Eğitim & Kariyer Garsonlukta bir kıyafet kuralı kanunen var mı? cherryb0mb-girl Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor sigortalı çalıştığım yerde kıyafetime (askılı tayt) laf edip bir daha olmasın yoksa kendi yolumuza bakarız falan diyorlar Güncellemeler+1 yıl sütyen giymemek suç mu? Garsonlukta bir kıyafet kuralı kanunen var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. hayır ama belki işyerine göre kıyafet zorunluluğu vardır 1 0 Yorumla
Emre0935 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Üzücü. Saygı duyulması gerek. Eğer kıyafet kuralı var ise dağıtsınlar o zaman kıyafeti 1 1 Yorumla Emre0935 +1 yıl Değil. Giymek zorunda değilsin. Daha da darlarlarsa ben femen üyesiyim de gerekeni yap Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Kanun da devlet de o orada. İş akdine son verir umursamazlar özel sektörde 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mal bunlar ya deli gibi müşteri cekersin sen oraya bunlar ticaretten anlamiyor batarlar yakında 😂 0 0 Yorumla
JohnBlackCloud Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Özel sektör heryerde aynı devlete girebiliyorsan daha iyi imkanların olur. 1 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şık olmalısın ki karşı tarafı etkileyesin tipik örnek 0 0 Yorumla
kenankahramann Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl işten çıkarabilir. Ne o masöz müsün. Adam hanım hanımcık ol demiş. E haklı yemeğe gelen senin vücut hatlarını görmek zorunda değil 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence yok ya adı çıkmış 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok ama işyerinde kıyafet zorunluluğu olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Size önemli bir soru 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Milleti saçma sapan ne tahrik peşindesin.Bu kadarmı özgüvenin yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır ama belki işyerine göre kıyafet zorunluluğu vardır
Üzücü. Saygı duyulması gerek. Eğer kıyafet kuralı var ise dağıtsınlar o zaman kıyafeti
Değil. Giymek zorunda değilsin. Daha da darlarlarsa ben femen üyesiyim de gerekeni yap
Kanun da devlet de o orada. İş akdine son verir umursamazlar özel sektörde
Mal bunlar ya deli gibi müşteri cekersin sen oraya bunlar ticaretten anlamiyor batarlar yakında 😂
Özel sektör heryerde aynı devlete girebiliyorsan daha iyi imkanların olur.
Şık olmalısın ki karşı tarafı etkileyesin tipik örnek
işten çıkarabilir. Ne o masöz müsün. Adam hanım hanımcık ol demiş. E haklı yemeğe gelen senin vücut hatlarını görmek zorunda değil
Bence yok ya adı çıkmış
Yok ama işyerinde kıyafet zorunluluğu olabilir
Yoktur
Mesaja neden bakmıyorsun?
Yoktur
Size önemli bir soru
Milleti saçma sapan ne tahrik peşindesin.
Bu kadarmı özgüvenin yok