Ingilizcem çok iyi çok seviyorum ve ıngilizce üzerine bir iş yapabilirim yabancı dil bölümü seçip, ama bir kaç yıldır psikolog olmak istiyorum yani psikolojik şeyleri seviyorum ve o tarz kitaplar felan okuyorum ama bir yandan da yabancı dil var aklımda, sizce hangi bölümü secmeliyim?
Cevabın nedir?
Ben de senin gibiydim ve yabancı dile geçtim şimdi ingilizce öğretmenliği okuyorum diğer bölümlere nazaran hem kolay hem de ataması iyi. Benim matim kötü olduğu için ve ingilizcem iyi olduğu icin pek bir kafa karışıklığı olmamıştı ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle matematiğim kendimi bildim bileli berbat ingilizcem de tam tersi çok iyi yorumunu dikkate alacağım tesekkur ederim :)
+1 yılBence eşit ağırlığa yönel psikoloji oku zaten onu da yabancı dil eğitim veren okullarda okursan ilk yıl ingilizce eğitimi alırsın sonra da psikolojiyi ingilizce okursun her iki istediğin şeye de sahip olursun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer psikolojiye ilgin varsa, tm seç. Benim eşit ağırlıktayım ama bölümdeki hiçbir meslek bana uygun değil. Yabancı dilden hazırlandım, mütercim tercümanlık kazandım, mutluyum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılsenin adına sevindim umarım bende başarılı olabilirim :)
- +1 yıl
Ya merhaba hâlâ bu sitedemisin bilmiyorum ama bende eşit ağırlıkçıyım ve dilden hazırlanıp mütercim tercümanlık istiyorum senin gibi yardımcı olabilir misin acaba
+1 yılBence esit agirlik okuyup tercihlerinde psikolojiyi yaz. Universitede ingilizce psikoloji oku. Yani bu yazdiklarini goz onunde bulundurunca bence en mantiklisi bu
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
+1 yılEşit ağırlığı çok çok fazla kişi seçiyor. Ekarde etmen gereken kişi sayısı epey fazla olur.
30 Yorumla
+1 yılMinik bu yaz, 1 ay bir psikologun yanında,
1 ay da bir tercümanlik bürosu tarzı bir yerde staj yap. Hangisi aklına yatarsa, ona göre seçersin...20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİngilizce olarak okusan psikoloji bölümünü her iki isteğinde gerçekleşmiş olur ancak bu durumda okulun 4 yıl değil 5 yıl olacağını da hesaba kat.
10 YorumlaHep ingilizce konusmak istemişimdir neyi seviyorsan onu yap zaten basarili olursun 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılvalla ingilizceyi de çok seviyorum psikolojiyi de :)
- +1 yıl
Ya okula gidip rehber hocasi olup 9 da gelip 4 de giden oyle. kafasina gore takilan bir ogretmen falan olma sakın ama ingilizce bilmenin avantaji nasil. olur biliyor musun bak mesela evlenmeyi falan simdilik dusunmuyorsan ingilizce oku bitir derim daha sonra da psikoloji oku ya da baska bir meslekte olabilit turist rehberi olabilirsin mesela ingilizce her zamn arti avantajdir 😊 bir işe girerkende ingizcr seviyene uniyi bitirmis bir sekilde ingilizce biliyorum demek var birde normal iste lisede ogrenilen ingilizcr ile ingilizcr biliyorum demek var 😊
Soran+1 yıldoğru sağol :)
+1 yılİngilizce oku kesinlikle.. Eşit ağırlık zaman kaybı
30 Yorumlahiç düşünmeden yabancı dil oku ve o bölümde kendini yükselt mütercim tercümanlık ing öğretmenlik rehber v. s gibi bölümlere yönel demedi deme bak pişman olmazsın..
20 Yorumla
+1 yılPsikolog olmalısın. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTmden cok okuyan var bana kalirsa dil oku
10 Yorumla
+1 yılsayısal mf
13 Yorumla
Soran+1 yılsayisalim berbat
- +1 yıl
eşit ağırlıktada matematik var, coğraftanında metematiği var
- +1 yıl
mfnin tmden tek farkı fizik. onuda zaten kimse yapamıyo :D kimya ve biyoloji sayısal olmadanda yapılabilir. sayısalda coğrafyada yok
+1 yılTercümanlık oku
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılYabancı dil
10 Yorumla Yabancı dil
10 Yorumla
+1 yılİkiside güzel
10 Yorumlaeşit ağırlık
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyabancı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşittt
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem