Daha lise ikideyim okulu bıraktım güzel bir mesleğim olsun istiyorum napabilirim
Cevabın nedir?
Okumanın yaşı yoktur. İlk önce liseyi bitiriyorsun. Aynı zamanda kendini geliştirebilicek bir işe gir ya da halk eğitimden 10 parmak, bilgisayar sertifikası gibi belgeler alabilirsin ve bunlar ileride gerçekten işine yarar.
Var sayıyorum ki Liseyi bitirdin. Kpssden 70 ve üstü alıp adliyenin katiplik nihai listesine girdin. Daha önce aldığın bilgisayar sertifikası ve 10 parmak kursu burada işine yarıyacak. 3 dakikada 90 kelimeyi yazıyorsun. Birde sözlü mülakat patlatıyorsun. Katipsin hayırlı olsun :D00 Yorumla
+1 yılokulu bıraktıysanız zor ya artık en az üniversite önlisans mezunu istiyorlar işe almaları için artık yeri gelicek garsonluğa bile üniversitte mezunlarını alıcaklar bence okulu bırakmayla iyi değil en büyük hatayı yaptınız umarım bu size pişmanlık olarak geri dönmez. İngilizce kursuna gitmenizi tavsiye ederim muhasebe kurslarına gidebilirsiniz en azından bir ofisde iş bulma imkanınız olabilir.
10 Yorumla
+1 yılValla lise mezunları iş bulamazken sen liseyi bitirmeden nasıl güzel bir iş istiyorsun? Biz boşuna mı yıllarca okuyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
kendisi hukuk okuyorum diye beni kandırdı bir gittim öğrenci işlerinde memurmuş hayallerim yıkıldı :D
Soran+1 yılCanım benim babam fabrikatör paradan sıkıntım yok sadece çok canım sıkılıyo babama bağlı kalmak istemiyorum hep
Soran+1 yılKendi işim olsun onun gibi istiyorum
- +1 yıl
Fabrikatör olmasını beni ilgilendirmez. Yerinde olsaydım okurdum fabrikatör babanın daha lise bitirmemiş kızı olarak anılmamak için ;)
Soran+1 yılOkumamış demezler babamın işini devam ettiriceğimi biliyolar bbam bugünlere okuyarakmı gelmiş
Sermayen var mi is kurmak mi istiyorsun yoksa meslek edinmek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa iş kurmak tabiki ama onu yapabilmek için neler yapmam gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Pastacılık kursuna git, internet sayfası aç, siparişle pasta, tatlı üret.
22 Yorumla
Soran+1 yılVayy
Yeni bir iş kolu yarat. Var olmayan bir şeyler düşün ve o sektörde lider ol. Daha önce yapılmamış fakat herkesin ihtiyaç duyduğu bir şey düşün, zengin ol. Var olanı devam ettirme.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba en azından ilk önce açıktanda olsa liseyi bitirmen şart. Güzel bir meslek istiyosan üniverste şart açktan okulunu bitirince dersaneye yazıl güzel bir bölüm tuttur git
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni mi bıraktın bilmiyorum ama çok geç olmadan okumana bak. devam et.
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç okumakta gözüm yok valla
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsiniz.. Üniversite ortamında nice insanlar tanıdım kız olsun erkek olsun.. Deli gibi pişman olup tekrar açıktan filan liseyi bitirip üniye geç gelip kaybettiği senelere üzülenler... Şimdi öyle gelir insana ama ilerde anlarsın okumada gözün olup olmadığını.
Soran+1 yılYa arkadaş ortamım kötü nereye gitsem bir kötülük bu yaşına geldim 8 okul değiştirdim dershaneye verdiler özel hoca tuttular ama gene derslerimde iyi olmadı
Cevap sahibi+1 yılBiraz rahatlıktan okuyamamışsın bırak başkaları okusun o zaman.
Niye okulu bırakıyorsun bu saatten sonra güzel bir kariyer yapamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversite mezunları işsiz kalıyor sen liseyi bıraktım güzel bir iş arıyorum diyorsun.. Açıktan da olsa bitirmelisin
00 YorumlaBir taraflarını sıkıp 2 yıl daha okuyamadıysan babanın fabrikasına işçi olarak bile almazlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesleki eğitim kurslarında yatkın olduğun bişeyler öğren bişeyler üret internetten sat el işi şeyler rağbet görüyor. Yeterki pazarlamasını bil. Artı devlet girişimci kadınlara oldukça destek sağlıyor.
Yinede en azından liseyi bitirebilirdin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılismegin kurslarına basvur hasta kabul işlemleri kursu var ona git sonra sertivikayla özel hastenlerde veznede giriş hasta kabul işleriyle ugrasırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel sektöre yönelmelisin kuaförlük yapabilir perdecilik biraz tecrübe edin bu işlerde para var bir de nerede yaşaığının da katkısı var
00 Yorumlaİnternet üzerinden para kazanma yolları var bir araştır istersen Forex örneğin
00 Yorumlaİskur a git veya halk eğitim merkezlerine git oralarda kurslar var istediğine gidersin :)
00 YorumlaOkul bitmek zorunda bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Okulu bıraktım daha lise iki deydim. Güzel bir işim olsun istiyorum napabilirim kurs falan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat