Tm de geçen sene 200 bin yaptım ygs de bu sene 400 k en fazla kaç bine çekebilirim:(? Yemin ediyorum artık yaşamak istemiyorum hiçbir işim doğru gitmiyor:(? Elin yabancıları rahatlıkla ünvlerimize girsin biz burda sürünelimm:((((((?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılelin yabancıları diye üzülmeyin bence tanıdığım bir kız var direk mühendislik fakültesine girdi. Ancak ordaki lise eğitiminde zaten mühendislik üzerine almış. Yabancı dili bizimkilerden çok daha iyi. Dersler desen aynı şekilde ve çok daha fazla çalışıyordu böyleleride var ve böylesi bir öğrenci hak ediyor okumayı. Neyse çekebilirsin halen şansın var ama çalışman lazım.
11 Yorumla
gecen sene 800 bınden 300 bıne çektım ve bu yle guzel net yaparakta degl. sımdı ayaga kalk ve kendıne gel. Önünde sayısallar var hepsı gıdecek
20 Yorumla
yav sen okudun kazandın da elin yabancısını mı dert ediyon kendi kazandı da devlet yollamadı sanki ya ordan okumuş gelen kişi sayısı 2 bini geçmiyor sen ilk 100 binlere bile gelememişsin aman ne bencil cahil insanlarsınız zaten okumaman daha hayırlı
26 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yıllys daha önemli iyi yaparsan çok çekersin net bişey diyemem
14 Yorumla- +1 yıl
yabancıları da kafana takma sadece hak yiyorlar cogu bırakıp gidiyor yapamıyorlar, lys çok çok önemli unutma 30 bine kadar çekersin iyi yaparsan
- +1 yıl
hadi kolay gelsin sana durma çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. çalışırsan rahat çekersiiin basitmiş ygs de yorum olduğu için dezavantaj olmuş
03 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Mezuna kaldım ve daha kötü yaptım bundan sonra ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat