Hedefim polis olmak ama onlarca okulu bitirip ama polisliklikte elenenler var çok mu zor acaba merak ediyorum bilgisi olan söylesin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadaşım öyle dışardan göründüğü gibu değildir polislik. Babam polis abim polis biliyorum diyerek bu işe atılan yüzlerce kişi işin içine girdiğinde öyle olmadığını anlayarak istifa ediyor.
Öncelikle psikolojik olarak hazir olmak lazim bu meslek icin. Sosyal hayatını sifirlamayi goze alman lazim sabırlı olmak lazim gerektiğinde yaşatmak için olebilmeyi göze alman lazim.
Zaten bunlari basarabiliyorsan hayatin boyunca siyasi ya da adli olarak herhangi bir sıkıntın olmadıysa fiziksel olarak ta büyük bir olmazin yoksa olur bu is. Siyasi olarak torpil pesinde kosanlarin sonu belli. Bugun cemaatci oldugu icin polis olabilenler atiliyorsa meslekten yarinda sirf akpli olduğu icin meslege girebilenler atilacak insallah.
Ben sahsen önermiyorum kimseye polisligi. Hakkında hayırlısı olsun.85 Yorumla- +1 yıl
Seni insanlığın ile degil renginle dilinle atanla degerlendiren insandan olduğunca uzak dur zaten her anlamda. Biz digerleri olarak oldukça fazlayiz. Birak onlar bizi dert edinsin. Benim farkli dine mensup farklı irklardan bircok meslektasim var. Hicbiri bunlarla yargilanmiyor hatta takdir görüyor ilgi duyuluyor. Sen bu sekilde dusunme.
Ama polislik en son tercihin olsun. Hayallerimizdeki gibi degil inan. - +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz?
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeş doğulusun diye sıkıntı olmaz bende doğuluyum ama sen hayallerinin peşinden koş nereli olursan ol sadece hayaline odaklan doğulu olupta çok polis olan kişi var doğulu insanlar batılı insanlara göre daha çok işe sahip ve maddi durumu daha iyidir sen kim ne derse desin hayalinin peşinden koş eğer doğulusun diye pes edersen o zaman KAYBEDERSİN!
100 Yorumla
pmyo olarak düşünüyorsan yazılı sınava biraz çalışman gerek mülakatta karşına çıkan kişiye göre değişir ve arkadaşımdan duyduğumu söyleyeyim okulu kazandıktan sonra afedersin ama eşşek bağlasan geçer bu okulu derdi sadece ceza puanlarına dikkat edersin 2 sene kısa bir süre gibi gelip geçer
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokakta cahil kalmadı hepsi polis oldu
62 Yorumla- +1 yıl
@Şewaltay kaç yaşında polis oldun ve kaç yıldır polislik mesleğini yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzman jandarma olarak söylüyorum size jandarma astsubay lık güzel olur. İnanın son dönemde o kadar çoğaldıki bizim karakolda 3 bayan astsubay bayan var :) komutanım olun diyorum :)
614 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçma saçma konusuyorsun Şu an doğulu olmak ne alak adam memleketten değil anadan cıkar alakası yok mesleğin içindeyim emin ol alakası yok boyun kilon önemli birde sabıka kaydın baska birşey yok jandarma kadın astsubay cok artık 3 bine yakın türkiyede var polisten daha karizmatık duruyor asker olmak emin ol :)
Cevap sahibi+1 yılsen bizim tarafımızda olduğuna inandır gerisini allaha bırak kardeşim. inan alakası yok vardır bir eksiği ondan red gelmiştir.
Cevap sahibi+1 yılorda durucaksın kücük hanım emin ol hiçbir asker silah arkadasına yangözle bak delikanlılıga türk askerine yakısmaz bundan emin ol
Cevap sahibi+1 yılo lafın gelişiydi zaten yorumlarımı genelleme yaparsan anlarsın :) benim kendimden baska kimsem olmadığı için bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl23 olduk :)
Cevap sahibi+1 yılamin cümlemize kardeşim benim.
- +1 yıl
Bende jandarma olmak istiyorum yardımcı olurmusun?
Haha! Zor? Üniversite bitirip hiç birşey yapamamış bizim zeki insanlarımızın seçtiği en son çare meslek. Rahat ol, polis olmak isteyipte olamayanların sayısı çok az, diğerlerinden cok daha aptal olmalısın!
41 YorumlaZeka ve sportif isen zor degil :) ama önce zeki biri olup sınavı basariyla tamamlaman gerk daha sonra bedensel mülakat
30 Yorumla
+1 yılMemleketin önemli alevi deilsen akpye oy veriyosan olursun cok basit
313 Yorumla- +1 yıl
Ozman olamazsin mulakattan kalirsin
- +1 yıl
Dogulu polis ama git bak hepsi ya akp ye üye ya da genclik kolarinda. Ben diyimde sonra diceksin bak bu cocuk dogru soylemis diye 😂
- +1 yıl
Bende boysa boy tipse tip ceviklik vicut atletik hersey mevcut ama mulakatta piskolojik yazdilar cunki maras elbistan alevi bitti. Bukadar basit
- +1 yıl
Ne kadar çok bilgili üyeler var bu sitede yahu. Gerçekten takdire şayan bir zeka örneği.
- +1 yıl
@bahtsız_45 okuyarak değil yasayarak test ettigim seyler bilgi değil yasnmislik.
- +1 yıl
Anlıyorum kötü tecrübeler ama bende ayni yollardan gectim akpde cemaatte hep karsimda oldu hic dayimda olmadi. Demek ki bunlar olmadan da oluyormus insanlari umitsizlige suruklemenin ya da bu sekilde tum teskilati zan altinda birakmanin yanlis oldugunu dusunuyorum.
- +1 yıl
@bahtsız_45 simdi egri orurup dogru konusalim. Torpil varmi? Var hani herseyi basardin diyelim girdin polis oldun bidefa senin ordan kurt alevi farketmez ne oldugunu anladiktan sonra seni istifaya zorlarlar ayak isleri yaptirtirlar haksizmiyim haksizsam haksizsin de ben bunlari gordum cunki dislarlar sende ben bunlar icinmi geldim diye istifa edersin bu devlet yanci devlet adalet olmayan devlet. Eger bu devlette adalet varsa hergun sehit haberi alan ailelerin feryadini bu medya gosterir ates dustugu yeri yakar yigidim yanlislik değil gercekcilik beim yaptigim.
- +1 yıl
40 kisilik birimde 5 alevi 4 kürt meslektaşım var. Hicbirine de mobing yapilmadi 6si da cok kilit yerlerde görev yapan sevilen abilerim. Iclerinden Cemaatla bağlantısı olan yok belki 3ü akpye oy veriyordur ama ondanda emin degilim. Zamaninda cemaat kendi adamlarini mulakat ve yedek siralarindan torpil yaparak teskilata aldi bugün de akp föy ile binlerce komiser aldi. Ama biz de burdayiz. Bu is vatan meselesi bu is millet meselesi en azindan ben böyle görüyorum. Meydanida kimseye birakmaya niyetim yok.
- +1 yıl
@bahtsız_45 evet iste mulakata girdigin yerde onemli tabiki heryerde adamlari yok ama cogu yerde secmece aliyolar bunu inkara gerek yoko yuzden
- +1 yıl
Insan olduğu sürece haksızlık olacaktir. Insanin olduğu hic bir yer bilmiyorum ki hakla adaletle yonetilsin herkes hakettigini alsin. Bizler bunu olabildigince optimize etmeye calismaliyiz ki aynaya rahatça bakabilelim. Biz doğru olalim da varsin o yamuklar en güzel yerlerde olduklarını sansinlar.
+1 yılözel seçmece hepsi, siciline kadar bakıyorlar, vücut kontrolleri var, dövme, jilet izi, vs ben öyle polis görmedim.
10 YorumlaDoğulu olmanla alakası yok 270-300 arası bir puan yap seninde girme ihtimalini var
10 Yorumla
+1 yılkolay değil millet için en son çare olarak görülse de gönülden istenen ve en şerefli mesleklerden birisi 10. yılım çok zorluklar çektim ama bu mesleğe aşığım bu önüne gelenin girmesi gereken bi meslek olmamalı eğer kalben istiyosanız hiç durmayın
40 YorumlaKolay mülakat zor birtek
12 Yorumla
+1 yılUygun olan için zor değil
10 YorumlaHayır
03 Yorumlazor.
00 YorumlaZor be
16 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyoooo
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım