Gerçekten doktor olmayı çok istiyorum liseyi bitirdim lakin istediğim bölümler gelmediği için gitmedim üniversiteye.
Ve matematigim çok kötü. Neler yapmalıyım?
Ve matematigim çok kötü. Neler yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 seneçek var önünde Birincisi
2 Yıllık Bir Üniversiteye Gideceksin. Matematik kötü olunca genelde böyle oluyor. Oda sırf okumuş olmak için üniversite ortamı göreyim diye tercih ediliyor genelde. zaten 2 sene sonra gözünün içine bakmaya başlıyorlar ne zaman evleneceksin diye.
İkincisi bir sene evden dışarı çıkmayacak sabah akşam sadece ders çalışacak aynı zamanda dershaneye falan giderek şansını tekrar deneyeceksin... ya da bir iş bulup çalışacaksın. Kızların işi kolay evde bile otursan olur walla :D Nasıl olsa biri gelir istemeye :D
Hatırı sayılı miktarda matematik sorusu çözmeden tıp fak. ni kazanamazsın, orası çok net. Şu aşamadan yapman gereken sıfırdan alıp, güzel bir matematik temeli oluşturup doğru net sayını gün be gün yükseltmek.
tıp kazanmak cok ama cok zor bırsey. matematık olmadan asla olmaz :/ benım sozlum de suanda hala okuyor ve ozelde okuyor. yanı 25.000 ıle okuyor. onun bıle matematıgı lys de 40 kusur bırseydı. dıgerlerını full ceksen bıle matematıkten yapamazsan olmaz. matematıge asılman lazım
Çok çok çalışman lazım. Öncelikle matematiği halletmen lazım. Özel ders falan yani videolara bak youtube dan :)
Cevap
7Cevap
matematiği çalışma durumunuza bağlı. ben matematik öğretmeniyim. yabana atılacak bişey değil matematik. eğer başarqamazsan tıbbı unut erim
Matematik özel ders alman lazım gerçekten doktorluk istiyorsan tabi matematik olmadan sayısal bir bölüm kazanman imkansız
artık çok geç , edındıgın bılgılerle doktorluk kadar olmasa da kendını gelsıtırebılırsın
ıyı ne demek?
Kayı boyunun bayrağının sembolü
Inşaallah olursun kardesim :)
tıpı düşünmemelisin bu durumda ;)
matematiğe yüklenmelisin sürekli.
ooollll elinden alanmı var !
sınava tekrar gir
Ama matematigim çok kötü anlamiyorumm
matematik çalış
Ama nasilll hiç anlamiyorumki 😂
ben de anlamam gel benim branşa ingilizce öğren

En İyi Cevaplar