İkisi arasında kararsız kaldım. Sizce radyoloji mi hemşirelik mi daha iyi?
Cevabın nedir?
Bir hemşir olarak şöyle söyliyim. Her ne kadar aynı sektörde çok yakın olsalarda aslında birbirlerinden çok uzak meslekler. Şöyle düşün halkla ilişkiler ile Muhasebe arası gibi. Hemşire milletle daha iletişim halinde bulunucağı için hayatını olumlu/olumsuz etkileyecektir. Genelde olumsuz etkiler ama :) Nöbetleri ağırdır. Gösterdiğin emeğin karşılığını alamazsın. Pek mutlu olunucak bir meslek değil aslında ama En Kutsal mesleklerin en başlarında yer alan ve duası çok olan bir meslek. İş imkanı %100 . örneğin bir lise mezunu Şu an diplomasını alıp 2 gün sonra özel sektörde işe başlayabilir. Radyolojide iş imkanıda iyidir ama hemşirelik kadar değildir. Sadece işini yaparsın kenara geçersin başka bir stresin olmaz. Muhatap almazsın pek milleti aslında. Durum böyle özetlersek Daha anlatabiliceğim pek çok şey var bu şekilde ama uzatmıyım genel olarak böyle. Sen buna göre bir karar ver.
24 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı düşündüğünde evet radyoloji der herkez ama bak bide şöyle bişey anlatayım. Yaşlı insanlar geliyor acıdan duramayan belki içlerinden bazıları kimisini evlatları aramamış içlerinde üzüntüleri var seni yakın bulup sana anlatıyor onu teselli ediyorsun mutlu ediyorsun kızım diyor sana ya da onu iyileştiriyorsun sana uzun uzun dualar ediyorlar. Hatta bazı bölümlerde insanların canlarını kurtarıyorsun o insanı hayata geri döndürüyorsun bu mutluluğu düşün :)
+1 yılradyoloji calışma saatleri kısa emeklilik yası az mesai günleri yarı yarıya olmasına ragmen maası fazla.
20 Yorumla
En çok hangisini seveceksen o sessiz sakin hep aynı ortamda mi olmak istiyorsun yoksa ekip çalışmasını mı tercih ediyorsun meslek farklarını düşün ona göre seçim yapman kolaylaşacaktır.
12 Yorumla
+1 yılben hemşirelik okuyorum 😁😁 radyoloji de iyidir ya, ama hemşirelik zor, katlanabilirsen tercih edebilirsin, ama sonuçta her mesleğin zorluğu var 😊😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılRadyoloji yi bilmem ama hemşirelik seçersen bana ulaş evlenelim😂
110 Yorumla- +1 yıl
Sana yakıştıramadım bu hareketi cicimm
- +1 yıl
Takip edip takibi bırakma hareketinii.
- +1 yıl
Bu yorumu samimi bulmuyorum neyse evleniyor muyuz
- +1 yıl
Bu teklif çok kıymetli bak😂
- +1 yıl
Bana mesaj at sen cicim😂
+1 yıltabiki hemşirelik hem ataması kolay hemde bayanlara yönelık bir meslek.
12 Yorumla- +1 yıl
Atamasi kolay falan degil o eskidendi 60 la atananlar simdiki hemsireler ozel sektorde surunuyo
- +1 yıl
@Curukelmaaa çok haklısında yerine göre değişir hem hala o puanlara atananlar var bu tamamen yaptığın tercihlere bağğlı birşey en azından işsiz kalmaz özelde de iyi bir hastaneye gitse yine aynı mağısı alır diğer bir çok meslekden daha iyi bnce.
+1 yılRadyoloji sağlığın açısından biraz riskli. Hemşirelik daha iyi derim.
10 Yorumla
+1 yılHemsireligij atamasi radyolojiye gre fazla ama radyoloji rahat meslek
21 Yorumla- +1 yıl
Nereye atamasi daha iyi ya garati 85 le ataniyoruz arti kac milyon tane stajer var hemsireligi mahvettiler
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Radyoloji çok tehlikeli hemşirelik hem parası daha iyi hem daha güvenilir tabi daha zor ama olsun
00 Yorumla
+1 yılHer bir hemşire her bir doktordan daha deneyimlidir doktor bir alanda uzmanlen hemsire her alanda bilgisi olmak zorundadır hemsırelık kutsaldır !!
00 Yorumla
+1 yılBu paylaşımı hangi tarihte yapmıştınız acaba? Yani bölümünüzü seçtiniz mi? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılradyoloji hemşireliği olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhemşirelik illaki bir yerde iş bulursun
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhemşirelik. radyolojinin riski var
10 Yorumla hemsire. neden deme oyke
10 Yorumlaherkes hemşire nerdeyse radyoloji ol pls
10 YorumlaHemşirelik bence
10 Yorumla
+1 yılradyoloji bence
10 Yorumla
+1 yılHemşirelik.
10 Yorumlahemşirelik tabiki
00 Yorumla
+1 yılradyoloji
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılseveceğin bölümü seç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım