+1 yılDeneyimin olmasa bile biraz çene işi dağılan ürünleri toparlıycan katlıycan filan kolay öğrenirsin zaten çoğu insan ne istediğini biliyor bulamadığında soruyor çabuk öğrenirsin güleryüzlü olmalısın asık suratlı oflaya poflaya çalışırsan olmaz bu işin doğasında var müşteriler dağıtacak personel toparlayacak. Maaş konusuna gelince deneyimsiz bile olsan asgari ücret net 1300 tl oldu şimdiden hayırlı olsun başarılar.
05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Siz çalıştınız mı orda
- +1 yıl
Rica ederim benim mesleğim zaten satış pazarlama Lcw çalışmadım ama arkadaşlarım var izlenimlerim var o yüzden sana anlatmaya çalıştım sorduklarında ufak tefek butiklerde ara ara çalıştım dersin kimse detayına inmez yapacakların belli sabırlı güleryüzlü bakımlı ol gerisi zaten kendiliğinden gelişir.
- +1 yıl
Çok sağolun :)
- +1 yıl
sizde sağolun herşey gönlünüzce olsun başarılar bol kazançlar dilerim herşeyin hayırlısı geceninde :)
+1 yılfull time çalişicaksan eğer haftada 6 gün çalişicaksın
gününün 9 saatini işyerinde geçireceksin ve bu 9 saatin tam olarak 1.5 saatini mola olarak kullanıcaksın
yaklaşık maaşın prim ve asgari geçim indirimiyle beraber 1600 lirayı bulucaktır.
ha iş tecruben olmadığını belirtmişsin full time olarak işe alınıcak olman beni şaşirtti açıkcası00 Yorumla
Ben bayramda destek eleman olarak çalıştım. 1300 asgari ücret, multinet onlar veriyor bildiğim kadarıyla. Bana soru sormadılar hiç.
04 Yorumlaİs görüşmesine gittiğinde ne yaptın ne dediler :D çok zor mu
- +1 yıl
Deneyiniz olduğumu söylesem almazlar mi yani
Asgari ücret ve haftada bir gün izinin olur, evet başta belki zorlar seni ama zamanla öğrenirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lcw'de işler biraz disiplinlidir. Çalışma saatleri, yemek saatleri, çay saatleri izinler vs. belli bir disiplin içerisinde geçer. Full time çalışanlar için haftalık 45 saat çalışırsın. Gün içerisinde 30 dakika yemek molan, 15 dakikalık 2 adet çay molan var. Bu molalarını çok iyi değerlendirmeni tavsiye ederim çünkü bu molalar dışında dinlenmeye pek vaktin olmaz. Oturman kesinlikle yasak oturduğun an uyarı alırsın. Çok çalışır az para alırsın. Allah yardımcın olsun valla...
00 Yorumlatipini beğenirlerse alırlar yani ekstra yapabileceğin bişe yok arkadaşım mümkün olduğunca bakımlı git
00 YorumlaSadece is tecrübelerini soruyor lar bsy yok rahat ol bnde calistm sinavlar basliyinca ciktim snn gibi isi nl bilmiyordum elemnlar ogretiyor ztn yakin zamanla ogrenirsin ama cok kalabalık oluncada tabi brz bikkinlik oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
Sadece 1 gün izin mi olacak ya öf sevgilimlede konuşamicam :(
- +1 yıl
Saatlerini biliyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy kilo kaç
Burcun ne
Karşı cinste hoşlandığın şeyler ne
Aşk hayatının neresinde
gibi gibi sorular soracaklar01 YorumlaDalga gecmeseydin iyiydi
+1 yılAbowww siçtin neredeki lcw soylede gelip dagitayim oralari :)
00 YorumlaKöpek gibi koşturur musun diye sorarlar. Evet deyince başlatırlar
00 Yorumla1300+ yemek kartı alırsın.
00 YorumlaSadece üst katlicaksn zor bise değil
00 YorumlaBı gn ıznn var fullde 1500 falan alylr
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmıştım lanet olsun bidaha gebersemde çalışmam
01 Yorumla Sorun olmaz alırlar ya
00 Yorumla
+1 yılben gittim almadılar çakallar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise mezunu musun
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılMavi renk giyin.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri