Sınava girmeden önce ne giysem takıntım falan yokta baskılı tişört izni var mi onu soracaktım. Maiden tişörtümü giymeden kendimi eksik hissederim soruları çözemem simdi falan. YKS sınavı kıyafet kuralları ne? Bu arada adaylara şimdiden başarılar.

Sınava girmeden önce ne giysem takıntım falan yokta baskılı tişört izni var mi onu soracaktım. Maiden tişörtümü giymeden kendimi eksik hissederim soruları çözemem simdi falan. YKS sınavı kıyafet kuralları ne? Bu arada adaylara şimdiden başarılar.

YKS’ye sayılı günler kala öğrenciler sınavla ilgili konuları araştırmaya başladı. Sınav, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak. YKS’ye girecek öğrenciler, sınavda nasıl giyilmeli, kıyafetlerde nelere dikkat edilmeli şeklinde aklına takılan sorulara cevap aramaya başladı.

Öncelikle YKS'ye girerken uyulması herhangi bir kıyafet kuralı bulunmuyor ama sınava gelirken öğrencilerin yanında getirmesi yasak olan araç gereç ve eşyalar bulunuyor. ÖSYM’nin yayınladığı kılavuzda şu eşyaların yasak olduğu belirtiliyor.
Evet bnde tshirt giymistim bisey olmaz giy de özel bir şeyler yazan ya da siyasi göndermesi olan şeyleri giyme Boşuna kendini mimletme oralarda, uyuzun teki takılır ayırır kenara. stres olursun sınava girecek miyim giremeyecek miyim diye. Normal ve rahat bir şeyler giy mutlaka.
Tamam 😃
terlik giyebilir miyim crocs tarzı?
Yok direkt tüm kiyafetlerin tek renk olması ütülenmesi gerekiyor
Sorun etmıyolar elbıseyı ıstedını gıy gıt. YKS yasakları şunlar:
Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla; her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla,cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah ve benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla gelmeleri kesinlikle yasaktır.
Bunları barındırma gerisinde özgürsün.
Kıyafete takmıyo adamlar ıstedını gıymekte ozgursun anlamında
terlik giyebilir miyim crocs tarzı?
Ne ygs sınavıymış arkadaş ya biz bu kadar sorun etmedik. Giy eşofmanlarını git rahatlığın önemli orada görünüşün önemli değil.
Cevap
6Cevap
Ulan millet iyice kafayı yedi ya hay ben bu ÖSYM nin. Resmi üniforma giyemezsin sadece asker falan isterse donla git yani bişey olmaz. Takı takmayacaksın bide
😂😂
Kemer, takı yasak. Üstünde formül yazılı t-shirt giyersen almazlar tabi. Niye riske atıyorsunuz ki? Giy sade bir şey git. 1 haftadır aynı sorular
öyrön möydön töşörtömö göymöydön röhöt hössödömöm O saat gelsin bak sen bırak iron maiden ı justin tişörtü giysen bir fark yapmaz psikolojininde
hahahaha poserı da biliyor bak bak liseli
aşkıw poser kime denir özet geççim mi? Bir grubu hic dinlemedigi halde grubun muptelasi gibi davranan tiplere denir veya bir kisinin Soo; poser kelimesini biliyorsun aferim ama defineyşını da ogren Sinir de yapma ne oldu ahah
E knk Steve cevaplari verdi mi
sikinti yok ne olursan ol metal siz gel mantigi var hos mealli olrsan sok ayayk kabinin icine ole gir icerde banyoda cikartrsnn
git git aoru kitapcihda muzikli zaten 1. sayfa metelika sonra korn morn devam ediyo ama son sayfa muslum gurses olcakmis busene habern olsn
hocalik alincada olmuyo iste sonra bide kpss calisman lazim benim gibi 😀 neyse sana bukadr makara yeter bu arada ygs den trsma bnce lys den trs o daha zor bizim genclik nie ygs den trsiyo anlamdim hala
sinav sirasinda bayilan agliyan kusanlardan olmada sonra
hadi ozamn gazan mubarek olsn ﷼
Sınav stresi yetmiyormuş gibi birde ne giyeceğini mi düşüyosun şqwdlkfkfkf
Istedigini giyebilirsin.
Alti ustuxsinava gireceksiniz
metal olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?