlarda sürekli yazardım , 2 senedir falan sadece arada sırada bakmaya girerim. Sor istediğin kadar ama cevap alma süren biraz fazla olabilir. Sadece girdiğimde cevap yazarım.
- +1 yıl
merhabalar ben oscar ajansa başvurdum birde abc ajansa başvurdum sizce ikiside iyi ajanslarmı
- +1 yıl
Abicim bana reyting ajanstan teklif geldi napmaliyim ajans iyimi
- +1 yıl
Merhaba arkadaşım bugün mood ajans a başvuru yaptım kayıt oldum resim falan çektiler şimdi ise kararimdan vazgeçmek istiyorum araştırmadan etmeden atladım yorumlar ve bazı arkadaslarla irtibat sağladık bu iş yapılmaz dediler bende öyle düşünüyorum Şu an ki sorum şu ben kayıt oldum ancak cagir salar gitmesem benim açımdan sıkıntı olurmu
- +1 yıl
Şimdi ben ajansa başvurdum beni aradilar bana randevu verdiler randevuya gitmesem sıkıntı olur mu
- +1 yıl
Bir şey soracagım bende şefkat yerimdar dizisine basvurdum bugun aradilar onaylanddigini ve yarin İstanbul bakirkoydeki ajansa gelmemi istediler malatyada yasiyorum gitmelimiyim?
- +1 yıl
Ben yeni başvurdum ne kadar ücret alırlar
- +1 yıl
iyi günler bende happy cast ajansa kayıtlıyıöm 120 tl para ödedim ve bugün aradım mmenajerimi açmıyor ajansı aradım oda açmıyor kısaca hepsini denedim açmıyorlar güvenilir bir ajnsmı 1. sorum 2. si ise kayıt olduktan kaç gün sonra arıyorlar hemen cevap verirseniz sevinirim?
- +1 yıl
@Termodinamik İstanbul'da önerebileceğiniz ajanslar neler acaba yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Meraba oscar ajansa başvuru yaptım ve 5 tane fotograf gönderdim yorumları okuduktan sonra ise pişman oldum başvuruyu geri nasil çekebilirim
Bunu ailene danışman gerekiyor onların düşünceleri önemli .
Ajansa kayıtlı olmak kötü bir şey değil , bir projeye dahil olmanı istediklerinde sana danışıyorlar kafana yatıyor ise kabul ediyorsun .
Giyim markalarının kataloglarında görebiliriz seni . Çetinkaya v.b :)417 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@funda0001 300 lira çekim parası ve kayıt ücreti istiyolar para tuzagii
- +1 yıl
@Kubra20 meraba birşey sorucam ben Diriliş Ertuğrul dizisine baş vurdum 3 gün içerisinde döndüler işleminiz onaylandı olumlu olumsuz bize haber verin dediler sms attılar reyting ajansı İstanbul Mecidiyeköy de bende bursadayım gitsemmi görüşmeye para verip mal gibi biz size haber veririz demesinler ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim :)
- +1 yıl
@10lineeee aynen ben her hangi bir dizi felan seçmedim direk kaydoldum ve banada aynı msjı gönderdiler bnde kararsızlık içinde kaldım.. arkadaşlar önceden yapan varsa yardımcı olun ..
- +1 yıl
@BenKendimiSevdim benim önceden böyle bir deneyimim var. Öncelik olarak fotoğaf çekimleri yapılıyor 50 TL sonrasında dizi film katolog çekimleri vb. Için çekim yapan kişiler ajanslardan iatedikleri kişlere göre resim istiyorlar fakat bunun öncesinde kücük küçük bazı dizilerde 1 bölümlükde olsa görünmeniz için bir şeyler yaptıyorsunuz ve sonrasında bu dizilere resimleriniz gönderiliyor sizi seçerlerse sizi bildiriyorlar ve isterseniz sizinle görüşme yapıyorlar. kabul ederseniz sözleşme imzalıyorsubuz hepsi bu ☺
- +1 yıl
aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
23Cevap
Para isteyen ajanslar amatördür ve para tuzağı uzak durun. Profesyonel bir yer zaten ustunuzden para kazanıyor, üstüne sizden para alamaz. Özellikle sahtekar ajanslara dikkat edin. Mesela reyting ajans'da cüneyt güngör bu isimle başka ajanslarda da karşılaşırsanız uzak durun. Ödeme alamıyorsunuz, ssk yok. Yalanlarla haram kazanıyor. Insanların emeğini çalıyor. Özellikle 'bayanlar' dikkat etsin.
32 Yorumla- +1 yıl
Ladymia Her Kimsen ya da Hangi Rekabet Ajans ı ön plana çıkarmak istiyorsun bilmem ama Reyting Ajans 2007 yılından bu yana bu işi profesyonelce yapmaktadır. Cüneyt Güngör dediğin Şahış Reyting Ajans Sahibidir Ayrıca Menajerlik Yapmaktadır. Neye Göre Karalama Yapıyorsunuz. Varsa Bir Sorun İspat Delil Gösterin... ya da Reyting Ajans ile Detaylı Bilgi Almak İstiyorsanız. ajansreyting com iletisim bölümünden arayınız.
- +1 yıl
@StrongTurkish hadi ordan, hadi ordan! reyting ajansa gitmeyin beni dinleyin bir ajans sizden hemen para istiyorsa ve size çok umut verici konusuyorsa sakin ha. Reyting ajansi önermiyorum.
Merhaba, Rol İstanbul Ajans' a 2 hafta önce başvuruda bulundum oğlum adına bikaç gün içinde onay mesajı geldi. Görüşmeye gittim ilk başta aklımda tonlarca soru işareti vardı açıkçası ajanslara karşı hep bir önyargım vardı. Ama oraya gittiğimde gördüğüm muamele, güleryüz tüm ön yargılarımı yıktı. Kayıt olduktan 3 gün sonra bir çikolata reklamı projesi için çağrıldık, şu an çekimler devam ediyor. Açıkçası bu kadar hızlı haber geleceğini tahmin etmemiştik. Hem hızlı dönüşlerinden, hem de figürasyon tarzı çalışmadıkları için tavsiye edebilirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki şu an noldu reklam çıktı mı? Başka projelerde yer aldı mı? halen gidiyor musunuz? Ve ücret istediler mi? acil cevap
ben, yakınım böyle bir yere gitmesini ve orada çalışmasını istemezdim. Mankenlikte çok fena şeylerin döndüğünü az çok biliyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
bazı şeyler var, buraya yazmak istemiyorum. ayırca böyle işler için, hep siması güzel olanları ve güzel vücutlu kızlar tercih ediliyor. .. benim pek samimi olmadığım bir arkadaşım bu gibi yerlerde bayan kuaförlüğü yapıyor ve nelerin döndüğü anlatğında ağzım açık kalmıştı. o işi yapan herkesi demiyorum ama çoğu kızın aile bağları kopuk..
Hayır ne olcak bende ajanstayim. Seni cagiracaklar gitceksin 80 tane foto cektireceksin, arasından 5 tane seçilip siteye konulacak bir teklif geldiğinde hazır Olcan. Oyunculuğa güzel adım
21 Yorumla
+1 yılEğer ajans ''Neşe Erberk'' ve muadilleri gibi bir ajans ise, iş konusunda şansın oldukça yüksek. Yolları dolaylı ve garip olsa da..
Fakat, kenar mahallede bir apartman dairesi ise uzak dur.36 Yorumla- +1 yıl
Ya o tren istasyonun ordaki bodrum dönercisi duruyo dimi? Pastırmalı.. :)
- +1 yıl
Çok güzel yapıyordu ama adam ya. Kağıdını bile yersin o derece. Kapandıysa yazık olmuş.. :)
- +1 yıl
Erberk ajansa basvuru yaptım kabul edildim kayit olursam, sözlesmeyi kabul etmis sayılırsınız yazıyor. Kayit olmalımıyım sizce?
Yaşım 18 yaşından küçük, başvuru yaptım ve onay aldım. Bana bir yıllık bir sözleşme imzalayacaksin dediler ardından eğitimin bittikten sonra (yaklaşık 20 gün) seni projelerde yer aldirtacagiz dediler,8600 TL maliyet 1 yıllık ismi "Sahne arkası" bir ajans
02 Yorumla- 1 yıl
Bana mutlaka yazabilir misin aynı ajansa kayıt oldum bugün 9,600 istediler
- 7 ay
@Sılazeynepdemir para istemeleri doğru mu benden 5 bin istediler sadece kayıt için sonra da reklam işi için 45 bin tl para alacakmışım nasıl yorumluyorsunuz
+1 yıldikkat etmeni söylerim çünkü senden kayıt parası 120 tl veya 100 tl gibi meblallar alıyorlar ve bir kaç gün geçiyor resmini kendi öz sitelerinde paylaşıyorlar ve sonra gelirse eğer teklifler geliyor birrde başvuruyu yaptığın yer tanınır bir yer olmasına dikkat et değil ise hiç girme öyle yerlere boşver tanıınır bir siteysede yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbende family ajansa kayıtlıyım tam 1 senedir. ama tabi sürekli çalıştığım için belki bir görüşmeye davet etmediler... fenogram ajansa gittim. kayıt olmamla beraber diziden teklif geldi show tv de yayınlanacak dizi için beni uygun görmüşler. fizik ve tipim baş rolde oynamaya uygun görüldü. ama şansıma s... m askere az kala teklif geldiği için gidemedim :D
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba bir sorum olucak fenograma basvuru yaptık diyelim secildiğimizde ücret istiyorlarmı bizden?
- +1 yıl
@iremsuugur evet 300 tl ücret istiyorlar ama sonrasında seni yönlendiriyorlar
+1 yılArkadaslar family ajans reyting ajans mayadroom ajans erberk ajans bu ajanslar herkesin basvurusunu onayliyo ama İMC ajans var o ajansa basvurdum iki gun sonra mesaj attilar gitmedim gitmeyince Agagoglu reklam filmi için aradilar yani bu ajansi oneririm kolayliklar oyuncu olabilirsiniz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ladymia Her Kimsen ya da Hangi Rekabet Ajans ı ön plana çıkarmak istiyorsun bilmem ama Reyting Ajans 2007 yılından bu yana bu işi profesyonelce yapmaktadır. Cüneyt Güngör dediğin Şahış Reyting Ajans Sahibidir Ayrıca Menajerlik Yapmaktadır. Neye Göre Karalama Yapıyorsunuz. Varsa Bir Sorun İspat Delil Gösterin... ya da Reyting Ajans ile Detaylı Bilgi Almak İstiyorsanız. ajansreyting com iletisim bölümünden arayınız.
- +1 yıl
@StrongTurkish Reyting ajansa. gitmeyin!
Nedir bu herkez family ajans ı öneriyor ben gittim oraya fizimi boyumu kililiğimi herşeyimi beğendiler 70 tl mi aldılar ve bir dahada çıt yok bu kadar övdüğünüz ajans bu mu şimdi ise hakan hekimoğlu ajansa başvuru yaptı son derecede kaliteli ve İzmir çevresinde bilindik bir çok ünlü manken ve oyuncu izmirli olanlardan bahsediyorum bu sjanstan çıkma benim tavsiyem bu yinede fikirlerinize saygı duyarım...
00 Yorumlaavci bir cok ajans var :) ne amacla aradiklarini ve olanaklarini arastir. ustelik bir cok unlu ajans bile kenarda cok biriktiriyor bos insanlari da kalabalik gorunsun diye.
05 YorumlaBende ajansa fotoğraf gönderdim reklam filmi çekimine çağırdılar yalnız tek sefere mahsus olmak üzere 200 tl kayıt parası istediler o parayı şimdilik bulamadım sonra versem olurmu acaba
00 Yorumlamerhaba bu gün benide çağırdılar senin son durum ne öğrenebilirmiyim aceba :)
00 Yorumlabanada ajanstan teklıf gelmıstı.resmımı yollamistm.ama gdp kayıt olmadm.olmamda.nasıl güvenıcemkı.reklam teklıfı gelmıstı.gtmedım.
02 Yorumlaajansa kayıtlı olabilirsin h&b model ajansını düşünebilirsin
00 Yorumlaajansa kayıt olmanda bi sakınca yok kanımca ama bilinmiş tanınmış bi ajans olmasından yanayım
011 Yorumla- +1 yıl
IMC ajan hakkında bilgin var mı nasıl biryer internet yorumlarına göre arada biyer gibi güvenp kayt olamlımıyım çağrıldım..
- +1 yıl
Oscar ajansa gittin mi murat kardeşim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaslar bende melodram ajansla görüseceğim. Anlasırsak 150 tl fotograf çekim ücreti istediklerini belirttiler. Geri dnüs olurmu sizce?
00 Yorumla
+1 yılmerhaba arkadaşlar bnde türkiye cast aresim yollamıstım resmim seçilmiş ön görüşme için cagırdılar ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum :)
10 Yorumlabendde 1 hafta önce basvurdum family ajansa daha az önce mesaj geldi onaylandı diye napıcaz cok kararsızım
02 Yorumla- +1 yıl
@emoş12 gittin mi görüşmeye?
Aaa kaydol :)) Nolcak yaa her projede yer almazsın..
01 Yorumla
+1 yılannen baban miyiz biz senin onlara sorsan daha iyi olmaz mi:)
01 YorumlaBenide reytin ajans cagirdi dedi gelip bir yarim saat bir saat gorusme yapacaksin fotoraf cekip sonra gideceksin sizce gitmelimiyim yardimci olan varsa olabilirmi acaba?
03 Yorumla- +1 yıl
Gitme yazıktır parana aramıyor lar
+1 yıl1 hafta önce ajansa başvurdum ve aradilar cumartesiye randevu aldım ve yarın gidicemde acaba iyi yermidir? Aklim karisti bu arada ajansın adı Family ajans ajans :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım sen bu soruyu soralı baya bir zaman oldu ama merak ettim Hakan Hekimoğlu'na girdin mi? Ben de İzmir'deyim aklımdaki 1-2 ajanstan biride o nasıl bir yer cevap verirsen sevinirim
00 Yorumla
+1 yılReyting Ajansa gitmeyin Mayadroom. ajansa gitmeyin bunun disinda sizden para isteyen çok umut verici konusan ajansa gitmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Reyting ajansa kayıt oldum ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum sıkıntı olur mu sen hangisine kaydoldun
Ya bende reyting cast ajansindan cahrildim ama para aliolarmi kayit icin yardinci olursaniz aevinirim hayii aksamlar
02 Yorumla- +1 yıl
Bence hiç gitme benide çağırdılar para aldılar size dönüş yapılacak dendi 2yil oldu halen çağıracak lar
+1 yılFamily Ajansa başvurdum izmitden çağırdılar gittim 75 tl çekim ücreti aldılar sizce ne yapmalıyım çok moralim bozuk
01 Yorumla- +1 yıl
O paranın üstüne yatarlar geçmiş olsun çekim de yalan oldu desene
Bugun reyting ajanstan görüsme için çağrıldım ama gidip gitmemekte kararsızim düşuncesi ve bilgisi olan varsa bana yazabilirmi gidip gitmemekte?
06 Yorumla- +1 yıl
Noldu peki gittin mi aynı şey şu an bende de oluyoda
- +1 yıl
@Ladymia Her Kimsen ya da Hangi Rekabet Ajans ı ön plana çıkarmak istiyorsun bilmem ama Reyting Ajans 2007 yılından bu yana bu işi profesyonelce yapmaktadır. Cüneyt Güngör dediğin Şahış Reyting Ajans Sahibidir Ayrıca Menajerlik Yapmaktadır. Neye Göre Karalama Yapıyorsunuz. Varsa Bir Sorun İspat Delil Gösterin... ya da Reyting Ajans ile Detaylı Bilgi Almak İstiyorsanız. ajansreyting com iletisim bölümünden arayınız.
- +1 yıl
@StrongTurkish ben yarın gideyimmi mecidiyekoye cagirdilarda 90 tl istediler reyting ajans iyi bir yermi
- +1 yıl
@StrongTurkish anlasilan ajansin elemanisin o ajans beni aradi herhangi bir ucret yok yeni yuz olarak soz ve cukur dizisi icin istiyoruz denildi bugun tekrar konustum kesin bisey yok ve katolok cekimi icin 90 lira istenildi insanlarin 3 kurus parasi var onuda bunlar aliyor
+1 yılArkadaşlar bende ABC ajansa başvurdum ve bugün mesaj geldi başvurunuz kabul edildi diye ne yapmalıyım sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim
00 Yorumlareyting ajansa görüşmeye gitsem olurmu cagırdılar görüşmeye olumlu olurmu
01 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi bende oraya başvurmayı düşünüyoruö
eğer manken veya oyuncu olmak istersen şansını modasky ' da dene hemen fark edilirsin.
00 YorumlaBende basvurdum babamdan gizli eğer kabul edilirsem ne yapacagimi bilmiyorum
05 Yorumla
+1 yılDikkat et seni artizzz yapmasınlar..
12 Yorumla- +1 yıl
kumarcı adama yapılır mı bu sabri abi..
+1 yılGüvenilir olup olmadığından emin ol mutlaka
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır hiç duymadım.gideceksen de tek gitme.
- +1 yıl
rica ederim
adını soyle ajansın ben sana soyleyim amaçlarını
116 Yorumla- +1 yıl
@vattıfak beni bugün davet etmişlerdi Family Ajans Kadıköy'e. Fakat internetten bir sürü yorum okudum. İnsanlar genelde bu ajanstan memnun olmadıklarını söylüyorlar. Acaba senin oyunculuk eğitimin mi var? Yani eğitim olmadan figüran olarak kalıyorsun sanırım. Ben önceden eğitim almıştım fakat sertifika almadım, ücretsiz bir kursa gidiyordum çünkü vakit geçirmek, biraz da eğlenmek için. Ama şimdi gerçekten profesyonel anlamda bir kursa katılmaya karar verdim. Sence doğru yolda mıyım?
- +1 yıl
Reyting ajansa çağırdılar beni yarin
- +1 yıl
şimdi beni bir ajans (castistanbul) süt reklamı projesi için ve başka bir ajans (aypı ajans) ünlü bir cips reklamı projesi için çağırdı şizce gitmeli miyim? :D
- +1 yıl
aypı ajans ve cast İstanbul iyi mi reklam teklifleri geldi onlardan
- +1 yıl
@lTheFirstMan cevap geldi mi ya da görüşmeye gittin mi çünkü beni de çağırdılar ama güvenemiyorum
- +1 yıl
Oscar ajans nasildr görüsmeye çağrıldım?
+1 yılYoo niye kotu karsilansin
00 Yorumlagüvenilir bi ajans mı? ailene danıştın mı?
04 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMankenlik için mi dizi için filan mı?
00 Yorumla
+1 yılgitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
00 Yorumla
+1 yılBende yarın gitcem ajansa izmirde
15 Yorumla- +1 yıl
Aylin hanım Cast ajansa bana bilgi verebilir misiniz beni de çağırdılar tam olarak gidip gitmemekte kararsızım
- +1 yıl
@talkstoy35 gitim çok güzeldi
Kayıt yaptırdım sonra cekimler yaptılar ve lays reklamı için deney olarak çekip yaptılar gene cagircaklar
Bence git çok eglenceli - +1 yıl
Çekim için de ayrıyeten ücret de taleb ediyorlarmış bir de araştırdım çağırtmıyorlarmış geri
- +1 yıl
@talkstoy35 bizim tanıdık oldugu için bizden para almadılar sen gel benimle izmirdeki ajansa
- +1 yıl
Cast ajans değil mi
ajansın adı nedir?
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar ben konyadan istanbula gittim dort bes resmimi cektiler sinirli bak dedi cekti sonra gul dedi boyle dort bes resim aldi oskar ajansa kayitliyim ve 100 tl. aldilar konyada oldugumdan dolayi defalarca aradilar beni dizi cekimi reklam cekimi icin ama ben gidemedim uzak diye
bisey olmaz. yap.
01 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 YorumlaTürkiye cast samimi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ajanstan kabul edildim tam olarak başvuru yapmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat