arkadaşlar o kadar iş başvurusu yaptık fakat tesettürlüyüm die almadılar. iş bulamıyorum çok ihtiyacım var.lise terkim ist avrupa yakasında oturuyorum. bildiğiniz kapalı bayan çalıştıran iş yerleri var mı?
Cevabın nedir?
şu heryer alıyor diyen arkadaşlar önlisans okuyorum ve bugün vialand mağazasında ltb ye girdim dışarıda bizimle çalışmak istermisiniz yazıyordu kıza sordum sizmi dedi evet dedim kapalı almıyorlar ama yinede sorim dedi çocukta malesef prensip meselesi dedi bende niye kapalılar çalışmayı bilmiyormu dedim inşallah açık bırını bulursunuz ozaman dedim çıktım. tesetturlu çalışan istemeyen yerler ozaman tesetturlu insanada ürün satmasın onlar tesetturluleri ancak temizlikçiliğe yakıştırıyor...
41 Yorumla- +1 yıl
gercekten cok yazik bukadar oldugunu bilmiyordum. ne duruma gelmisiz boyle yaa musluman ulkesinde kapalı calistirmamak neymis
bazı yerler var öleee
üzülmeee bulursun bir işş
her insanların fikirleri görüşleri uyuşmuyooo sıkma canını14 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 387 cevap paylaştı. Bence işe alınmama sebebiniz tesettürlü oluşunuz değil lise terk oluşunuz...
Birçok işyeri en az lise mezunu istiyor.
Birçok yerde tesettürlü bayan çalışıyor.
Meslek edindirme kurslarına gitmenizi tavsiye ederim.01 Yorumla
Anadolu yakasındayım yardımcı olmak isterdim , insanların görüntülerinden dolayı kısıtlanmalarına karşıyım .
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Telefonla arayarak iş görüşmesine çağırıp görüşmeye gidildiğinde sizi bir baştan aşağıya süzüp oflama puflamadan sonra da görüşmek yerine elinize yalandan doldurun diye başvuru formu verilir ve dönüş bekleyin derler. Maalesef bunu bir çok firma yapıyor. Örneğin; Nezih mağazası ve Toyz Shop hiçbir şekilde kapalı almıyor. Bizzat orada çalışan bir arkadaşım söyledi. Bir sene önce bir şirkette çalışıyordum ve hiçbir sorun yoktu. İki ay sonra kapalı olmam onlara sorun olarak çıkarmışlardı. Ne yazık ki bu davranışı yapan kişiler var. Birçok firma zihniyetinde açık kapalı sorunu devam etmekte. Yalnız tesettür ayrımı yapan firmalar gibi açık giyiniyor diye kabul etmeyen firmalar da var ne yazık ki. Tabi hiç ayrım yapmayan firmalarda mevcut.
Normal de Burger veya MC. Donals gibi yerler tesettürlü kişiler çalıştıyor size bu cümleleri sarf eden veya bu davranışlarda bulunan kişiyi yetkili yerlere şikayet edebilirsiniz.10 YorumlaPostu yeni görüyorum. 2 üniversite mezunuyum atanamamış bir öğretmenim aynı zamanda başvurduğum özel okullar kapalı olduğum için kabul etmediler, bir bankanın mülakatına girdim kapalı olduğum için reddedildim, ekstra birçok özel şirkete başvuruda bulundum yine aynı sebepten kabul edilmedim. Mezuniyet durumuyla alakalı olmadığını düşünüyorum yani ben de. Yazık böyle zihniyetlere...
20 Yorumla
+1 yılfabrikalar. alir yakin fabrika yokmu oralara basvuru yapabilirasin
00 YorumlaHuzur mağazaları...
armine mağazaları
bank asya
albaraka
kuveyt türk
benim bildiklerim bunlarda tesettürlü bayanlar çalışıyor...dahada vardır...01 YorumlaGüzellik salonları gibi hep kadınların olduğu ortamlarda başını açıp çalışabilirsin mesela.
00 Yorumla
+1 yılsen lise menzunu olmadan zor iş bulursun.tesettürü bahane etme boşuna.şu an eski sistem yok bir çok başı kapalı çoğu yerde çalışıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
avrupada nerde oturuyosun sen?mesleğin varmı?
Çoğu yer alıyor ama siz nasıl bulamadınız hayret
01 YorumlaBen çok yerde gördüm çalışan
01 Yorumla
+1 yılTesettürlümü demek istedin anlamadım ya
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Tesettürlü bayan çalıştıran iş yerleri var mı bildiğiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat