Ya mimar ya da eczacılık okumak istiyorum ama karar veremedim aramızda okuyan var mı?
Cevabın nedir?
Mimarlik okumak zor değil sadece zamani nasil değerlendirmeyi iyi bilmen lazim. Bakis aci ve hayal gücün kuvvetli olması lazim. Herkes uykusuzluk diyor ki bende uykusuzluk çektim ama bu tamamen zamanki degerlendirememekden kaynaklaniyo. Öyle son 48 saat biracak bir meslek değil planli ve programli olmayi bilmen lazim. Mimarligi kesinlikle çok isteyerek okumalisin yoksa pisman olabilirsiniz. Zahmet isteyen bir meslek.
10 Yorumla
+1 yılBen mimarlık okuyorum. Çalışmazsan bitiremezsin okulu, düzenli çalışmak gerekir. Diğer bölümlere benzemez, sınav haftası çalışmayla bitmez okul.
10 Yorumla
+1 yılMimarlık mutluluk sebebi be, bence iyi düşün bende genetikten döndüm mimarlığa ve çok çok çok mutluyum iyi ki de öyle yapmışım diyorum, evet çekiyorsun çok zor geliyor bir yerde, yeri geliyor ağlıyorsun sinirden ama hepsine değiyor emin olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMimarlik okuyorum. Sana şoyle soyleyim. İki gunde 6-7 saat uyursan şükrediyorsun. Bu bolumu sectim seceli allah belami verdi😂
16 Yorumla- +1 yıl
Ciddeen mii? Kötüymüs ya
- +1 yıl
Cok zor hemde
- +1 yıl
- +1 yıl
ben Ankara diş mezunuyum arkadaşım ultra zor bölümlerle ilgili yorumları internette eksisözlükten bulabilirsin. bütün bölümler her üniversiteye göre değişir. (istersen yaz bir Ankara diş eksiden otur oku saatlerce ) benim bildiğim odtü mimarlık en zor mimarlıktır. tıp ta aynen böyledir çapa tıpta yatarak geçersin mesela Ankara tıp epey bir kasar
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Eczacılığı tavsiye etmem. Mimarlık için ise çok emek isteyen bir bölüm. Uykusuzluğa dayanabilir misin?
12 Yorumla- +1 yıl
Eczaclıgı nedentavsiye etmessin?
adam akıllı çalışırsan hiç bir bölüm zor değil arkadaşım kazanmaya bak.. tabiki okuması kazanmasından daha zor orası kesin
10 Yorumla
+1 yılmimarlık zor ama eğlenceli, eczacılık da hem zor hem sıkıcı. tabi benim görüşüm bu seçim senin.
00 Yorumla
+1 yılZor ama istedikten sonra okursun neden okumayasın.
10 Yorumla
+1 yılZordur sayilsal boljm
10 Yorumla
+1 yılIç mimar olur mu 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Normal mimarlık düsünüyo gibiyim ama vazgectim galiba baya araştırdım da
- +1 yıl
Ilgi alanına göre seçimde bulun derim ben 😊
+1 yılHer meslek zordur
12 Yorumla- +1 yıl
Cok açıklayıcı gerçekten..😂
- +1 yıl