derslerden, ortamdan iş imkanından biraz bahsetseniz? okuyan arkadaşlar, bilgisi olan, ya da okumayı düşünenler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElektrik elektronik her zaman gözde olan bir bölümdür. Ama İngilizcenin olması şart. ve kendini çok iyi geliştirmelisin. çünkü teknoloji çok fazla ilerliyor. ben bile yetişemiyorum
125 Yorumla- +1 yıl
yok ben okudum bitirdim :)
- +1 yıl
bizimde sınıfta vardı kızlar yani severek yapıyolardı ve hepside işinin sahibi oldu. kızı erkeği yokki bunun
- +1 yıl
Okuyomusun düşünüyomusun.
- +1 yıl
Evet alan çok geniş, hatta öğretmen oluyosun formasyon alınca
- +1 yıl
Evet öyle bir meslek ama AR-GE de çalışmalısın yani şirketlerin AR-GE bölümlerinde
- +1 yıl
Araştırma Geliştirme bölümleri var şirketlerin yeni şeyler üretmek tasarlamak onların işi
- +1 yıl
Bende şirketin birisinde AR-GE bölümündeydim gerçekten çok güzel
- +1 yıl
TAbiki önemli bizim meslekte üniversite omak önemli ama yüksek okul mezunlarıda iş bulabiliyor rahatlıkla
- +1 yıl
Okuduğun üniversite gerçekte önemli mesela bir odtü, iti olunca işe alımalrda bir adım öndesin
- +1 yıl
Ya araya maydanoz oluyorum ama ar-ge de çalışan birinin maaşı ortalama ne kadar oluyor ayıptır sorması? Ben de ar-ge'de çalışmak istiyorum da aç kalırsın diyor herkes
- +1 yıl
@hiiamrichardzk bu değişir çalıştığın şirkete göre ama diğer pozisyonlardan daha çok alırsın.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
elektrik elektronik benim bölümüm okuyorum da daha iş imkanı çok, aç kalmazsın paraya para demezsin ama kızlar zorlanıyor okurken çünkü bu bölümü tercih eden kız sayısı fazla değil misal bizim sınıfta 120 erkek 30-40 civarın da kız var kızlar bu durumdan rahatsız olduğu için gelmiyorgelenlerde okumaya gelmiyor zaten seçeceksen sağlık seç kızlar için ideal bir meslek önü açık ;)
010 Yorumla- +1 yıl
MArmara
+1 yılElektrik elektronikte fazla bayan yoktur o üniversitede bitirmiştim ama farklı bir bölüm bayanlar daha çok sağlık eşit ağırlık bölümleri seçerler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılbayan için en iyi meslek benden söylemesi ablam son sınıfta okuyor elektronik mühendisliğinde ve bitirince iş imkanı çok fazla..
24 Yorumla- +1 yıl
ablam kültür üniversitesinde kardeşim.. vakıf üniversitesi yani.. devlette okursan süründürüyorlar özellikle termodinamik dersi oluyor onu vermen zor oluyor ama vakıf üniversitelerinde termodinamik dersi olmuyor ders programına bak ki ona göre üniversite tercihi yap..
- +1 yıl
ben enerji sistemleri mühendisliği okuyorum mesela elektronik çıkışlıyım ve termodinamik dersi görüyorum çok zor yani hiç tavsiye etmem..
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 471 cevap paylaştı. Bence hiç kalkışma ama Bilgisayar olabilir bak o olur
13 Yorumla
+1 yılEğer yeterince sabırlıysan öneririm, sadece kız sayısı yok denecek kadar az denebilir bu tarz bölümlerde.
20 Yorumla
+1 yıllise son elektrik elektronil bölümü okuyom iki yıllık direk geçiş yapacam elektrik elektronik bölümüne
10 Yorumla
+1 yılAbaza cenneti :) sağ çıkarsan iyi
111 Yorumla- +1 yıl
Endüstri meslek lisesinin büyümüş hali mk :)
- +1 yıl
Kıl iş elekrtik işi sevmem ben kablolar felan pense ayır çıkar teli hemde abazalara gün doğdu sayende fenamı :) en az 20 talibin çıkar hadi hayırlısı sana
- +1 yıl
Sen öyle san burda abazalık mezopotamya gibi yaşam tarzı gerçi belli etmiyoruz bazılarımız :)
- +1 yıl
Dur daha ne insanları tanıdıkça sevmezsin gerçi cinsiyet ayrımı farketmiyor zamanla biri demişti dersin
- +1 yıl
Dimi :) ben pek normalde kimseyle konuşmam sır verirsin 2dkda satarlar kalben sevdiğim bir kız vardı o bile değer vermedi ben başka kime değer veriyim pişman oldum değersizler daha değerli oldu en çok buna kızıyorum kendi kendime yok artık herkesin yüzünü gördükden sonra kendimi yalnızlıga vurdum 8 senedir böyleyim
+1 yılMl misin?
19 Yorumla- +1 yıl
Ml misin işte
- +1 yıl
Meslek Lisesi
- +1 yıl
E o zaman pdr seç
- +1 yıl
Tıp bence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı