24 yaşında birisi üniversite sınavına girip hukuk okusa çok mu geç kalmış olur?
Cevabın nedir?
Okumanın yaşı olur mu hiç? Hatta artık bir şeylerin farkında olduğun için bence çok daha başarılı olabilirsin. Ne istediğini bilen biri olarak okumak çok önemli.
Ayrıca yaşında bir şey yok ki. :) Çok fazla düşünüp kafanı bununla meşgul etme çalışmaya başla sen. :)20 Yorumla
+1 yılZor değil ama ciddi anlamda vakit ayırabilecek misin buna?
12 Yorumla
Soran+1 yılAyırmak istiyorum. 2 senelik üniversite mezunuyum ama şimdiki aklım olsa en başta hukuk okurdum
- +1 yıl
Doğrudur. Kamuda çalışıyorum... Bir ara 2 yıl AÖF den adalet bitirip, ardından DGS ile örgün Hukuk okumayı düşündüm ama sonra vaz geçtim. :) Benimki gibi bir heves değilse yapabilirsin... :)
+1 yılSinifimda 46 yasinda bir abi ve 29 yasinda bir abla var. 2. universitelerini okuyorlar. Kesinlikle zor degil ve imrendirici
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Ben 2 senelik okudum ama şimdi hukuk istediğime karar verdim. Ailem her türlü destekler ama mesleğe atılmak için geç mi kaldım diye düşünüyorum ister istemez
- +1 yıl
Kesinlikle gec degil sinifin ortalama yasi 22 falan zaten. Ben 18 yasindayim herkes kardes gibi davraniyor. Ilk senesinden kazanan sadece iki kisi var o yuzden hiic garip hissetmezsin emin ol 😊😊
+1 yılAmaan yok be tatlım geç olur mu ben açık lise öğrencisiyim 10. Sınıfım 50 yasında kadınlar geliyor lise bitsin diye 25 ne ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
9Cevap
4 5 yıl okumak olmaz. ama calısırsan bir işte olur
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten ailemin şirketinde. Çalışmasam da ihtiyacım yok çok şükür ama mesleğe atılmak için çok mu geç kalmış olurum onu bilemedim
Neden gec olsun ki ben hukuk okuyorm ve sinifimizda emekliler bile var
20 YorumlaBizim hukuk fakültesinde 60 yaşında olanı da okuyor 35-40 yaşında olanı da hukuk okuyor. Bence inanmak meselesi yaş meselesi değil. Kazandıysan ya da kazanacak puanı alacağına inanıyorsan oku.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten istediği bu ise 50 yaşından sonrada okuyabilir..
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşında 2 sınıfım ayrıca çalışıyorum hem çalışıp hem okuyorum ne olcak?
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşından sonra tıp okuyanlar var. 6 sene bir de düşün yani. Okunur tabi
10 Yorumla
+1 yıl35 yasında tip okuyanlara sor derim. Burda her kafadan bir ses çıkıyor :)
10 Yorumlazor değil annemle teyzem okul konusunda yarışıyor sadfgasgf annem 4 teyzem 3. üniye baslayacak
10 Yorumla
+1 yılhayır tabiki kazanabilirsin :) okumanın yaşı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılHayır geç kalmış değilsin ben de 26 yaşında başladım sınıf öğretmenligi okuyorum
20 Yorumlahiç geç değil go go go hayallerin peşinden koş kimseyi de ipleme
10 YorumlaKardes ben de hukuk okuyorum acldamin telefonunun kapak resminde torunu var. Gayret edersen okursun daha otuza gelmemissin.
00 YorumlaBence hiç birşey için geç değildir
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yası olmaz diye bosuna söylememisler
10 Yorumlahicbirsey imkansiz degildir kendine guven ve basla
10 Yorumla
+1 yılistiyorsan her türlü olur
10 YorumlaOkumanın yaşı yok ki
12 Yorumla
Soran+1 yılElbette yok. O anlamda demedim zaten. Yani mesleğe atılmak için geç mi kalmış olurum diye düşündüm.
hayır değil bence
10 YorumlaKolay degil
00 Yorumla
+1 yılzor değildirr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 24 yaşından sonra üniversite sınavına girip hukuk okumak çok mu zor sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat