üniversiteye hazırlanıyorum sınıf öğretmenliği veya okul öncesi öğretmeni istiyorum bu bölümlerin önü açık mı iş imkanı avr mı?
Cevabın nedir?
Hepsinin önü kapalı oluyor artık kader kısmet öğretmenliği seçeceksen göze alacaksın bir süre işsiz kalmayı ama sınıf öğretmenliği gene iyi ben tarih öğretmenliği seçmeyi düşünüyorum mesela onun önü tamamen kapalı :D
12 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum tarihi mesela edebiyat yazı yazarken bile bir sürü noktalama hatası yapıyorum şuandada kesin yaptım. :D Anlatım bozukluğu çok yapıyorum yani sıkıntı olur benim için felsefik dersler sevmiyorum Beden eğitimi olamam ameliyatlıyım ayrıca yine ameliyat olacağım yani sıkıntı :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılalan bölüm öğretmenliğine göre daha kolay atanır...
11 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler.. dilerim olumlu olur her şey...
+1 yılOkul öncesini tavsiye ederim. Kuzenim okudu şu an memnum iki buçuk alıyor atanırsa üç buçuğa çıkacak sanırım. Bide ilk okul öğrencileriyle uğraşılmaz çok yaramaz oluyorlar :D
13 Yorumla- +1 yıl
İş imkanı diyorsan ben yine okul öncesi diyorum çünkü sınıf öğretmenlerinin atanması zor oluyormuş ve daha çok doğu tarafına atanıyorlarmış yinede sen bilirsin tabi
+1 yılOkulöncesi öğretmenliği okuyorum üniversiteni iyi seç araştır bizim canımızı çıkartıyorlar, atama için de şu an en az 85 alman lazım kpss den
12 Yorumla- +1 yıl
Okuldan okula değişiyor tatlım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 390 cevap paylaştı. öğretmenliğin önü her zman açık ama bu aralar kdroda yer almak sıkıntı yerleşme sıkıntı yani ama bulursun ya rahat ol
13 Yorumlasınıf öğretmenliği biraz az atanan bir bölüm olsada iş imkanı bulabılırsın..
14 Yorumlabinlerce işsiz var canım zor biraz ama kader kısmet yine
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi sınıfa kadar kapılar açık sonrasında sınıfa giriyorsun ve daha da kapılar açılmıyor anca içeriden açarsan :D
10 Yorumlaşu an grafik tasarım okuyorum 2. Sınıfım memnunum bölümümden hayalim sınıfçı olmaktı halada istiyorum yani
00 YorumlaBenim arkadasim mezun olur olmaz atandi ama kpss de 90 kusur aldi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSınıf öğretmenliği seç.
24 Yorumla- +1 yıl
Atanıyoelar.
Cocuk gel. Kapalı asıl.
ölğrsün VIDEO. - +1 yıl
Cidden.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. hiçte önü açık bir bölüm olduğunu düşünmüyorum..
11 YorumlaBütün öğretmenliklerin önü kapalı bence.
21 Yorumlao kadar açıkkı 30 bin işsiz var
12 Yorumlasınıf öğretmenliği atanıyor iyi
12 Yorumla
+1 yılAçık
25 Yorumla- +1 yıl
Yok yaa en iyi ataması olan bölüm oda arkadaşım sınıf öğretmeni 2. Sınıfta dersleri çok kolay çocukları çok seçmen lazım sabırlı olman lazım o kadar ataması çok iyi birde diğer derslere oranla dersleri çok kolay
- +1 yıl
Ben fen bilgisi öğretmenliği okuyorum gittiğin okula bağlı aslinda
- +1 yıl
İyi değil diyor arkadaşım batıdaki üniversitelere gelmanisa denizli İzmir ataması yüksek okullar İstanbuldaki okullar falan ama iç anadolu çok istiyorsan ankaradaki üniversiteler selçuk falan
+1 yılKesinlikle onermem
113 Yorumla- +1 yıl
Yani seviyorsan saygı duyarim tabide cevremde sınıf öğretmenliği okuyan çok insan var hepsi bitirince KPSS ye girdi 2.-3. Yıllarında kazandılar doğuyu tercih yapmasalar oda gelmeyecekti sonra atma beklediler yaş 30 a dayandı kazandığı lara 2.5
- +1 yıl
Birde ozelde de çok imkân yok bir mat hocası ozelders ten para kazanır ama ilkokul hocası çok zor
- +1 yıl
Yinede sen bilirsin pdr filan yapamazmisin
- +1 yıl
Kaç net yapıyorsun
- +1 yıl
12 misin mezun mu
- +1 yıl
Yukseltirsin tabiki Ders dağılımın nasıl
- +1 yıl
Ben mezunum insan baya tecrübeli oluyor artık sanki yıllardır mesligim sinav hazırlanması
- +1 yıl
Yani dua et eşit ağırlıkcisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınıf öğretmeni daha iyi
20 YorumlaHiç kapanmaz ki
23 Yorumla
+1 yılUmarım olur
11 Yorumlaimkansız
13 Yorumlaevet tabikide :))
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı