Asena olmak istiyorum neler yapmaliyim civik espiriler yapacak olanlar uzak dursun !
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhttps://img908.imageshack.us/img908/4113/zKuxiE.jpg
Kutsal Davamız Ülkücülük Yolunda Güçlü, Korkusuz, Çetin Bir Şekilde Faal Çalışan Yiğitlerimizin En Büyük Destekçileri Şüphesiz Asenalarımızdır!
Mukaddes Davamızda Ülkücü Türk Gençliğinin Güzel Neferlerisiniz. Bu Kutsal Yolda Sizlere Çok Büyük Görevler Düşmektedir.
Nasıl ki Vatanımızın Kurtuluş Çalışmalarında Yiğitlerimiz Atalarımıza Bombalar Mermiler Altında Korkusuzca İlerleyip Yardım Eden Analarımız Gibi Sizinde Görevleriniz Hala Bitmemiştir, Bitmeyecektir!
Analarımız Cephelerde Boy Gösterip Savaşmışlarsa Sizde Sıcak Savaşın Ardından Başlayan Soğuk Savaşta Canla Başla, İmanla Yürekle Savaşmaya Devam Etmek Zorundasınız.
Devam Etmelisiniz ki Borcunuzu Ödemeye Gayret Etmiş Olasınız.
Nede Olsa Bu Borç Asla Ödenemez.
Yiğit Bozkurtlar Çalışmalarına Devam Ederken Siz Sevgili Asenalar Bozkurtlarımıza Manevi Yardımı Sağlayacaksınız!
1) Öncelikle Başbuğ ATATÜRK'Ü Tanıyıp İlkelerini ve Ülkücülüğü Öğreneceksiniz.
2) Kendinizi ve Geçmişinizi Bileceksiniz.
3) Örf, Adet, Gelenek ve Göreneklerimizden Asla Taviz Vermeyeceksiniz.
4) Geçmişten Aldığınız Bilgileri Geliştirip, Öğrendiğiniz Hataları Düzelteceksiniz.
5) Okuyacak, Okutacaksınız.
6) Saygı Nedir Bilecek, Babanızdan Başlayıp Eriniz Olan Eşinize Kadar Bunu Sürdüreksiniz.
7) Kutsal Bir Yuva Kurup, Ana Olunca Çocuklarınızın İlk Eğitiminde Saygıyı, Sevgiyi, Vatan Millet Yolunda Yürümeyi Aşılayacaksınız.
8) Batının Esiri Olmayıp, Çocuklarınızın Esir Olmalarını Engelleyeceksiniz.
9) Asi Değil, İtaatkar Olacaksınız.
10) Kendinizi Yetiştirip, Sadece Bir Asena Değil, Bin Asena Olacaksınız. Çünkü ‘Bir Erkeği Yetiştirmek Bir Fert, Bir Kadını Yetiştirmek Bir Aileyi Yetiştirmektir.’ Bileceksiniz.
11) Dilinizde TÜRKÇE, Elinizde KUR'AN, Kalbinizde İslam, Başbuğ ATATÜRK'ÜN, Yolunda Bozkurtlarımızın Arkasında İlerleyeceksiniz.
Ne Mutlu TÜRK'ÜM, Diyene!
TANRI TÜRK'Ü, KORUSUN!122 Yorumla- +1 yıl
sENİN Allah ına kurban bu adamı sevin D:
Soran+1 yılİste aradigim cevap 🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılçiçeğini siktimin evlatları sizi bi sallandırırım görürsünüz o zaman yaprak kafalı bacım çocukları. Asena adını ağzınıza almanız bile yanlış anasini avradını tersten siktiklerim. Sarsılmaz götünüzde patlasın inşallah.
51 Yorumlaasena derken asenanin vucudu on plandaydi cok fazla figurleri yoktu hani cok kivrak vucutlu degildi cok zor olmamali, house muzik esliginde aerobik yaparak vucut esnetebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldansöz asena mı asena erkin mi ben anlamadı sen ne demek istiyor
00 Yorumla
+1 yılKucak dansi eger bunu ne kadar iyi yaparsan iste o zaman asena olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYavru kurtlar gelin dedin de gelmedik mi
20 YorumlaBacağından vurdur ilk olmazsa olmazlardan biri
00 Yorumla
+1 yılgöbek atman lazim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBahsettigim beyinsiz cevaplar
- +1 yıl
asena dansöz degilmi? göbek atmiyormu :D sende aynisini yapcaksin iste
+1 yılbeline güweniyormusun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDansoz asena? Bu espiri degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kurtla şey et olursun
01 Yorumla
SoranSen cok yapmissin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği