Üniversiteye çarşı yazılı t shirtle gitsem bisey derler mi? Bisey derler mi yeni başladım kıyafet kuralı falan varsa bilmiyorum

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteye çarşı yazılı t shirtle gitsem bisey derler mi? Bisey derler mi yeni başladım kıyafet kuralı falan varsa bilmiyorum

Üniversitelerde kıyafet kuralları, üniversitenin kendine özgü kurallarına göre değişebilir. Bazı üniversiteler, öğrencilerin belirli bir giyim tarzını benimsemesini gerektiren kıyafet kodlarına sahipken, bazıları bu tür kurallara sahip değildir.
Türkiye'deki üniversitelerde, öğrencilerin kılık kıyafetlerine ilişkin bazı kurallar bulunmaktadır. Örneğin, bazı üniversitelerde öğrencilerin derslere giderken şort, terlik veya sandalet giymesi yasaktır. Ayrıca, bazı üniversitelerde öğrencilerin derslere giderken spor ayakkabı giymesi yasaktır.
Ancak, her üniversitenin kendine özgü bir kıyafet kodu olmadığından, bu konuda kesin bir yanıt vermek zordur. Eğer hangi üniversite hakkında bilgi almak istediğinizi belirtirseniz, daha spesifik bir yanıt verebilirim.
Umarım bu bilgiler işinize yarar!
Aksine şu anda 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ek 17. madde- sine göre, yürürlükteki kanunlara aykırı olmamak kaydı ile, yükseköğretim kurumlarında kılık ve kıyafet serbesttir. Genelde kampüsler bir defile havasında geçer...
Merhaba, ben birçok üniversiteye gittim ve belli bir kıyafet kuralı falan görmedim. Bu üstünüzdekinin bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, gayet normal bir t-shirt. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Adamsin
Cevap
4Cevap
üniversiteye göre değişir
Yani kızma ihtimalleri var mi
ankaragücü taraftarlarından dayak yersin
Okulda yasak mı diye soruyorym
Sembol membol falan
gitme bence ya hahshahahsksksl
Nedenn
Yok yok ilk gün degil
Yasak degil dimi ama
Hayır ya ne kuralı
Hayır yok her oluşum kendi simgesini taşıyabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?