kpss yi tutturanlara çok imreniyorum valla nasıl oluyor da memur oluyorlar ben de çok istiyorum.
Postanede memur nasıl olunur?
Postanede memur nasıl olunur?
memurluk bence beceriksiz insanların mesleği hayatta bir vizyonu olmayan kişiler bence müfettişlik vs. gibi meslekler dışında sadece memur statüsünde çalışmak bence çok düşü geliyor okadar yıl üniveriste oku ve bir memur ol ömür boyunca öyle yaşa bilmiyorm yazık gibi.
rahatsın kardeş en azından seni işten atabilirler korkusu yok tatilin bol geç çıkman yok yarın birgün çoluk çocuğun eşin oldu mu bunlar çok büyük mesele
memur maaşıyla geçinirim diyorsan bişey diyemem ama yaşam kaliten çok düşük olacak
emin ol ki sosyal aktivitelerin için çok bol zamanın olacak
gözünde cok büyütme şu kpss sınavını tam puan alsanda arkanda kımse yoksa bir b. ka yaramaz bu ulkede
bir arkadaşım kazandı valla çocuk aylarca kütüphaneden çıkmadı yemek bile yemiyodu nerdeyde :D
nasıl yani
ders çalışmaktan kafasını kaldıramıyordu yani. sabah akşam kütüphanede çalıştı aylarca
:(((
Onu bende çözemedim valla... Torpil falan da oluyor galiba biraz :/
o torpilden bende istiyorum yaa :(
Eheheh şimdi bir şey desem siyasi olacak onun için pek şey yapmayayım ama hükumetten memnunsan alırsın işi merak etme :/ :D
anladım ;)
Eheheh ;)
Cevap
21Cevap
Torpil ile tabiki.
Adaylardan gelen ilk bilgilere göre; yazılı sınavda Anadolu Adliyesi'nde ilk 20 den 1 kişi başarılı olabildi. Yazılıda birinci olan aday, sözlüde elendi. Geçme barajı 60'a düşürülen sınavda 59 alıp notu itirazla 60 yapılan aday müdür olurken, 90 üzeri puan alan adayların çoğu başarısız sayıldı. Halbuki halk çocuğu hepsi de...
Sınava giriyorsun , hiçbir cacık yapamasanda veznedar oluyorsun bu kadar basit.
nereye veznedar oluyosun
Devlet dairesine kapak attıktan sonra önemlimi?
yok değil de nasıl oluyo bende olayım bari diye sordum :)
Hangi sektörde olursun bilmiyorumda tahminimce bu elektrik su doğalgaz vs. bir yere girersin yani sigorta olr , vergi olr , nüfus müdrlüğü olur.. ne bileyim seçenek çok :)
alla alla bizde olalım ozaman onca kişi neden açıkta
Kimse kendisinde suç bulmaz , yanlış bulmaz.. Hep sistem çok yanlış ya !
Aslında böyle bir şey yok. Ben okudum, çalıştım, pratik yaptım, daha çok okudum.
Şu an bulunduğum sektörde iyi bir pozisyondayım. Bence kişiye bağlı açıkta kalıp kalmamak.:)
Çok emek veriyolar oluyolar rahat ediyolar bizde sürünüyoruz şükür yine :)
he he emek veriyolar da çok emek verenler var açıktalar ya
Kafası olmadan emek verenler açıkta :D
hiçte bile değil adam almış 90 üstü puan ne kadar emek harcamış ama ondan düşük alan girmiş o açıkta
Onlar efsane artık yok öyle şeyler
2015te oldu 2016ya daha yeni girdik nereden biliyosun
Artık yok öyle şeyler o seni kolpalamış
kim kolpalamış ya kim benim tonla arkadaşım kaldı ortada bir değil iki değil üç de değil tonla
Yav o senin gördüğün bende kendi gördüğümü söylüyorum birbirimize kanıtlayamayız boşver bunlar ı
aynı yerde olsaydık sana tek tek kolundan tutup getirir bilgisayar başına yüksek alan arkadaşlarımın netten puanlarını göstertirir düşük alıpta memur olanı da mesai çıkışı kapısından alıp bilgisayara tourtup puanını göstertirdim
aynı yerde otursak sana yürürdüm
ya ya işte öyle gerçekler bunlar
aynı yerde otursak sana koşardım
Ben atandım canım tek matematiğin üstüne fazla yüklendim Şu an rahatım yerinde 😂😂
yaa ne güzel ne mezunusun kaçla nereye atandın
hmm senin lisansmış hayırlı olsun ne diym
önlisans muhasebe
amin amin :(
Ben lise kpss den mülakat yapan yere başvuru yaptım ve memuriyete girdim şükürler olsun. Rabbim nasip eyledi. Dua eyle genç. Rızkı veren Allah.
ne mülakatı
hmm anladım mesela ben bir ilk okulun memurluğunu istiyorum ya da lise nasıl olur
Çalışarak anca oluyor işte klasik seviyelendirme sistemi detaylı olarak
adlı haber sitesinde vakit geçirebilirsiniz.
Hiç düşünmedim, KPSS yi araştırmadım bile. Memurluk diye bir kariyer olamaz
olmaz olur mu en misi
Yanlış anlama ama bana ezik geliyor. O tarz kurumlarda terfi diye birşeyse yok, Artı kazanabileceğin para çok belli
terfiyi ne yapacaksın eşşek gibi gece yarılarına kadar başka işlerde çalışacağına mis gibi erkden çıkıyosun hafta sonu tatil memur dışı işlerin çoğunluğu tek gün izin hakkı oluyo kusura bakma da esas eziklik onlarda oluyo
Özel sektör süper, sürekli enerji var, gündem, vizyon. Çok şey katıyor. Terfi egom ve statüm için önemli, kusura bakma. Ezik bir memur olacağıma, genel müdür Olmayı tercih ederim. Yurtdışını gezmek isterim, motorsiklet alabilmek isterim. Konser, tiyatro, ve her türlü sanata ilgi göstermek isterim
senin bunlar heves özel sektörde kovulmak var anında hemde en güzel örnekte kendimde yaşadım senden daha iyisi varsa her zaman şutlanırsın ve o dediğin aktiviteler için özel sektörde vaktin olmaz ama devlet kapısındaysan olur
Ben anlattığım pozisyondayım, ne fantezisi
Geçen sene yoğun olduğum için hiç çalışmadım 73 aldım u yıl 76 alırsam ben de atanacağım?
Ya o puan icin kac net yaptin
Alan sınavı genel kültür ve genel yetenek sırasıyla alan 33 net genel kültür 60 net yrtenek ise 45 net...
yeteri kadar çalışmayla ya da torpil bulup başka bir şey yok
2010 kpss de atandim bn. inşallah sende atanirsin
İnşallah ya sen nasıl oldun
kpss ilee😊
onu biliyorum kaç puan bölüm yer
75. Sağlık. Doğu
ohooo senin sağlıkmış
Aynen. Sağlıkta çok rahat oluyor. zaten diyorum iş kaygısı yaşamak istemeyen sağlık okusun kardeşim
6 matematik sorusuyla 83,6 puan aldım. matematik yapamıyorum yapsam çoktan atanmıştım
diğerlerinden yapmadın mı hiç
bu kafayla kazanamazsın söyliyim. diğerlerinden yapmasam 83,6 puanı belediye mi vericek bana. fulledim diğerlerini
kafam karıştı artık pardon :D
tamam anladım :)
Nasil yani 70 net falanmi yaptin
@Curukelmaaa bilmem hatirlamiyorum :)
İnternette çok takılmassan olunuyor. :) Herşeyden uzaklaş.. sadece çalış... çok çalış dua et gerisi gelir...
Ben anlatsam da anlamazsın
Torpili bulan giriyo da
cok zor iyi bir kurum ama imkansız değil :)
Memur olup ne yapıcan ticaretle uğraş.
sermaye yok :)
sermaye hani diyorum bende :)
para biriktirmek dikkan açmak için öyle yerlerde çok zor ama anca bir 10 seneye diyim sana oda oradan kovulmazsan
benim bir arkadaş liseyi bitirdi hemen kpss ile memur oldu bitirince örneğin diğer yerlerin garantisi de çok az ama ben boş kalmamak için çalıştım ama çıkardılar asgari ücret erttı diye mesela
yok sağlık değil düz lise
matematik varsa sıkıntı olmaz kanka sende yaparsın
Çalışırsan sende yaparsın.
Once iyi bir bölüm oku sonrasıda zaten kpss
Fazla uğraşmadım 65 ile ptt ye girdim ;)
ne mezunusun
sadece o bölümden mi alıyolar ya
bu sene gircem önlisans muhasebe mezunuyum
:((
Ya 65 icin kac net yaptin ne kadar sure calismistin?
Hmm anladim , 65 icin kac net yaptin peki
Torpil de var beybisi
Bende anlamıyorum keske bende tuttursam
çalışınca oluyor
aynen 85 ile :D :D
Sınava girerek

En İyi Cevaplar