ben ingilizce öğretmenliği okuyorum. ama okul bittikten sonra öğretmenlik yapmak istemiyorum. hostes olmak istiyorum. sizce öğretmenlik mi hosteslik mi?
Cevabın nedir?
+1 yılHosteslik sana epey renkli anı yaşatacaktır. Öğretmenlik yapabilmen için, artık çok daha geç yaşlarda memur olabiliyorsun. Genç yaşlarını hosteslik yaparak geçirebilirsin. Resminden gördüğüm kadarıyla hoş bir mizacın var, tercih edileceksindir. Hosteslik yapan bir kaç arkadaşım car üniversite öğrenciliğim döneminden oldukça keyifliler. Geçenlerde biri Tanzanya'da bir kaç gün tatil yaptı, deniz, kum, güneş. Bizim şu an buralarda dibimiz donuyor :)
00 Yorumla
1-öğretmensin; okuldasın çocuklar yok sus yok kapa çeneni,sonra bi öğretmen aşık olcak sana iki memur ...
2- hostessin; havada hergün uçucaksın farklı yerler göreceksin.bi pilot sana aşık olacak.sen uçmaya devam etceksin (maddi yönde)01 Yorumla- +1 yıl
her yönüyle düşünülmüş bi cevap teşekkürler :)
Tabiki hosteslik süper parası var birçok yere seyahat ediyorsun eğer hemen geri uçuş yoksa konaklamanı şirket karşılıyor bedavadan yiyip içip geziyorsun gördüğün yerlerde yanına kar kalıyor ben isterdim olmak imkanın varsa öğretmenliği boşver hostes ol öğretmen max 3bin alır hostes min 5bin alır
00 Yorumla
+1 yılHosteslikte zor yahu Afrikaya uçtun diyelim nasıl duş alıcan orda pis pis , ama hepte gezersin şimdi öylede büyük artısı var birde sanırım hosteslerin çocuklarının olma olasılıkları az oluyomuş bir yerde duymuştum .
02 Yorumla- +1 yıl
afrikada seni ormana bırakmicaklardır heralde canım oteli çalıştığın havayolu şirketi ayarlıyo :) ama çocuk meselesini bilmiyorum :S
- +1 yıl
Yok annemin bir tanıdığı vardı kadın hostesti konuşmuştuk falan duş alması zor oluyo falan demişti ordan aklıma geldi de sene bilmem kaçtı şimdi durumlar farklıdır büyük ihtimal :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
29Cevap
+1 yılatama drmu ıyıyse ogrtmnlk... hosteslk ıcın canısı zor iş gecen gundzn bllı olmuyo duzenlı bı ev hayatn olamaz ve evlılk hytn da olamaz cnku bırgun gece yola ckrsn bırgun sabah... yanı saglksal olrkda uyku falan sornlu brz parası ıyı tabı ama once kendını dusun ona gre :D
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmenlik tabi. Çünkü yaşamda size her zaman mutlu huzurlu hissettirir , tatilleriniz çalışma saatleriniz hep bir düzen içinde olur histeslikte sana güzel gelebilir ama bir süre sonra seni sıkmaya başlayacak her zaman her istediğini yapamayacaksın ama karar elbette sizin. ...
00 Yorumla
+1 yılBende var diploması. İngilizce yazışma yapabileceğim uluslararası şirketlere başvuruyorum ama dönen olmadı henüz. Sana tavsiyem değiştirebiliyorsan bölümünü değiştir tez zamanda. Hostes olursun merak etme. Ok ;)
00 YorumlaHostes olursan eğer ömrün uzun süreli yolculuklarda geçecek, eğer evliysen ya da evlenirsende sıkıntı , ailenle pek birlikte olamazsın. En iyisi ingilizce öğretmenliği gibi geldi bana :)
00 Yorumlabenim kuzende bu durumdaydi 4 sene hosteslik yapti farkli farkli ülkeleri gezdi simdi 1 ay sonra evleniyor nisanlisi kabul etmedigi için galiba hocalik yapacak sende kendine böyle bir yol çize bilirsin
00 YorumlaKirkina geldiginde de hosteskik yapabilecek misin? Bence ögretmenlik gelecegini garanti altina al
31 Yorumla- +1 yıl
yorumların içerisinde en mantıklısı
+1 yılBen de ingilizce öğretmenliği okuyorum memnunum. Hosteslik ne Allahaşkına hostes denilen şey bildiğin muavin.. Hizmetçi
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHostes olmak daha iyidir. ama torpil gerekiyor cogu zaman. elinde imkan varsa hostes ol. 3-5 sene sonra dünyaları kazanırsın.
ama ögretmen oldugunda bu kadar kazanamazsın10 Yorumlaöğretmenilte çocuklara birşeyler öğtere bilirsin ama hostes olunca insan ilişkilerin daha iyi olur farklı ülkeleri gezip görebilirsin
00 Yorumla
+1 yılHostes
hostes
hosteshosteshosteshosteshosteshosteshosteshosteshosteshostes
hostes
hosteshostes00 Yorumlakesinlikle öğretmenlik. özel dersten parayı vurursun:)
02 Yorumla- +1 yıl
hiç de öyle olmuyo maalesef :(
+1 yılöğretmenlik oku. mütercim tercüman arkadaşım var. imgilizceden dolayı hosteslikte yapabiliyor.
00 YorumlaHostes ol bacim imkanlari cok genis. İngilizcede ogrenirsin ne olacak...
00 Yorumla
+1 yılEger ogretmen olmak istemiyosan hostes ol derim. Cunku istemedigin meslegi secersen eger ileride sorun olur bikarsin :)
00 Yorumla
+1 yılHostes ol hacı bileti ucuza alırız hem hostes ol hostes
00 Yorumla
+1 yılkirisincaya kadar hostes ol sonra sutlarla nasilsa, ögretmenlige devam edersin.
01 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünmüştüm :D
Ne istiyorsan onu yapmalısın.
3 idiots diye bi film var onu izlemeni tavsiye ediyorum sana yardımcı olucaktır :)00 YorumlaAynı sınıfta ingilizce öğretmenliği okuduğumuz bir kız mezun olduktan sonra Thy'de hostes oldu. Görmediği ülke kalmamıştır heralde. Klostrofobik bir ortam ama seviyosan değer.
00 Yorumlahosteslik hiçte öyle sandığın hayallerindeki gibi bir meslek değil
10 Yorumla
+1 yılÖğretmen ol ama bigün mesleğinden sıkılırsan hosteslik yapabilirsin okumayanlar bile oluyo
00 Yorumlaİngilizce ogretmenlerin geneli hostes oluyor zaten. İkiside guzel meslek tercih senin.
00 Yorumlaöğretmenlikte çocukları tanırsın hosteslikte ise insanları
00 YorumlaYani ikisi arasında nasıl bir ayrım yaptın anlamıyorum ama sen bu kafayla hostes ol yazık öğrencilere :D
02 Yorumla- +1 yıl
özel ders veriyorum ben. öğrencim sağolsun soğuttu beni meslekten başlamadan :D ders esnasında burdan uçup gitmek istiyorum falan diye düşünürken düşünürkeen hostes olayım ya ben dedim. böylelikle bu noktadayım
:D
+1 yılSelam :) Ben de aynı çelişkiyi yaşıyorum. Tercihin ne oldu ve memnun musun merak ettim açıkçası. Bu sene mezun olacağım IDE bölümünden. Sonrası için çok kararsızım. Tecrübelerini aktarırsan çok mutlu olurum :)
00 YorumlaHostes çok arkadaşım var çok düzensiz ve yorucu hayatları var hepside sevmelerine rağmen zorlanıyor.
00 Yorumla
+1 yılmaddiyat açısından hosteslik. rahatlık, düzeli bir yaşam için öğretmenlik
00 Yorumla
+1 yılöğretmenlik bence. ilerisini düşün evlensen adam evde sen uçuşta :)
02 Yorumla- +1 yıl
pilot bulurum bende beraber uçarız :D
- +1 yıl
:D:D:D:D ins bulursun o zaman ne diyim :)
öğretmen tabi ki öğretmen kız doktor kızdan iyidir benim gözümde öğretmen kız candır öğretmen ol sen
00 YorumlaBir arkadaşım aynısını yaptı. Hala hostes olarak uçuyor bir yandan da yüksek lisansını yapıyor. Hostes olabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatamaları düşününce ben oyumu hosteslikten yana kullanıyorum :)
00 Yorumlatabiki ögretmenlik :) hosteslik nedir yahu meslek bilr sayılmaz ve pis bir iş :D
00 Yorumla
+1 yılHostes ol bitanem ucqkta iş adami bulursun bitane sonra o ucak senin olur
00 Yorumla
+1 yılHosteslik mesleğini lise mezunu ama ileri seviye ingilizce bilen bile yapıyor
İngilizce ogretmenligi okuyan biri hayli hayli yapar
00 Yorumlahostes olmak kolaymı onların ayrı sınavları mı var?
03 Yorumla- +1 yıl
kolay ya boy kilo tutuyosa bi de yabancı dil varsa 3 ay falan ağitim görüyosun sonra uçuyosun :D boy kilo sorun değil e yabancı dil de zaten var. ben hostes olayim o zaman :D
- +1 yıl
tamam sen seksi buluyosun diye hostes olayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hosteslik ,eğlenceli olur birsürü yer gezersin ..
00 YorumlaHosteslik daha iyi gibi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılBen öğretmenliği seçerdim
00 Yorumla
+1 yılekmek yoksa pasta yesinler.
00 Yorumlaotobuste mı ucakta mı baya fark eder :D
03 Yorumla- +1 yıl
uçak heralde yani :D
- +1 yıl
zaten o aşamalardan geçersen eğitim veriyolar 3 ay gibi bi süre :D
Öğretmenlik ama nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa
00 Yorumla
+1 yılHosteslik!!!😳😍😍😍😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılhostes ol bence ama her an hayatın tehlikede
00 YorumlaHosteslik, ogretmenligi daha sonra da yaparsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Farketmedim de soruyuda okumadım. Eğer okuyup bittiyse hostes olsun ben hangisini olsam diye soruyor sandım.
- +1 yıl
Evet ben okumadım soruyu. Eğer ing öğt. bitirdiyse hostes olabilir:D
+1 yılHosteslik tabiki kanka :D
00 Yorumla
+1 yılHostestlik bana yakın olan.
00 Yorumlahostes ol güzelsen bizde uçarken yavşarız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğretmen ol. Özel ders verirsin.
23 Yorumlaolabiliyosan hostes ol:D
00 Yorumla
+1 yılHosteslik
00 Yorumlahosteslik bence ing öğret iş yok
00 Yorumla
+1 yılhosteslik tabiki
00 Yorumla
+1 yılHosteslik bence
00 Yorumlaöğretmenlik
00 Yorumlahosteslik.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hosteslik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ingilizce öğretmenliği okuyorum ama hostes olmak istiyorum. Sizce öğretmenlik mi, hosteslik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat