+1 yılHepsi yazılımla programlamayla alakalı, bir bölümden mezun olup kazanabileceğin sıfatları sıralamışsın. Seninki bittiyse ben de kendimi öveyim biraz, pardon bayağı öveyim.
Ben de danışman, terapist, hukukçu, çocuk hakları savunucusu, uzman, ekonomist vs. Daha yazarım da kendini ezik hissetme, dur şunları da ekleyeyim web tasarım ben de biliyorum, grafoloji eğitimi de aldım, javayı da yarım bıraktım, php'yi de bir seneye söküp seksiliğime seksilik ekliycem <3 Çatla da patla ahahah <301 Yorumla
Soran+1 yılBummm !! :D :D Sorum şuydu sizce doğru mu yapıyorum? Yoksa sadece bir mesleğe mi odaklanmalıyım?
Bunlar birbiriyle bağlantılı. Ve bu hiç bir sey.
Sen hiç duymadin mi
Serbest meslek. 😂 sonu yok her şey dahil sadece 9.9913 Yorumla
Soran+1 yılZaten yazarlık insanın kendisinden yapabileceği bir meslek. Önüme bir yayın evinde fırsat çıktı. Bir programın içeriğini yazmaya başladım. Sonradan programı yapan kişi ayrıldı boşta kalan yeri doldurdum sonradan başka programlar falan çıktı . Tabii yayın evinde tasarımcılar da var... Onlardan tüm programları öğrendim Daha önceden yazdığım bir romanın tasarımını yaptım. İnşallah yakında basılacak. Bir dergi vardı ona fotoğrafçı konuya uygun fotoğraf gerekiyordu editörü falan arkadaşımdı bende kursu bitirdim şimdi hem dergiye yazıyor hemde fotoğraflarımla süslüyorum. Kendimi tek kişilik bir şirket gibi hissediyorum :D Bu özelliklerim ne kadar hoşuma gitse de acaba gelecekte bana sorun çıkarır mı diye düşünmeden edemiyorum :/
- +1 yıl
Bence çıkarmaz. bende biraz senin gibiyim. kendi işimiz olduğu için çat pat yapıyorum ondan bundan. ama tabi detaylı değil. Ve hepsine hakim olabilmek bence çok güzel bir şey.
Kendi işinin patronu olabilirsin. İmkânın varsa. sen yine bu işleri yapanları oturtacaksin. kontrol edip yoneteceksin
+1 yılBence insan tek bir ise yogunlasip onun uzerine kariyer sahibi olmali bu kadar meslekte kararsizlik sezdim ben ve kesinlikle severek yaptigin isi yapmalisin
10 Yorumla
+1 yıl3 mesleği olan hocam vardı lisede
Hem serbest avukat , lisede öğretmen ve gazeteciydi
Malatyada kız lisesi mezunları tanır kendisini 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılAlanların çok olması tabıkıde başarıyı etkıler Bir söz vardı Herşeyden biraz biliceğine Bir şeyde çok bilgili ol maddi açıdan fark yaratabılır bır tek diye düşünmekteyım
10 Yorumla20-30 bin arası aldığını onaylamışsın, demek ki yeterince başarılısın zaten bunu sorgulayıp kendini sıkmana gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılgerçekten başarılı olmak isitiyorsan sadece bir meslege odaklanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu hissediyosan iyi birşey yapıyosun? Bu arada ünv de hangi bölüm okudun?
01 Yorumla
Soran+1 yılRadyo televizyon bölümü... Geri kalanını ben kendim öğrendim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zamanda zaten tek meslek olmuyor boyle farkli alanlarda da meslek sahibi olunucak ki anca is bukuna bilsin :D
00 YorumlaHem kuaförüm hem özel güvenlik hem ticaret ile uğraşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldj-mtb sporcusu-bilgisayar teknisyeni -oto boyacısı ve korsan prograncı simdilik bunları yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılTek bir işte uzmanlasmak daha yararlı değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüsenize : Kendi yazdığınız romanın tasarımını yapıyorsunuz. Seneryosunu yazdığınız bir filmi çekiyorsunuz hatta kendiniz oynuyorsunuz. Kendi web sitenizi açıp fotoğraflarınızı paylaşaıyorsunuz...( yaptığım şeyleri söylüyorum)
- +1 yıl
O zaman ne mutlu size Allah başarılarınizi daim etsin
+1 yılHepsinde profesyonel olduğunu düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılProfosyonellik değil ama Kendi yazdığım kitabın tasarımını yapacak senryosunu yazdığım prgramda oynayacak kadar var...
+1 yılAylık en az 20-30bin alıyorsun öyleyse
03 Yorumla
Soran+1 yılYani o civar...
- +1 yıl
Bu yoğunlukta bir de bizevakit ayırıyorsun :)
Soran+1 yılEee insan kendini rahatlatmalı... Tatile çıkmak yerine kızalar soruyorda gezmek de eğlendiriyor hemde daha az zahmetli :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılBen att paramedik aşçı bide :D
00 Yorumla
+1 yılbende 5:10 meslek varr:D
04 Yorumla
Soran+1 yılnelerdir?
- +1 yıl
Şu an yaptıgım ıs makınası operatorlugu.. D su tesısatcısında yetıstım:D hamurkarlık pastacılık pişiricilik tezgah satıs uzun yol tecrubesı balıkcılık ne dıım baska hepsınd e 1:1bucuk yıl tecrubem var:D
Soran+1 yılBunlar deneyimler ben aynı anda yaptığım işlerden bahsediyorum :D
- +1 yıl
ozaman yok :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbende yaparım hepsini ama işim yok :D
00 Yorumla
+1 yıl61256161627 tane meslek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılajan kurarsın işte reklam ajansın olur
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :) Öyle bir hayalim var :D
Cevap sahibi+1 yılen kral meslek 5 sene sonra bende kurucam
Soran+1 yılOoo şimdiden hayırlı olsun :D
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim inşallah senin de gönlünce olur her şey
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri