Postürü bozmadan yürümen gerekir. Bol bir etekse altına şort ya da daha kapalı bir iç çamaşırı giyilmeli. Eğilirken dizler kırılmalı, otururken etek arkadan düzeltilmeli. Bacaklar ayrılmamalı ve üst üste atarken yanlarına dikkat edilmeli. Kalktıktan sonra kıvrılan kısımları elle düzeltilmeli. Evet kimse yapmıyor ve hala çekiciler ama bunlar çok güzel, uygulamadı opsiyonel ahlak kurallarıdır. Küçüklüğümde annem beni böyle yetiştirdiği için bana zahmetli gelmiyor severek de giyerim. Bacak aranızın görünmesi sorun olmayabilir bakan insanlarda sorun olabilir ancak ben abaza kesiminden bir erkek olmamama rağmen maruz kalmak istemezdim çünkü bir kere başıma geldi ve tuvalet yerine konmuş gibi hissettim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
10 aykatı, evrensel olarak uygulanan kurallar yokMini etek giymek bazı pratik ve sosyal hususları göz önünde bulundurmayı gerektirir. Genellikle mini etek rahat olmalı ve çok fazla detay vermeden rahat hareket imkânı sağlamalıdır. Uygunluğun belirlenmesinde, içinde bulunulan özel durum (iş, sosyal etkinlikler vb.) ve kişisel stil tercihinizdir..
yaniiii Dikkat çekecek kadar kısa, ama örtmeniz gerekenleri örtecek kadar uzun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mini eteklerle hareket ederken en önemli kural, rahat olman! Kendine güven, çünkü bu tarz giysiler cesur bir ifade biçimi. Yürürken dik dur ve adımlarını sağlam at, sanki podyumda yürüyormuş gibi 🕶️✨. Otururken kumaşını düzelterek oturmaya dikkat et, ince detaylar önemli. Kalkarken de aynı şekilde etek boyunun farkında ol ve rahatsızlık hissediyorsan hafifçe elinle düzelt. Mini eteği taşımak bir duruş meselesi, tarzını özgürce ama dikkatle yansıt! İşin özü, ne giysen de kendine yapışan o cool enerjiyle parlamak! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 10 aynormal giyilir kuralı yok
10 Yorumla Giymemektir, toplumu iyice çıplaklar yurduna çevirdiniz sonra neden erkekler bakıyorlar bize bakmasınlar "bir de bakmayacaksınızzz be tarzında" kinlerinizi boşaltıyorsunuz.
Tamam bakmayalım da hangi tarafa bakmayalım yolda sürekli başımızı öne eğip mi yürüyelim siz mininin de minisinde etekler giyeceksiniz diye biz başı eğik mi yürüyelim sizi rahat ettirebilmek için, biraz Allah'ın kurallarına uyunuz, diğer tesettürlülere ayet indi de size inmedi mi hâşâ! Huzuru mahşer gününde Allah'a ne hesap vereceksiniz bu dik başlı oluşlarınızdan, biraz ölçülü giyinin ölçülü popüler kültür kölesi olmayın!
90 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
10 ay- Rüzgarlı günlerde giymekten kaçın.
- Kalkarken ve otururken hızlı davran.
- Gerekince yanlardan tutarak hareket et.
- Merdiven çıkarken duvar tarafından çık.
- Yürüyen merdiven ve camlı asansörlerden mümkün mertebe kaçın.
- Otururken bakan olmadığından emin ol, varsa pis pis bak kesiyorlar bakmayı.
- Deneyimsiz veya huzursuzsan üzerine oturan bir şey giy, pileli olanlardan değil.
- Rahatlığın garanti olsun istiyorsan içine mini şort giy konforu çok arttırıyor.
- Her şehirde sıkıntılı semtler ve mekanlar var. Kendini koruyamayacağını düşünüyorsan oralardan uzak dur.
- En önemlisi de giymekten emin değilsen giyme. Korkun ve gerginliğin hadsiz sapıklara cesaret verir, gözlerinde direkt av olursun.
29 Yorumla
Soran10 ayBu mibi etek cidden cesaret işi adeta bir sanat ya :)
- 10 ay
Sadece alışmış olmakla ilgili. Misal aşina olmayan çoğu kadın bikiniyle rahat edemezken o sırada çoğu erkek şortu çekip birbiriyle güreşiyor oluyor. Alışkanlık ve kültürle ilgili bir şey yani. Bu benim için oldukça sıradan bir şey.
Ve daha önce de bana bu soruyu soran bir kadın olmuştu yani ilk kez karşılaşmıyorum bununla ama ona da dediğim gibi, birileri bir giysiyi giymeye aşina değil diye buna sanat veya cesaret demek saçma olur. Alt tarafı bir giyecek bu.
Soran10 ayAnladım. Peki sen neden mini etek giyiyorsun desem nasıl bir cevap verirdin?
- 10 ay
'Neden giymeyeyim?' diye. Herkesin zevki kendine.
Soran10 ayHayır giydiğini yargılamak değil. Mesela zevk mi rahatlık mı sıcaklardan mı gibi
- 10 ay
Yargılıyorsun demedim zaten. Dediğim gibi zevk.
- 10 ay
Her cümlen o kadar doğru ki.
- 10 ay
Nickini yazamadığım dost, teşekkürler ✨
- 10 ay
Ahhahahahahshahajsj
10 ayKralından ziyade mesajı vardır. İstediğim yerde istediğim an , gerek rahat bir ortam gerekse yoğun bir ortam olsun , en uzun zaman dilimlerinin rahatlığında da , en küçük zaman dilimlerinin kaçamağında da , hoşuma gideni içime almaya hazırım mesajı vardır.
02 Yorumla- 10 ay
Gizli Üye(25-29)10 aySürekli mini etek giyen biri olarak bende merak ettim, bunun kuralımı varmış? Yıllardır giyinirim ilk defa duydum
Sen ilk kez mi giyeceksin yoksa
76 Yorumla
Soran10 ayEvet ilk kez giyicem
Cevap sahibi10 ayHm anladım, tabi bunun kuralı olmaz ama nasip olması konusunda fikirler verebilirim açıkçası eşimin de hoşuna gidiyor
Sen evli misin
Soran10 ayEvet bende evliyim senin eşinin mi hoşuna gidiyor fikirler verirsen çok mutlu olurum
Cevap sahibi10 ayAçıkmış zaten ya 😅
Buradan yazmayayım detayları
Soran10 aytamam bekliyorum :)
Cevap sahibi10 ayErkeksin gerek yok
10 ay"bacaklarıma baksinlar, beni izlesinler, ciğeri beş para etmez erkekler benden tahrik olsunlar" düşüncesi ve bakışı içinde olmamak. Çünkü bunun için giyenler çok belli oluyor. En azından ben anlıyorum. Ve o kişiler acayip itici.
30 Yorumla
10 ayMini etek adı üstünde, ne kuralı olsun ki... boş ver, arada bir salmak güzeldir hayatı
517 Yorumla
Soran10 ayYa kural demelim de mesela mini etekle nasıl daha zarif yürünür diye sorayım?
- 10 ay
Ha anladım, ben mini etek giyinip de zarif durma kafasında olmadim, yaptiysam bir çılgınlık sonuna kadar çılgınımdir🤣🤣
Soran10 ayAslında en doğalı o :) sanırım nadir giyiyosun
- 10 ay
Evet nadir giyiyorum, sık giymem
Soran10 ayNormalde tesettürlü değilsin ama demi
- 10 ay
Haha... Mini etek giyen tesettürlü mu var kızım 😂
Soran10 ayŞey ben :) yani yapıcam bu deliliği
- 10 ay
Açılacan yani? Deneyim güzel bişey dir. İçinde varsa dene
Soran10 ayŞimdilik sadece tatilde ama çokta çekiniyorum ilk olacağı için
- 10 ay
Himm, ilk bide , heyacanli olmalisin... Ne güzel duygu, tadına vara vara yaşa, hayat deneyimlerle tecrübeler le dolu... Gözet kendini, ne hissedersin, kuş gibi özgür mu ya da çekingenlik daha ağırmi... Senin adına sevindim ☺️💪
Soran10 ayÇok teşekkür ederim eşimden sınra senin cesaretinde iyi geldi hemcinsim olarak :) bugüne dek hep tesettürlüydüm ve hiç aşama falan demeden direk tatilde mibi eteğimle çıkıcam ortama
- 10 ay
Wuhuuuu... Açılin , süper seksi girl geliyooooo😎😎
Soran10 ayEşim de kaçamak bakışları merak ediyormuş ben mini giyince öyle diyo :(
- 10 ay
Anladım, millete bakacağına yanındakine bakacak artık ne güzel...
Soran10 ayYok onun derdi bakanlar olcakmı merakmış
- 10 ay
Ha o şekilde, böyle bir korkusu varsa kudurur herhalde... Bugüne kadar onun yanında hep kapalı olmuşun, sana guvenmiş kiyafetine guvenmiş... Bir anda yanindaki kadinin bu kadar dikkat çekmesi onu afallatir her halde... Çok eğlenceli bence, onun aklını başından al, son derece özgüvenli ol, yap yapacağını dibine kadar, göster kendini
Soran10 ayNe istiyorum biliyo musun ya keşke sana özelden yazsam şimdi burdan fazla dökülmeyim :)
10 ayOturup kalkarken çantamla kapatırım bacaklarımı yana atıp otururum, çok fazla açık tercih etmem zaten
32 Yorumla
Soran10 ayÇanta ile kaoatmayı oturma boyunca mı yapıyoruz
- 10 ay
Oturup kalkarken sadece, oturunca düzeltirsin çantayı yanına koyarsın
Cevapları okuyordum merak ettim bunun ne gibi kuralları var acaba diye sonra pembe cevap yazan birinin erkek olduğunu farketmişsin 🤣🤣🤣
Kuralı var mı, yokmu bilmem ama öküz gibi bakmamak bence en büyük kural
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.
10 ayŞık olmak için giymenin elbette bir mahsuru yok, sınır elbettw olmali, ülkesine toplumuna göre, İngiltere'de herhangi bir sınır olmaz ne güzel herkes istedigini yasar ve bu oraya uygun, burada maalesef etnik ve dini gruplardan dolayı pek mümkün değil
01 Yorumla- 10 ay
İngilterede hic yasamadim, yalnızca örnekti,
Yani yürümenin çok etkileyeceği bir şey yok çok mini değilse, elinle veya çantanla veya çeketinle otururken üzerine koyabilirsin, arkanı düzelterek oturabilirsin yani aslında kural çok
01 Yorumla
Soran10 aySiz sanırım mini etek kullanıyorsunuz değil mi?
Gizli Üye(25-29)10 ayMini etek tasvip ettiğim bir kıyafet değil. Ama giyeceksen de gerçekten bacağı ince ve pürüzsüz olan kadınlar giysin. Geri kafalı olduğumu düşünmüyorum. Soyunmak çağdaşlık değildir.
37 Yorumla
Soran10 ayGerçekten çok güzel ifade ettiniz kendinizi... peki ahlaki yönü bir kenara bırakıp yakışma konusuna gelirsek yani bacağı güzrl olan bir kadın mı tercih edebilir size göre ve nedeni nedir?
Cevap sahibi10 ayBacakların pürüzsüz olması gerek. Bacakları kıllı kadının giyecek hâli yok. Kalın bacaklı kadınlarda da hiç estetik durmuyor. Yani kilolu bir kadın da güzel olabilir ama mini etek kilolu kadınlara yakışmıyor bence
Soran10 ayAnladım. Sizden bu konuda mibik bir destek isteyebilir miyim?
Cevap sahibi10 ayNe desteği
Soran10 ayBeni görüp objektif bir yorum yapmanı istiyorum sadece sana güvendim fotoğrafımı göndererek tabi
Cevap sahibi10 ayYok ben anlamam çok başkasına gönder.
Soran10 ayPeki
10 aymini etek gurmeleri mavi üyeler gelmiş hemen
21 Yorumla
Soran10 aySizden de yorum isteriz
- Moda & Stil konusunda 599 cevap paylaştı.
10 ayÇıplaklığı iitici vr ucuz buluyorum bir kadını çıplak ya da mini etekli görmek yerine onu uzun bir elbise uzun bir etek içinde görmeyi tercih ederdim
00 Yorumla kuralım yok aşkom gelişine giyinirim, ama hava durumu önemli ahahahah
11 Yorumla
Soran10 aySoğuk sıcak gbi mi
10 ayBilmiyorum ama bilen varsa bana da söylesin hjhjhj
117 Yorumla
Soran10 aySende mi ilk defa giyiceksin ki
- 10 ay
hiç giymedim ama ilk defada olsa giymek istiyorum alırsam tabii ki neden olmasın yani
Soran10 ayAaa benim gibi biri ya çok mutlu oldum. Peki nerede yaşıyorsun?
- 10 ay
Profilimde yazıyor sen?
Soran10 ayBende o yazanın merkezinde desem :)
- 10 ay
Benimle aynı şehirde misin?
Soran10 ayEvet ben buraya yeni atandım
- 10 ay
Anladım
Soran10 ayBirbirimizden cesaret almaya ne dersin?
- 10 ay
Olabilir
Soran10 ayAma vazeçmek yok giyicez bak :)
- 10 ay
ailem izin verirse tabii
Soran10 ayVermeme ihtimali var mı
- 10 ay
evet var
Soran10 aySnap var mı sende
- 10 ay
yok
Soran10 ayDaha yakından tanışmak istemiştim
10 aybacağın güzel değilse giyilmez deyip konuyu kapatıyorum
12 Yorumla
Soran10 ayYaşınız doğru mu?
- 10 ay
cigks
10 ayMini etek giyen erkek çok sanırım 30 dan fazla yorum yapılmış 🤣🤣
20 Yorumla
10 ayİc camasırın gözükmiycek kuralları olur baska bir şey yok diyorsan onun kuralı olmaz o zaman giyme etek
00 YorumlaAbazalarin ve sapkinlarin olmadigi muhitlerde giyilir nasil giyildiginin onemi yok hdhf
012 Yorumla
Soran10 ayİyi ama insanların alnında yazmıyo ya sapık diye
Soran10 ayEvet sanırım haklısın. Sen nerede yaşıyorsun?
Soran10 ayBiliyodum
Soran10 ayİsminden
Soran10 ayYok ya ne zekisi sadece canım değilim :)
- 10 ay
@Onlygirl_ muhafazakar-merakli? Çelişki?
10 ayBacakların güzel olması gerekiyor yoksa milletin midesi bulanır. Bide rahat olman lazım kim bakarsa baksın tınlama kimseyi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Dik ve tek çizgide yürünür bacak bacak üzerine atılarak oturulur oturup kalkılırken bacaklar tamamen birleştirilir
00 Yorumla
10 ayİnsan hakları evrensel bildirgesi 69. Maddede mini etek giyen bireyin özlük haklarının %30 undan feragat etmiş sayılacağı bildirilmiştir
00 Yorumla
10 ayotururken frikik vermemek , birde güzel kalçalar galşba eteği göztersin , etekte kadının zerafetini 😉
00 YorumlaBu eteği gidiyorsun gerisini düşünmenin mantıgı yok zaten fiziğin de güzelse her türlü olur ama alta renkli iç çamaşırı giyersen o zaman kötü işte.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. mimi etek yakışıyorsa giyeceksin tek kural var oda mini etek giyiyorsan ikide bir aşağı çekiştirmeyeceksin adı üstünde mini ne kadar çekersen çek boyu aynı 🤣🤣 rahatsız oluyorsan giymeyeceksin giyiyorsan rahatsız olmayacaksın
02 Yorumlaiskoçya'ya gidersem benim için faydalı bir bilgi alabilir bunlar 😂
10 YorumlaO giyince otomatik yüklenmiyor mu amaç bacak arasını göstermemek bunun için şekilden şekile giricen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayMini etek ne ya giymeyin bence cidden ucuz duruyor
21 Yorumla
Soran10 ayNeden ucuz dediniz hani günah falan diye mi?
Bu kadar seksi olursaniz ne olur biliyor musunuz kizlar?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı.
10 ayNe kuralı ya öylr bişey mi varmış.. Rüzgara karşı dikkatli ol yeter
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. giyer çıkarsın eteğin kuralımı olur daha önce giymedin mi mini
00 Yorumla
10 ayBacaklarında selülit varsa giyme mide bulandiriyor
02 Yorumla- 10 ay
Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. yani pek bi kural yok sadece oturup kalkarken falan dikkat edilebilir
00 Yorumla
10 ayAklı başında insanın giyeceği bir giyim türü değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayYürümek: Hızlı, kararlı adımlar.
Oturmak: Dik dur, gevşeme.
Kalkmak: Hızlı, anında kalk...03 Yorumla
Soran10 ayGözükecekse de az gözüksün gibi oldu
Cevap sahibi10 ayfazla gözükmesi kötü oluyor
Soran10 ayHiç mi gözükmemeli ama
10 ayGiyiyorsan birisi baktı diye neden bakıyorsun diye denilmez
00 Yorumla
10 ayYa şu etek işi biz erkeklere de servet olmalı artık. Bacak arası yangın yeri be
00 Yorumla
10 ayÇatala kadar açıcan. sonra show haberde izliicez seni. maktule diye
00 Yorumla
10 ayMini etek giymenin tek kuralı var burada söyleyemem
00 Yorumla
10 ayAhshdhd erkekler bunu da çok iyi biliyor. Hepsi mini etek giyiyolar sanki kfkffk
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı.
10 ayJartiyer ya da diz üstü ince çorap ve de stiletto şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYa saçmalama kapalısın sen yapma böyle bi şey günah haram
15 Yorumla
Soran10 aySende kapalısın peki?
Cevap sahibi10 ayEe? Evet
Soran10 aySordum sadece ya :) iyi ama hiçmi heves etmiyosun
Cevap sahibi10 ayHayır lütfen sende yapmaa :(
Soran10 ayİstersen tanışalım mı ne dersin
Gizli Üye(25-29)10 ayBacak bacak üstüne atarak oturulur.
Otururken yastık falan koyulur.
712 Yorumla
Soran10 ayYastık olayını anlayamadım? Daha detaylı izah eder misin?
Cevap sahibi10 ayMesela oturdun. Bacak bacak üstüne attın. Kucağına da kırlent koycan ki gözükmesin bisey
Soran10 ayAa bunu not ettim. Yani oturup nacak bacak üzerine attıktan sonra çanta kırlent vs koymak gerekiyor
Cevap sahibi10 ayEvt
Soran10 ayPeki otururken nasıl oturulmalı hani ayaktasın oturacaksın o aşamada?
Cevap sahibi10 ayBilmiyorm. Bazıları içine boxer tarzında siyah şort falan giyiyor. Açılsa da bişey olmaz
Soran10 aySiz mini etek kullanıyo musunuz?
Cevap sahibi10 ayHayır.
Cevap sahibi10 ayAma herkes öyle yapıyor
Soran10 ayPeki sizin kullanmama nedeniniz nedir
Cevap sahibi10 ayBn o kadar kısa giymiyorum
Soran10 ayPeki sence bacaklar tahrik edici bir unsur mudur?
Gizli Üye(36-45)10 ayTek bildiğim şey, hamile iken giymeyin de ne yaparsanız yapın...
Cidden dar elbise hamilelere yakışmıyor bence...
00 Yorumla
10 ayAltına şort külot giydiğin sürece bi şey yapmana gerek yok. Yerden bi şey alırken diz çökerek al yeter ahahahaha
30 Yorumla
10 ayMini etek giymek güzel olur aslında ama program olur mu
29 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani program derken
- 10 ay
Problem olur mu yazacaktım pardon
Soran10 ayNasıl bir problem mesela?
- 10 ay
Dışarı çıkamam rahatsız olurum bana bakarlarsa
Soran10 ayE evde falan kız kıza giysek kanka
- 10 ay
Çok güzel olur bir tanem sen de mi rahatsız olursun
Soran10 ayE yani hiç giymedim. İzmirdesin demi sen
- 10 ay
İzmir'de değilim bugün deprem oldu ya çok sarsıldım
- 10 ay
Hangi şehirdesiniz
Gizli Üye(25-29)10 ayMini etek giyile giyile toplumun ahlak düzeni bozuldu.
06 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBir insanın orasını burasını açarak giyinmesi giyinmek değildir. Giyinme adabı diye bir şey var.
Cevap sahibi10 ayMini etek, dekolte kıyafet giymek yasaklanmalıdır.
Cevap sahibi10 aySen git başka ülkeye... İlaveten bu tür kıyafetler giymek özgürlük değil. Başkalarını rahatsız edecek giyinmek onların özgürlük alanını kısıtlamak demektir. Ayrıca, kadınları nasıl giyinmesi gerektiği örfümüzde ananemizde açıktır. Bunları iyi öğren.
Cevap sahibi10 aySenin gibilere daha fazla laf söylerdim de anlamak işinize gelmez.
Gizli Üye(25-29)10 ayBence giyinmesn kadınlar özgürlük diye gezin bizde bakalım belki haşşırt diye geçirirz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aytoplum içinde giymenin ilkellik olduğunu kabul etmektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayRüzgarlı havalarda çok heyecan verici oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEteği giyip sürekli
Eteğinizi tutuyorsunuz ne saçma varlıklarsınız siz ya06 Yorumla- 10 ay
Doğru ahahaha😜
Cevap sahibi10 ayEvet maalesef doğru
Birde şey var
Tayt giyip uzun tişört giymek
Kısa etek giyip oturduğunuzda önünüzü kapatmak için yastık felan kullanmanız
Acaip tuhaf varlıklarsınız siz.
Bu şey gibi bikini giyip denize havluyla girmek gibi bir şey
Saçma yani🙃- 10 ay
Doğru haklısın gerçekten bunu büyütmeye gerek yok. Aşırı mini giyince rahat etmiyorsan giyme. Normal mini de giy yani frikik vermemek için altına normal bi şey giy ahahah ben de sevmiyorum ya canım geliyor
Cevap sahibi10 ayGerçekten öyle sen bile söylüyorsun
Rahat edemiyorsan giyme
Net yani
Her yer açık havalandırma mangası gibi
Birisi bakınca of ya hayvan gibi bakıyorlar
E sen hayvan gibi çıplak geziyorsun ya
Ondan olmasın😂- 10 ay
Yok burada katılmıyorum şimdi bakmaysa bakılmamalı yani bakılır tabi ama taciz boyutunda olmamalı. Bakılması hoşuna giden kızlar da var. Ama taciz edilmemeli. Açık giyiniyorum diye buna izin vermiyorum sonuçta. Sadece öyle kapatayım tutayım yürürken özürlü hareketler saçma duruyor
Cevap sahibi10 ayBu konuda katılıyorum sana doğru
Tabi taciz edilir gibi bakılmaması Lazım
Normal bakmayı kastetmiştim.
Taciz eder gibi bakan hanzolar
Tamamen kapalı olsada bakıyor 😂
Evet özürlü hareketler tabi
10 ayYorum doğru demiş gydiysen hakkını ver cekistirme,
516 Yorumla
Soran10 ayİlk defa giyiceksem?
- 10 ay
Şort etekle denemeye başla bari
Soran10 ayNedenki
- 10 ay
E ilk diosun alistrma gbi olur
Soran10 aySen mini giyiyomusun peki
- 10 ay
Evet
Soran10 ayNasıl hissettiriyor peki?
- 10 ay
Bu sicaklarda çok güzel
Soran10 ayAltına ne tercih ediyorsun boxer öneriyor çoğu?
- 10 ay
Normal iç camsiri.
Soran10 ayRenk ya da dikişi önemli oluyor mu
- 10 ay
Giydgn eteg göre degisio
- 10 ay
Soran kişi 1yeni mesaj kişisinin erkek olduğu yönünde ciddi dedikodular dönüyor bilgin olsun
- 10 ay
Bu dedikodulari hang issz soluo peki 😄😄
- 10 ay
Ne bileyim, aşağı mahallede söyleyen , yukarı mahallede kendisi inanıyor 😃😃
altına nolur nolmaz sort giyilmeli yinede fazla kuralıda oldugunu dusunmuyorum yakısana yakısıyo
30 Yorumla
10 ayKesinlikle haklı dekolte giyen de sürekli oraya bakıyorız gibi kapatmaya çalışıyo. Daha çok dikkat çekiyo bence
00 Yorumla
10 ayrüzgarda açılır ya şortlusu daha iyi
31 Yorumla
Soran10 ayRüzgarda açılmaması için başka neye dikkat etmeliyim
10 ayDolmuş otobüs ulaşım tercihi olmaması.
313 Yorumla
Soran10 ayNeden peki?
- 10 ay
Binerken yüksek ya otobüsler. İster istemez binerken bir tarafın açılıyor altın görünme ihtimali var
Soran10 ayAnladım buna dikkat etmeliyim. Arabama binerkende geçerli mş bu peki
- 10 ay
Araba daha rahat bnce. Binerken dikkat etmelisin tabi içinde daha rhat edersin oturman da garanti. Otobüste ayakta gitme ihtimali de var ya düşersen
Soran10 ayAaa düşme ihtimali bile değerlendirilmeli yani
- 10 ay
Gerçekten hiç binmedin mi trol müsün😂
Soran10 ayTrol değilimde gerçekten hiç mini etek giymedim :)
- 10 ay
Bende giymedim ama düşersen açılır tahmin edersin yaa. Ben rüzgarı bile hesap ederim. Uçuşur
Soran10 aySende tesettürlü müsn :)
- 10 ay
Yoo
- 10 ay
Neden dondu kı,
Mini etek dünyanın en saçma kıyafeti
26 Yorumla
Soran10 ayAaa neden öyle dediniz?
Soran10 ayAma neden merk ediyorum
Soran10 aySen tesettürlü müsün?
10 ayYolda yağmur çamur varsa arabalara dikkat etmeli😀
00 Yorumla