ya çok darlandım ya taktım bu meseleye öncelikle şunu söyliyim meslegimi seviyorum bu bölümden devam etmek istiyorum ama belli de olmaz :) üniversitede önü açık bölümler neler ben açıkta kalmak istemiyorum yaa :\ lütfen bilen biri biraz aydınlatabilir mi beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bende Lisede "Bilgisayarlı Muhasebe ve Finansman" mezunuyum ama Şu an bir kanalda yaptığım iş "Web Master ve Editörlük" üniversite henüz okuyamadım, Ama dışardan da olsa "uzaktan eğitimle" Bilgisayarla ilgili bir bölüm bitirmek istiyorum.
Not olarak : Bense sevmediğim bölüm okumak zorunda kaldım maalesef. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben de lisede muhasebe bölümü okudum üni için muhasebe öğretmenliği için uğraştım olmadı bölüm kapatıldı şu an sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim çok da memnunum tavsiye ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Tabikide muhasebe ve vergi uygulamaları
Ben lisede muhasebe okudum üniversitede bölüm değiştirdim zorlandım tekrardan muhasebe ve vergi uygulamalarından devam ettim02 Yorumla
Soran+1 yılpeki iş bulmada sorun oldu mu ben iş bulamamaktan çok korkuyorum da
Ben lisede muhasebe bölümü okudum ama veteriner olmak istiyorum muhasebeden veterinerlige geçebilir miyim ya 😔
00 Yorumlaİşletme
İktisat
Lojistik
Maliye13 Yorumla
Soran+1 yıliibf okursam büyük ihtimal açıkta kalacağımı iş bulmakta çok zorlanacağımı söylüyorlar
+1 yılİşletme veya iktisat iyi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yıliibf okursam büyük ihtimal açıkta kalacağımı iş bulmakta çok zorlanacağımı söylüyorlar
- +1 yıl
O zaman Yapıcak bir muhabbeti yok muhasebe falan diyorsan maliye falan oku o zaman ne biliyim.
+1 yılIsletme , bankacilik, iktisat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkulu bırakıp kasiyer olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılmorelimi bozma be
+1 yılEskortluk
10 Yorumlaİşletme iktisat vs
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler içime su serptin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Lisede muhasebe finansman okumuş biri üniversitede hangi bölümü seçmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat